3. kolo
14.09.2024 15:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Omar Marmoush vstřelil obě branky Frankfurtu. (© AFP)

Dvougólový Marmoush řídil vítězství Frankfurtu ve Wolfsburgu

Egypťan Omar Marmoush skvěle navázal na své poslední ligové představení proti Hoffenheimu, když dvěma góly sestřelil Wolfsburg. V těchto dvou střetnutí zapsal tři góly a jednu asistenci a významnou měrou přiblížil Frankfurt elitní šestce Bundesligy. Domácí naopak pokračují ve střídavé bilanci prohra výhra.

Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu Wolfsburgu. Bezesporu největší šancí se stala hlavička nikým nehlídaného Patricka Wimmera, která jen těsně minula pravou tyč. Fotbal se však hraje na góly, a tak do vedení šli hosté. Protiútok skvěle vyřešili Hugo Ekitike s Marmoushem a druhý jmenovaný zakončil do prázdné branky. Svěřenci Dina Toppmöllera se vstřelenou brankou dostali do hry. Šance Frankfurtu, zejména pak Marmoushe, výborně likvidoval domácí brankář Kamil Grabara.

Druhý poločas moc akce nenabízel, dokud domácí kouč nepřišel s několika změnami. Čerstvé síly měly na hru okamžitý dopad a v 77. minutě nádherným zásahem zpoza vápna vyrovnal Ridle Baku. Radost domácím dlouho nevydržela, jelikož o šest minut později rukou ve vápně zahrál Cédric Zesiger. V klíčovém momentu nezklamal své spoluhráče dnes fenomenální Marmoush a pár minut před koncem vrátil vedení na stranu Eintrachtu.

Proměněná penalta byla nakonec rozhodující, a hosté si tak poprvé od roku 2020 odvezli z Volkswagen arény všechny body.

Autor: Livesport.cz / Akhil Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele