16. kolo
08.12.2007 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - MSV Duisburg 0:0

Domácí Bayern své fanoušky moc nepotěšil. Doma totiž jen remizoval s předposledním Duisburgem 0:0.

Mnichované podle očekávání tlačili Duisburg hned od začátku a na první šanci se dlouho čekat nemuselo. Miroslav Klose nakopl balon rovnoběžně s brankou hostů a Luca Toni jen těsně míč netrefil. Hosté ucítili v této dvojici velikou hrozbu a tak se raději stáhli. S jejich bráněním měli domácí veliké potíže a do další šance se dostali až ke konci první půle. Franck Ribery zahrával rohový kop, na jeho centr si naběhl belgický stoper domácích van Buyten a skoro z malého vápna branku MSV nepochopitelně netrefil. Jeho nepřesný pokus ukončil první dějství zápasu a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Již zmiňovaný bek FCB Daniel van Buyten načal druhý poločas stejně, jako ukončil ten první. Znovu si naběhl na skvělý centr Riberyho a znovu ho zpoza malého vápna poslal hlavou mimo. Domácí však nesklopili hlavy a v tlaku pokračovali. V padesátépáté minutě se do míče opřel italský superstřelec Luca Toni a jeho ostrý pokus Starke kryl s problémy. O chvíli později se domácí konečně trefili. Jenže pro ofsajd střelce Demichelise branka nemohla platit. Deset minut před koncem zbytečně podrazil domácího golmana Kahna Idrissou a musel předčasně do sprch. Jenže i tak silný tým jako je Bayern nedokázal přesilovku využít a utkání skončilo nerozhodně 0:0.

Bayern Mnichov i přes ztrátu nadále vévodí německé Bundeslize, a to hlavně díky prohře Brém v Hannoveru. Hosté se díky bodu posunuli na šestnácté místo, kde budou minimálně do zítřejšího utkání Norimberku s Herthou.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele