3. kolo
01.08.2010 17:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 3:0

Ostravský Baník se konečně střelecky probudil, Zbrojovka si z Bazalů odvezla porážku 0:3 a zůstává nadále bez bodu. Do brněnské sítě se postupně trefili Šmejkal, Varadi a z pokutového kopu Fernando Neves.

Baník se proti Zbrojovce rozjížděl pomalu, vůbec první šance zápasu přišla až v 18. minutě, jenže rohový kop neusměrnil do sítě nikdo z trojice Neves, Šmejkal, Bolf. Brno odpovědělo až po půlhodině hry velice povedenou ranou Polácha, k radosti brněnských chyběla ještě větší přesnost. Snad ještě větší šance se naskytla Trousilovi, po dobrém centru mířil nepochopitelně mimo branku. Brno svoje šance nevyužilo, a tak zákonitě přišel trest v podobě branky. Po sedmém rohovém kopu Baníku se ve vzduchu prosadit Zdeněk Šmejkal a Baník vedl 1:0. Do konce prvního poločasu už se nic nestalo, Baník vedl po prvním poločase 1:0.

Zbrojovka začala druhou půli aktivněji, jenže to platilo pouze pro úvodních pár minut. V 67.minutě totiž přidal druhou branku Adam Varadi, za skvělou přihrávku mohl poděkovat Martinu Lukešovi - 2:0 pro Baník Ostrava. Jakoby to pro Zbrojovku nebylo málo, tak o pár minut později fauloval v pokutovém území Křeček Hušbauera a Baník mohl zahrávat pokutový kop. Fernando Neves tuto šanci nepromarnil a Ostrava navýšila už na 3:0. Deset minut před koncem mohl snížit Okleštěk, jeho střelu ale Daněk vyboxoval. Brno vstřelit branku nedokázalo a jelikož tři obdržely, tak odjíždějí z Bazalů bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

Tak to vidim,ze Brno opet nula bodu.....

Reagovat
Kepy_FCB

5:0 ( v půli )

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
AjaxFans

To bude mela

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Brno spadne tak je to na h.... ne proto, že by hráli zázračně, ale je to druhé největší město a to se musí udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Brna by v druhé lize byla jistě škoda,ale na veškeré spekulace je fakticky dost brzy,liga teprve začíná,i když pro Zbrojovku nejlépe nezačala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele