25. kolo
05.03.2011 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FC Kaiserslautern 0:0

Nepříliš pohledné utkání s minimem šancí na obou stranách nakonec skončilo bezbrankovou remízou. Eintracht tak prodloužil své čekání na první jarní trefu už na osm zápasů.

Začátek zápasu poznamenaly nepokoje znepřátelených fanoušků obou klubů, kvůli kterým musel být úvodní výkop o patnáct minut posunut. Samotný zápas začaly oba týmy hodně opatrně, nikdo nechtěl vědom si svého postavení udělat chybu. Po třech minutách hry se do zakončení dostal domácí kanonýr Gekas, ale mířil hodně nepřesně. V 6. minutě poprvé zahrozili i hosté. Hloušek přistrčil balón rozběhnutému Jessenovi, jehož centr jemně tečoval na přední tyči Morávek, míč nakonec skončil vysoko nad domácí brankou.

Další zajímavou příležitost si domácí vybojovali v 16. minutě. Roh z pravé strany rozehrával Rivić, na centr si na zadní tyči naskočil Rodnei, ale balón netrefil dobře a v klidu si ho tak sebral Fährmann. Poté se dlouho hrálo především ve středu hřiště bez nějakých vážnějších šancí. Další možnost na vstřelení úvodní branky přišla až pět minut před koncem prvního poločasu, to z pravé strany centroval Dick, na zadní tyči se k míči protlačil Hloušek, ale nedokázal balón umístit do branky. Následně ještě obral Morávek o míč Russe, ale potom zazdil nadějný protiútok nepřesnou přihrávkou na Lakiće.

Do druhé půle udělal domácí kouč Michael Skibbe změnu, místo Tzavellase poslal na trávník Halila Altintopa. Ve 49. minutě centroval z pravé strany do pokutového území Ochs, míč musel na poslední chvíli vyrážet Sippel. Potom se po kombinaci s Hlouškem dostával do dobré šance Tiffert, ale nakonec se mu do přihrávky postavil Jung a poslal míč do zámezí. V 63. minutě se dostal z levé strany ke střele Altintop, ale trefil pouze bránicího Tifferta. Následně vyslal nepřesnou střelu z velké dálky Meier.

O sedm minut později přistrčil Dick Rivićovi, jenž se nerozmýšlel a z velké dálky vypálil, ale mířil hodně nepřesně. Vzápětí byla k vidění podobná situace na druhé straně, to nepřesně mířil Schwegler. Těsně před závěrečným hvizdem mohl Lautern rozhodnout. Nejprve nedoskočil na Jessenův centr na zadní tyči Lakić, následně se po kombinační akci Tifferta s Hlouškem ocitl chorvatský kanonýr sám před odkrytou bránou, ale ke vší smůle nedokázal míč dobře trefit a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele