10. kolo
19.10.2007 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Energie Cottbus - MSV Duisburg 1:2

Energii se nedaří. Potvrzuje to zápas s Duisburgem, Cottbus ovládla veškeré statistiky od střel na bránu až po rohy, přesto doma nováčkovi podlehla a zůstává poslední.

Domácí se teprve rozkoukávali, když si v sedmé minutě utkání stoupl k přímému kopu hostů Björn Schlicke a parádní střelou dal rychlý první gól. Domácí byli zaskočeni a dlouho se nemohli vzpamatovat. Ve 24. minutě netrefil v dobré pozici Ailton branku a dal tak domácím v tu chvíli milost. Energie se nedokázala prosadit a do šancí se nedostávala. Jen Skela z uctivé vzdálenosti přestřelil.

V úvodu druhého poločasu se domácí přece jen dostali více do bry a brzy i k ohrožení branky. Da Silva se pokusil překvapit z úhlu, avšak proti němu stál připravený Tom Starke. O něco později už byl Starke překonán, pokus Rosta ale ještě na brankové čáře zastavil obránce. Pak se Starke vytáhl proti střele Sörensena, ale v 66. minutě už bylo vyrovnáno. Střelu Rangelova vyrazil Starke jen do míst, kde stál připravený Timo Rost a ten pohodlně poslal míč do sítě.

Jenže hostům se podařil další skvělý kousek. Necelých deset metrů od vápna zahrával Duisburg další volný přímý kop, tentokrát si k němu stoupl Grlič a ten přes zeď poslal balon k tyči - 1:2. Na střelu kapitána hostí už nikdo nedokázal zareagovat, a tak si Duisburg připsal třetí výhru v sezoně.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele