Aktuality

Schweinsteiger volá po změnách v Bayernu, jen nový trenér stačit nebude

Mistr světa s Německem z roku 2014 Bastian Schweinsteiger (39) se strachuje o svůj bývalý klub Bayern Mnichov. "Jen trenérská výměna teď nestačí," řekla bývalá opora mužstva pro televizní stanici ARD.

Oblékne White znovu reprezentační dres? Rice se pokusí spoluhráče přemluvit

Už je to téměř rok a půl od chvíle, kdy Ben White (26) naposledy naskočil na hřiště v dresu anglické reprezentace. Záložník Arsenalu opustil přípravný kemp před světovým šampionátem v Kataru a od té doby v nominacích nefiguruje.

Dvanáct utkání za 25 dní a spousta cestování, Truro to má domů dál než hosté

Truro City FC. Že vám název klubu z jihovýchodního cípu Anglie nic neříká? Není divu. Celek z 20tisícového města hraje až šestou nejvyšší soutěž, ve které je navíc jen těsně nad hranicí sestupových vod.

Státní zástupce navrhuje pro Berbra sedm let vězení, pro Rogoze 7,5 roku

Tři nepodmíněné tresty navrhl dnes u plzeňského okresního soudu státní zástupce Jan Scholle v rozsáhlém případu korupce a ovlivňování zápasů ve fotbale.

Drsný vzkaz pro Di Maríu: Nevracej se do Rosaria! Jeho rodině vyhrožovali smrtí

Rodině argentinského ofenzivního hráče Ángela Di Maríi v Rosariu vyhrožovali smrtí krátce poté, co šestatřicetiletý křídelník Benfiky Lisabon prohlásil, že by chtěl ukončit kariéru v rodném městě. S odkazem na tamní policii to napsala agentura Reuters.

Belmondo po ekvádorsku: V newyorském baru juchal nezletilý Páez, nechyběl ani Caicedo

Na pořádný průšvih si zadělalo několik hráčů Ekvádoru při březnovém turné po Spojených státech. Jihoamerický výběr podstoupil dva přátelské zápasy, v tom druhém v pořadí proti Itálii podlehl o dvě branky. Daleko víc ovšem bylo propíráno to, co se následně objevilo na sociálních sítích. Reprezentanti totiž ve večerních hodinách vyrazili v New Yorku do barů.

Vaclík zářil, chytil dvě penalty. Albacete po zápase odvolalo trenéra Albése

Tomáš Vaclík v pondělí odchytal čtvrtý a jednoznačně nejlepší zápas v dresu Albacete. Druholigový celek doma hostil Ferrol, remizoval 1:1 a za získaný bod děkuje především českému brankáři, který zneškodnil hned dvě penalty. Jen dvě remízy posledních pěti zápasů a celková výsledková mizérie ovšem vedly k tomu, že se Albacete po zápase rozhodlo odvolat trenéra Rubéna Albése. Jeho nástupce zatím oznámen nebyl.

Barbosa dostal dvouletý trest za pokus o podvod při dopingové zkoušce

Bývalý brazilský reprezentant Gabriel Barbosa dostal dvouletý zákaz činnosti za pokus o podvod při dopingové zkoušce. Sedmadvacetiletého útočníka Flamenga potrestal národní antidopingový tribunál.

Další odvolání, s bodovým odpočtem nesouhlasí ani Nottingham

Tabulka anglické Premier League před týdnem doznala další zásadní změny a důvodem byl postih pro Nottingham. Ten měl podobně jako před ním Everton porušit finanční pravidla a přišel o čtyři body, s verdiktem nesouhlasí a dnes se proti němu odvolal.

Barák: Jsem rád, že jsem zůstal ve Fiorentině, proti Plzni to budou velké zápasy

Antonín Barák po nevýrazné podzimní části sezony prožívá vydařené období, které završil vítěznou brankou na 2:1 v pátečním přípravném utkání v Norsku.

Hašek chce vidět v akci všechny hráče z nominace, těší se na duel na "své" Letné

Trenér Ivan Hašek chce v úterním přípravném utkání proti Arménii vidět v akci i všechny zbylé hráče, kteří nezasáhli do pátečního úvodního březnového duelu v Norsku.

"Atlético je můj život." Koke setrvá v madridském klubu po prodloužení smlouvy už 25 let

Koke stráví v Atléticu Madrid minimálně 25 let. S červenobílým klubem z hlavního města Španělska v pondělí prodloužil smlouvu do roku 2025. "Koke bude i v příští sezoně hájit barvy Atlética Madrid. Náš kapitán, jehož smlouva vyprší 30. června, se s klubem dohodl na možném prodloužení smlouvy na konci každé sezony," dodal klub z hlavního města Španělska v prohlášení. Případná klauzule o prodloužení se bude odvíjet od výkonů a stanovených cílů.

Hoeness: Bayern se pokusí získat Alonsa, trenér Stuttgartu má znevýhodňující příjmení

Čestný prezident klubu Uli Hoeness potvrdil, že Bayern Mnichov má zájem získat Xabiho Alonsa, trenéra Leverkusenu. Bavorský gigant si zároveň uvědomuje, že o španělského kouče bude muset svést bitvu s konkurenty kalibru Realu Madrid či Liverpoolu. Aktuálně druhý tým německé ligy již s předstihem avizoval, že po sezoně na jeho lavičce skončí Thomas Tuchel.

Vinícus Jr. se neubránil slzám. Rasismus má dopad na mě i moji rodinu, prohlásil

Útočník Vinícius Júnior se rozbrečel během tiskové konference před úterním přípravným zápasem brazilských fotbalistů proti Španělsku, když mluvil o rasistických urážkách, kterým často čelí během angažmá v Realu Madrid. Třiadvacetiletý hráč uvedl, že mu tyto události berou radost ze hry. Ve španělské lize ale hodlá zůstat.

Alves byl propuštěn z vězení do doby, než padne rozsudek. Nesmí ale odcestovat ze země

Brazilec Dani Alves, v únoru odsouzený na čtyři a půl roku za znásilnění, složil kauci milion eur (asi 25,3 milionu korun) a opustil vězení. Přijetí finanční záruky potvrdil dnes soud v Barceloně, který minulý týden rozhodl, že Alvesovi umožní dočasné propuštění, než se vyřeší jeho odvolání. O několik hodin později se Brazilec ocitl po čtrnácti měsících na svobodě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele