Aktuality

I soupeře Čechů los kvalifikace potěšil

Stejně jako mezi českými fotbalisty a funkcionáři se složení třetí kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa zamlouvá i jejich papírově nejvážnějším soupeřům z Polska, Slovenska a Severního Irska. Doslova nadšení zavládlo v médiích u severních sousedů, jejichž reprezentace bude vzhledem k nedávnému postupu na Euro 2008 spolufavoritem skupiny.

Nedopadli jsme nejhůře, soudí Češi

Dnešní los kvalifikace mistrovství světa pro český fotbal nedopadl nejhůře. Vyplývá to alespoň z prvních reakcí generality fotbalového svazu, zástupců realizačního týmu, ale i samotných hráčů. Názory se vesměs shodují v tom, že skupinu nelze označit za vysloveně složitou, protože tým mohl narazit na těžší soupeře.

Čeští reprezentanti znají své soupeře v kvalifikaci na MS 2010

Český národní tým již zná své soupeře, na které narazí v trnité cestě za postupem na světový šampionát 2010, který se bude poprvé konat Jihoafrické republice. Reprezentace se střetne s následujícími týmy: San Marino, Slovinsko, Slovensko, Severní Irsko a Polsko.

Sanogo vysvětlil důvod potyčky s Albertem

Nepěknou reklamu svému klubu udělali Carlos Alberto a Boubacar Sanogo. Oba fotbalisté Werderu Brémy se v průběhu týdne poprali na jednom z tréninků, což nebyl ani zdaleka jediný problém s brazilským fotbalistou během jeho angažmá v Německu...

Chelsea zvažuje výměnu Carvalha za Samuela

Na trase mezi milánským Interem a londýnskou Chelsea by již brzy mohlo dojít k výměně stoperů. Na San Siro možná zamíří Ricardo Carvalho, stadion Stamford Bridge by se zase stal novým domovem Waltera Samuela...

Slavia poletí do Bukurešti bez Šmicra

Opět bez Vladimíra Šmicra se budou muset obejít fotbalisté Slavie Praha v úterním zápase Ligy mistrů na hřišti Steauy Bukurešť. Zkušený záložník s největší pravděpodobností vůbec do Rumunska neodcestuje kvůli naraženému kolenu. Otazník visí i nad startem kapitána týmu a nejlepšího střelce Stanislava Vlčka, který má problémy se stehenním svalem.

O Van der Vaarta je zájem i v Anglii

Nejenom španělská Valencia si dělá nároky na angažování Rafaela van der Vaarta. Nizozemského záložníka a kapitána německého Hamburku chtějí i anglické kluby, což prozradil hráčův agent Bayram Tutumlu...

Evra se Angličanům smál

Obránce Manchesteru United Patrice Evra přiznal, že se musel Angličanům smát, když se jim nepodařilo postoupit na EURO 2008. Jeho reprezentační spoluhráč William Gallas naopak vyřazení Albionu lituje.

Česká delegace slyšela pochvalu za kvalifikační závěr

Pochvalná slova ze všech stran sklidila delegace Českomoravského fotbalového svazu v předvečer dnešního losování kvalifikace o postup na mistrovství světa v roce 2010.

Rosický po odpočinku pomohl Arsenalu k trháku

Tomáš Rosický byl jedním z klíčových hráčů Arsenalu v sobotním utkání proti Wiganu. Odpočatý záložník, který v minulém týdnu po dohodě necestoval s reprezentací na Kypr, měl při absenci několika opor za úkol řídit z kraje hru středové formace, ale londýnský celek se dlouho nemohl prosadit. V závěru však i díky jeho přesunu do středu a jeho gólu Arsenal utkání zlomil a získal tříbodový náskok v čele tabulky.

Sagnol utíká z Bayernu

Francouzský obránce Willy Sagnol překvapil vedení Bayernu Mnichov žádostí o přestup. Třicetiletý fotbalista se přitom teprve nedávno vrátil do hry po sedmiměsíční pauze zaviněné zraněním kolena.

Beckham: Nechtějte po mně jména, je jich moc

Rád by se Stevem McClarenem slavil postup národního týmu, místo toho je skleslý, protože na velkém turnaji bude chybět. Přesto David Beckham zůstává nad věcí a tvrdí, že Anglii převezme nějaký zkušený trenér. "Protože je to stále jeden z nejžádanějších trenérských postů ve světovém fotbale," říká.

Bez Robinsona by to nešlo, tvrdí Ramos

Manažer Tottenhamu Juande Ramos podpořil svého brankáře Paula Robinsona a předpověděl mu na White Hart Lane velkou budoucnost. Španělský kouč v něj věří a nehodlá na brankářském postu cokoliv měnit.

Gallas je novým žolíkem Wengera

83. minut se Arsenal ve včerejším utkání s Wiganem střelecky trápil. Snažil se vymýšlet všelijaké kulišárny, ale až ve zmíněné minutě se jedna chytla. Gólově se prosadil obránce William Gallas, záhy na to přidal druhou branku Tomáš Rosický a fanouškům Gunners se nesmírně ulevilo.

Konečně trocha štěstí, oddechl si Panucci

Až v samotném závěru se rozhodlo o osudu utkání italské nejvyšší soutěže mezi janovským FC a římským AS. Na ukazateli skóre dlouho svítily dvě nuly, v poslední minutě ale zaúřadoval hostující obránce Christian Panucci a svou trefou zajistil Giallorossi plný bodový zisk...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele