2. kolo
28.08.2010 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC St. Pauli - TSG Hoffenheim 0:1

Pro St. Pauli nedopadl první domácí zápas v sezóně nejlépe. Nováček soutěže sice odehrál s favorizovaným Hoffenheimem vyrovnanou partii, které by slušela remíza, hostující tým ale tři minuty před koncem nasměroval k výhře Vorsah.

Hamburští piráti se dlouho nerozkoukávali a hned na favorizovanějšího soupeře vlétli. Probíhala šestá minuta, když standardku z pravé strany skvělé zahrál Hennings, na centr si naskočili hned dva hráči a druhý z nich Boll trefil hlavou břevno. Domácí tým hnán dopředu skvělými fanoušky měl značně navrch do nějaké patnácté minuty a i poté byl nebezpečnější. Například Ebbers po faulu na vlastní osobu rychle rozehrál na hrot, kde se pohyboval Naki, brankář hostí Starke byl ale pozorný a včas vyběhl.

Hoffenheim se dostal do hry až s koncem úvodní půlhodiny. Na pravé straně odvedl skvělou práci Weis a ke všemu ještě nacentroval, na zadní tyči ale Salihovićovi scházel krok a ve skluzu míč netrefil dobře. Strážce domácí svatyně Hain se tak zapotil až za chvíli, kdy Mlapa za vápnem nabil Dembovi Ba, jeho střelu ale brankářský veterán vyrazil do strany a snaha dobíhajícího Ibiševiće o dorážku již vyzněla naprázdno.

I po změně stran začalo lépe St. Pauli, hned po třech minutách potáhl míč po levé straně Ebbers a našel v pokutovém území Hennigse, ten ale v pádu zamířil těsně vedle. Na druhé straně zabrnkal fanouškům na nervy Hain, který vyběhl a vyhlavičkoval míč před Dembou Ba, balonu se pak zmocnil Ibišević, ale z dálky neloboval přesně.

Hosté z Kraichgau postupem času začali nabývat na jistotě, k čemuž pomohla i střídání. Nový muž na hřišti Vukčević se hned uvedl gólem z dorážky, stál ale v ofsajdu a tak celá jeho radost byla zbytečná. V 87. minutě to ale stejně přišlo. Na rohový kop z pravé strany si na přední tyči naběhl Vorsah a nezadržitelně skóroval - 0:1. Domácí se sice ještě snažili odpovědět a akce Bolla s Krusem k tomu neměla daleko, nakonec si ale všechny body odvážejí přece jen hosté.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
klokan.paul

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 jak bylo řečeno dlouho si to na vrcholu tabulky neužijou a hofíci jsou naladěni z brém

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že moji oblíbenci z tsg vyhrajou hodně jim fandím a doufám že navážou na svělý začátek.TSG!!!1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1st.pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vyrovnaný zápas,ale jsem pochopitelně rád že hofík opět vyhrál.TSG4Ever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

st.pauli zatím v dobrém světle.. 1. zápas vyhrálo 3:1 teď hoffenheim docela taky potrápilo..jde vidět ,že maj dobré zastoupení u fanoušků!,ale myslím,že jim eufórie opadne po určité části oděhraných zápasu a ,že nakonvi budou max.do 12 fleku..víš bych to neviděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele