3. kolo
12.09.2010 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Köln - FC St. Pauli 1:0

1. FC Köln si konečně otevřel bodový účet v nové sezoně. Odnesl to nováček ze St. Pauli, ten si domů veze porážku 0:1.

Utkání rozhodla jediná branka a ta padla již v sedmnácté minutě do sítě hostujícího týmu. Z dálky vypálil tvrdě Podolski a jeho rána se odrazila od břevna, naštěstí domácí se ale k míči jako první dostal Yalcin a ten měl úlohu už hodně jednoduchou - 1:0.

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a několikrát neměli daleko k pojištění vedení. Hostující brankář Kessler se dvakrát vytáhl proti Clemensovi, nejprve zneškodnil jeho hlavičku a poté si poradil i se střelou z hranice šestnáctky.

Štěstí znovu vyzkoušel Podolski, jeho další střela prosvištěla nad břevnem.

St. Pauli se v útoku připomněl až po změně stran, jmenovitě to byl Oczipka, jehož pokud mířil nad. Hosté se ve druhém poločase hodně zlepšili a několikrát pozlobili domácí obranu, důkazem toho budiž nepřsný pokus Burnse z dobré pozice.

Lukas Podolski loni zůstal daleko za očekáváním, letos už se trefil jednou a v neděli mohl přidat druhý zásah. V závěru zápasu se snažil přelobovat Kesslera, ten ovšem ještě stihl zasáhnout a gólový oblouček vyškrábl na roh.

V nastaveném čase málem rozhodl o remíze Ebbers, ten hlavičkoval z několika metrů, svou hlavičku ale nasměroval až příliš vysoko.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Mircu5

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně kozlíci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele