10. kolo
05.11.2016 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

SC Freiburg - VfL Wolfsburg 0:3

Byť by se to před sezonou mohlo zdát nepravděpodobné, do dnešního utkání hraného na Schwarzwaldském stadionu vstupoval jako favorit spíše Freiburg - domácí celek totiž i coby bundesligový nováček předvádí solidní výkony a patřilo mu před dneškem osmé místo, zatímco ambiciózní a bohatý klub z Wolfsburgu vstoupil do sezony mizerně a s jedinou výhrou byl v tabulce na šestnáctém místě, jenž by Vlky na konci ročníku poslala do nevyzpytatelné baráže.

Zelenobílí ovšem dnes působili na trávníku o poznání svěžeji než v předchozích týdnech a lépe jim to šlo i směrem do koncovky - gólový účet střetnutí otevřel ve čtyřicáté první minutě Mario Gomez - německý kanonýr tak po svém návratu z italského angažmá do nejvyšší německé soutěže snad konečně překonal střeleckou smůlu, což ostatně potvrdil i po návratu z kabin - ve třiapadesáté minutě totiž SuperMario, jenž do dnešního zápasu v letošní sezoně proslul spíše spálenými šancemi, překonal Schwolowa podruhé a jeho zásluhou tak hosté ve Freiburgu vedli už 2:0.

Definitivní tečku na druhé vítězství Wolfsburgu v této sezoně přinesla osmdesátá šestá minuta. Tehdy rozhodčí odpískal penaltu, ke které se postavil obvyklý exekutor standardních situací Ricardo Rodriguez. Švýcarský levý obránce poslal míč do levého dolního rohu a jelikož si Schwolow v brance domácích vybral opačnou stranu, mohl se radovat ze své další bundesligové branky.

Vlci tak porazili Freiburg venku 3:0 a alespoň dočasně se odlepili od nepříjemné šestnácté příčky na dně německé ligové tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele