Aktuality

Svoje pocity ani nedovedu popsat slovy, řekl po návratu nadšený Abraham

Ozdobou uplynulého kola Serie A bylo římské derby a krásné vzpomínky na něj bude mít Tammy Abraham. Anglický útočník hraje za AS a přispěl k nejtěsnější výhře 1:0, na trávníky se přitom vrátil po dlouhých deseti měsících.

Pardubice začaly spolupracovat s hráčskou agenturou z USA. Prvním úlovkem je mladý Kostaričan

V Pardubicích se rozjíždí zajímavé partnerství. Východočeský klub od začátku roku spolupracuje s hráčskou agenturou působící v USA a talentům ze Severní Ameriky dává šanci k přesunu do Evropy. Sportovní ředitel třináctého celku prvoligové tabulky Vít Zavřel nyní přiblížil jakým způsobem součinnost funguje.

Syn Bilbaa: Loajalita Iňakiho Williamse pomohla Athleticu vrátit trofej a slávu

Více než 100 tisíc fanoušků Athleticu se v sobotu 6. dubna vydalo na dlouhou cestu do Sevilly na finále Copa del Rey. Od posledního vítězství v poháru v roce 1984 prohráli Los Leones šest finále. Nyní věřili, že prokletí konečně skončí. Dočkali se. A jedním hlavních hrdinů vítězného tažení hrdého baskického klubu byl i Iňaki Williams (29). Fotbalista, který se stal ztělesněním jednoho velkého snu.

Bochum bude zachraňovat kouč juniorského týmu Butscher

Bochum bude o záchranu v německé bundeslize bojovat po odvolání Thomase Letsche s koučem svého výběru do 19 let Heikem Butscherem. Do funkce povýší dočasně pro zbývajících šest zápasů sezony. Klub to uvedl na tiskové konferenci.

Liverpool má podle médií ústní dohodu s koučem Sportingu Amorimem

Liverpool se podle některých britských médií ústně dohodl s koučem Sportingu Rubénem Amorimem, že v létě nahradí odcházejícího Jürgena Kloppa. Devětatřicetiletý portugalský trenér by měl na Anfieldu podepsat tříletou smlouvu.

Paquetá na odchodu z WHU, záložník se měl dohodnout s Manchesterem City

Lucas Paquetá se dočká přestupu z West Hamu United do Manchesteru City. Z chystaného stěhování před letošní sezonou nakonec sešlo a dojít by k němu mělo za tři měsíce, brazilský záložník je s anglickým mistrem podle posledních zpráv domluven.

Ajax vstřebává historickou porážku. Šílené, nevysvětlitelné, říká k dění Danny Blind

Ajax se trápí a když už si jeho fanoušci mysleli, že nemůže být hůře, přišel víkend a ostudný výsledek ze souboje s Feyenoordem. Slavný klub schytal debakl 0:6, jedná se o nejvyšší porážku v jeho historii, k níž se vyjádřil i někdejší obránce a v současnosti člen dozorčí rady Danny Blind.

UEFA rozhodne o možném zvýšení počtu nominovaných hráčů na ME v dalších týdnech

Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) rozhodne o případném navýšení počtu nominovaných hráčů na mistrovství Evropy až v příštích týdnech. Tématem možného rozšíření soupisky ze současných 23 na 26 fotbalistů se zabývali na pondělním workshopu v Düsseldorfu trenéři všech účastníků šampionátu, finální verdikt zatím nepadl.

PSG přivítá ve čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelonu, Atlético hraje s Dortmundem

V Lize mistrů jsou ve středu na programu úvodní zápasy zbývajících dvou čtvrtfinálových duelů. Barcelona zavítá ve šlágru na hřiště Paris St. Germain trenéra Luise Enriqueho, jenž Katalánce v sezoně 2014/15 dovedl k zatím poslednímu triumfu v milionářské soutěži. Ve druhém utkání Atlético Madrid hostí Dortmund.

Felipe Anderson vymění Lazio za Juventus, se Starou dámou je domluven

Felipe Anderson se chystá na svůj druhý odchod z římského Lazia. Třicetiletému brazilskému křídelníkovi v hlavním městě dobíhá smlouva a novou nepodepíše, podle posledních zpráv už je domluven na angažmá v Juventusu.

Budou agresivní, jsou velice nebezpeční, uvědomuje si Guardiola sílu Realu

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola (53) na pondělní tiskové konferenci prohlásil, že by se ve čtvrtfinále Ligy mistrů nemělo opakovat dominantní vítězství nad Realem Madrid z minulé sezony. Jeho tým je však plný síly a sebevědomí.

Kane opět proti Arsenalu. Na anglického střelce jde chvála z obou táborů

Harry Kane v létě opustil londýnský Tottenham, aby se dočkal kýžené trofeje. Bayern Mnichov ale klopýtnul v poháru a téměř definitivně je bez šance na ligový triumf, jedinou možností tak zůstává Liga mistrů. V té se Kane postaví proti Arsenalu, za který v mládeži nastupoval, avšak později se stal jeho úhlavním rivalem.

Preciado byl správně vyloučen. Rozhodčí nechybovali ani v Pardubicích, zhodnotila komise

Sparťanský obránce Ángelo Preciado dostal v nedělním utkání 27. kola FORTUNA:LIGY s Mladou Boleslaví správně červenou kartu za úder loktem do stehna hostujícího Bensona Sakaly. V komuniké to uvedla komise rozhodčích FAČR. V Pardubicích podle ní rozhodčí správně nenařídil pokutový kop za zákrok českobudějovického Martina Králika na domácího Vojtěcha Patráka a sudí nechybovali ani před prvním gólem Slavie ve vršovickém derby proti Bohemians 1905.

Další trest za porušení finančních pravidel, Everton klesl těsně nad pásmo sestupu

Everton přišel v anglické lize za porušení finančních pravidel o další dva body. Celkem mu vedení soutěže odečetlo již osm bodů. Liverpoolský klub klesl v tabulce na 16. místo za Brentford a je pouze dva body nad sestupovým pásmem. Má ale zápas k dobru. O trestu dnes informovalo vedení Premier League.

Sparta se přihlásila do soutěže FAČR o využití areálu na Strahově. Postaví tam nový stadion?

Pražská Sparta se přihlásila do mezinárodní soutěže Fotbalové asociace ČR (FAČR) o využití areálu na Strahově. Na sociální síti X to oznámil generální ředitel úřadujících ligových šampionů Tomáš Křivda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele