8. kolo
26.10.2024 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kamil Grabara (© AFP)

Hráči St. Pauli udrželi útok Wolfsburgu na uzdě. Střet tápajících celků vítěze nenabídl

Utkání osmého kola Bundesligy mezi St. Pauli a Wolfsburgem skončilo bez branek. Šance v utkání nechyběly, střelcům na obou stranách se však nedařilo. Ani jednomu z týmů se tak nepodařilo odpoutat se ze spodních příček tabulky. Pro domácí mohlo být alespoň útěchou, že s Wolfsburgem v nejvyšší německé soutěži neprohráli již pět utkání v řadě.

St. Pauli vstupovalo do střetnutí s pěti porážkami ze sedmi dosavadních bundesligových zápasů, přesto v úvodu dostalo Wolfsburg, který šest z posledních sedmi získaných bodů vybojoval na hřištích soupeřů, pod tlak. První šance však přišly až několik minut před přestávkou. Domácí Jackson Irvine mířil tvrdě pod břevno, Kamil Grabara ale na poslední chvíli zasáhl.

Nikola Vasilj pak na druhé straně zachránil St. Pauli stejně kvalitním zákrokem po hlavičce Jonase Winda, a tak se do šaten šlo za bezbrankového stavu. Vasilj byl však připraven i v druhém poločase, dvakrát po sobě zkušeně zneškodnil pokusy Mohameda Amoury.

Svěřenci Alexandra Blessina poté zazdili několik šancí na protiútoky. Hrálo se ale nahoru dolů, ani jeden tým však nedokázal rozhodnout, a tak se nakonec na Millerntor-Stadion body dělily.

Blessinovi svěřenci tak nyní nevyhráli v devíti domácích bundesligových zápasech v řadě, což znamená historické minimum od roku 2011. Na druhé straně Wolfsburg vyhrál pouze jeden z posledních 15 zápasů proti St. Pauli a svěřenci Ralpha Hasenhüttla získali pouhých osm bodů z osmi odehraných ligových utkání.

Autor: Livesport.cz / Akhil Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele