Další články

Slavia nakonec zpeněží Jurečku, dvojnásobný nejlepší střelec ligy míří do Turecka na zdravotní prohlídku

Dvě sezony po sobě ovládl střeleckou tabulku nejvyšší české ligy. Přesto se Václav Jurečka (30) napevno neusadil v sestavě trenéra Jindřicha Trpišovského. Zejména proto nyní odchovanec opavského fotbalu míří do Turecka, kde je podle informací serveru Seznam Zprávy dohodnutý s Rizesporem.

Ferguson, Wenger, Streich nebo Simeone. Sedm trenérů, kteří se stali legendami jednoho klubu

Jednou za čas se ve fotbalovém světě objeví trenér, který dokáže proměnit tým k obrazu svému natolik, že fanoušky nadchne nejen ziskem trofejí. Livesport Zprávy zmapovaly počiny úspěšných koučů posledního čtvrtstoletí, sedmi mužů, z nichž každý je pevně spjat s jedním klubem.

Juventus ušetří za Kostiće, záložník má namířeno do Fenerbahçe

Filip Kostić využije delšího přestupního termínu v Turecku a odejde z Juventusu. 31letý srbský záložník bude hostovat ve Fenerbahçe, kluby jsou domluveny a fotbalista už dorazil na zdravotní prohlídku.

Barák vyzkouší tureckou ligu, záložníka Fiorentiny si vypůjčila Kasimpaşa

Na Antonína Baráka nezbylo místo na soupisce Fiorentiny a z italského klubu po dvou letech odchází. Český reprezentační záložník bude nově působit v Turecku, jeho hostování dnes potvrdila tamní Kasimpaşa.

Osimhen se rozloučil s Neapolí. Nigerijský útočník bude hostovat v Galatasarayi

Galatasaray potvrdil příchod Victora Osimhena (25) z Neapole, která s útočníkem přestala počítat a dokonce ho vyškrtla ze soupisky pro Serii A. Nechtěný kanonýr do tureckého klubu zamířil na roční hostování bez opce, Partenopei zároveň aktivovali doložku na prodloužení smlouvy do roku 2027.

Barák je ve Fiorentině nepotřebný a odejde, záložník má namířeno do Kasimpaşy

Antonín Barák nehraje roli v plánech nového trenéra Fiorentiny Raffaeleho Palladina a reprezentační přestávku si zpestří výletem do Turecka. Český záložník změní dres, nově by měl hájit barvy Kasimpaşy.

Osimhen nakonec opustí Neapol. Nigerijského útočníka vysvobodí Galatasaray

Galatasaray se domluvil na příchodu Victora Osimhena (25) z Neapole, která s útočníkem přestala počítat a dokonce ho vyškrtla ze soupisky pro Serii A. Nechtěný kanonýr podle novináře Fabrizia Romana zamíří do tureckého klubu na roční hostování bez opce.

Hanousek vymění angažmá, z Turecka zamíří k ligovému nováčkovi z Řecka

Matěj Hanousek po nešťastném konci angažmá v tureckém Ankaragücü vyhlíží novou výzvu. Podle informací Livesport Zpráv by měl být blízko podpisu s aténským klubem Athens Kallithea. S nováčkem řecké nejvyšší soutěže by měl podepsat smlouvu jako volný hráč.

Džeko má nového konkurenta, Fenerbahçe koupilo En-Nesyriho

Kabinu Sevilly opustil její nejlepší střelec z uplynulých dvou ligových ročníků. Marocký útočník Youssef En-Nesyri přestupuje z Andalusie do Fenerbahçe, v Istanbulu dnes podepsal kontrakt platný do června 2029.

Atlético uvolnilo Saviće, stopera má nahradit Le Normand

Stefan Savić dal po devíti letech sbohem Atléticu Madrid a vydal se do Turecka, obránce a šestinásobný černohorský fotbalista roku se stal novou akvizicí Trabzonsporu.

Sparta získala dvě posily, defenzívu vyztuží Ross a García de Albéniz

Sparta na jaře bojovala proti Galatasarayi o postup do další fáze Evropské ligy, nyní s tureckým klubem pro změnu obchodovala. Na hostování přišel dánský stoper Mathias Ross, český mistr si zajistil i opci na trvalý přestup za 1,2 milionu eur. Další novou tváří je Imanol García de Albéniz.

Výpověď emailem a za pět minut dvanáct, Trabzonspor bude žalovat Meuniera

Thomas Meunier vinou svalového zranění přišel o mistrovství Evropy, přesto si našel způsob, jak na sebe během léta upozornit. Belgický obránce rozvázal kontrakt s tureckým Trabzonsporem a učinil tak hodně nezvyklým způsobem.

Lazio se loučí s nejlepším střelcem. Není to ničí chyba, vzkázal fanouškům útočník Immobile

Kabinu římského Lazia oficiálně opouští další dlouholetá opora. V hlavním městě Itálie nepokračuje Ciro Immobile, zkušený italský střelec bude další góly dávat v dresu tureckého Beşiktaşe.

Immobile po osmi letech opustí Lazio, stane se posilou Besiktase

Italský mistr Evropy Ciro Immobile odchází po osmi letech v Laziu Řím do Besiktase, s nímž se podle italských médií dohodl na tříleté smlouvě. V římském klubu, kde měl smlouvu ještě na dva roky, byl kapitánem a s 207 brankami i historicky nejlepším střelcem. Napsala to agentura SID.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele