22. kolo
19.02.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 0:0

Pravidelný divák Bundesligy už určitě vypozoroval, že páteční předehrávky rozhodně nepatří k vrcholům celého kola. Potvrdilo se to i dnes, kdy se po bezbrankové remíze rozešli smírně Eintracht Frankfurt s Hamburkem. První poločas patřil hostům, v tom druhém měli zase mírně navrch svěřenci Armina Veha, ani jeden z týmů však skórovat nedokázal.

Při pohledu do statistik se nicméně není čemu divit - dohromady tři střely na bránu během celého zápasu je opravdu tristní bilance. Rothosen Lukáše Hradeckého přímo ohrozili pouze jednou a to ve 25. minuty, kdy nebyl daleko otevření skóre lotyšský kanonýr Artjom Rudnevs, finský gólman se slovenskými kořeny ale míč za svá záda nepustil.

Hamburk se po přestávce téměř úplně odmlčel, v ochozech to zahučelo pouze při pokusu Matthiase Ostrzolka z hranice velkého vápna těsně vedle. Kousek scházel také ráně Makota Hasebeho, jenž směrem k hostující svatyni pálil bez přípravy po nepovedeném odkopu Djouroua.

Eintracht se ve druhé půli zlepšil a zásluhu na tom má také povedené střídání, neviditelného Szabolcse Husztiho nahradil na trávníku Haris Seferović a byl to právě švýcarský reprezentant, který dělal defenzivě klubu z přístavního města největší problémy. V 72. minutě se podílel také na zřejmě nejvyloženější příležitosti Frankfurtu v utkání, když si na jeho přetažený centr na zadní tyči naběhl Stefan Aigner, výborného Adlera ovšem nepřekonal.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele