15. kolo
14.12.2019 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Spravedlivá dělba bodů. Paderborn remizoval s Unionem

Měření sil dvou nováčků Bundesligy dopadlo zřejmě spravedlivou dělbou bodů. Ačkoliv Paderborn držel více míč na svých kopačkách, střelecky byl jeho protivník v podstatě na stejné úrovni, a tak si i Union nějaký bodový zisk vlastně zasloužil. O všem podstatném se rozhodovalo v prvním poločase, padly během něho obě branky tohoto klání.

O tu první se postaral hned v 7. minutě Ingvartsen, který v podstatě potvrdil, že je se svými spoluhráči v posledních týdnech aktuálně ve velké pohodě. Po přihrávce Lenze usměrnil balon parádně do soupeřovy šibenice. Navýšit náskok se snažil Andrich, ovšem svou pravačkou mezi tři tyče nezamířil, stejně jako Andersson ve 26. minutě.

Paderborn se v ofenzívě dlouho nemohl prosadit do jediné kloudnější šance, když už se mu ji podařilo nějakým způsobem vytvořit, okamžitě ji proměnil. Ve 33. minutě Pröger zužitkoval nahrávku od Gjasuly a překonal brankáře Gikiewicze.

Ani druhé dějství s sebou nepřineslo vyloženě útočnou podívanou. Zkraje se snažil prosadit Vasiliadis, leč svá mířidla neseřídil správně, v 52. minutě vypálil Mamba přímo do rukavic Gikiewicze, ten si však s jeho zakončením poradil. V 64. minutě se mohl naopak na druhé straně prosadit Ingvartsen, jenomže levačkou bránu minul.

Oba týmy se v závěru zápasu snažily strhnout výhru na svou stranu, ale marně. Střídající Michel hlavičkou vyzkoušel pozornost Gikiewicze, ten si ale s jeho pokusem poradil. Opravdu velmi blízko byl pak Union sedm minut před závěrečným hvizdem sudího Jablonského, nicméně Hübner zamířil jen do brankové konstrukce.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele