Stadión U Nisy Články


Liberec, Česko

Další články

O termínu opravy na stadionu v Liberci rozhodne Evropská liga

Nové zastřešení hlavní tribuny na stadionu U Nisy v Liberci se možná bude budovat až na jaře příštího roku. Záleží to na tom, jak si povedou fotbalisté Jablonce a Mladé Boleslavi v předkolech Evropské ligy. ČTK to dnes řekl ředitel libereckého klubu FC Slovan Libor Kleibl.

Střechu hlavní tribuny stadionu v Liberci čeká oprava

Prvoligový stadion U Nisy v Liberci se dočká opravy zastřešení hlavní tribuny, které není v dobrém stavu. Po dobu prací bude tribuna uzavřená. Oprava se uskuteční do začátku léta příštího roku, aby co nejméně zasáhla do domácích zápasů Slovanu. Stadion patří městu, které opravu zaplatí. Vedení radnice nyní schválilo vypsání výběrového řízení. Je to skoro za šest milionů korun bez daně, řekl dnes novinářům náměstek primátora Jiří Němeček (ANO).

Nové zázemí stadionu v Liberci splňuje podmínky UEFA

Stadion U Nisy v Liberci má zmodernizované zázemí, které splňuje podmínky pro pořádání evropských zápasů. Dosud to musel fotbalový Slovan Liberec řešit provizorně místními úpravami. Novinářům to řekl ředitel klubu Libor Kleibl.

Zápas EL v Liberci se po záplavě stadionu nakonec odehraje

Čtvrteční zápas 3. předkola Evropské ligy mezi Libercem a FC Curych se nakonec odehraje podle plánu, přestože stadion U Nisy v noci znatelně poničil přívalový déšť. Evropská fotbalová unie UEFA souhlasila s tím, že duel proběhne v provizorním režimu.

Policie se chystá na utkání s Baníkem

Policie se připravuje na nedělní utkání libereckého Slovanu s Baníkem Ostrava. Přestože na stadionu dohlížet nebude, musí být v pohotovosti, zápas 23. kola první fotbalové ligy vyhodnotila jako rizikový a do Liberce proto povolává posily.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele