12. kolo
03.11.2007 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - Hertha BSC 2:1

Hamburk potvrdil roli favorita a díky vítězství se přiblížil k Bayernu už na dva body. Nejlepší hráč domácích Van der Vaart si dnes pouze vyměnil pozici ze střelce na nahrávače, a přesto byl velmi platným hráčem, druhý gól padl po jeho skvělém centru.

Záčátek zápasu si domácí nemohli představovat lépe. Po čtyřech minutách vytáhl pěkný zákrok brankář hostí Drobný, který vyrazil nebezpečný balon po střele Ivici Oliče. Naneštěstí pro Herthu se míč od Drobného rukavic dostal před volného Guerrera a ten se do poloprázdné branky nemýlil - 1:0. HSV pak pokračovalo v nátlaku na branku hostí a jen díky smůle si vedení nenavýšilo. V devatenácté minutě trefil Guerrero břevno a o tři minuty později napálil Boateng jen tyč. Hosté tudíž byli velmi rádi, že do kabin odcházeli jen s gólovou ztrátou.

Druhý poločas už neměl tak jednoznačný průběh a když hosté vydrželi prvních pěkně horkých patnáct minut, ukázali všem, že fotbal hrát nezapomněli. K míči se dostal Ebert a parádní střelou do pravého růžku branky srovnal na 1:1. Domácí branka opařila a hosté se do útoku zbytečně netlačili, a tak hra začínala AOL Arenu nudit. Jenže domácí se probudili včas. Deset minut před koncem poslal Van der Vaart volný přímý kop na Reinhardta, ten se sám před brankou nemohl mýlit a zajistil tak tři body pro domácí barvy.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele