Alves neuspěl ani s dalším pokusem o propuštění z vazby na kauci

10.05.2023, 08:32
Aktuality
Dani Alves (© AFP)

Brazilec Dani Alves, jenž ve Španělsku čelí obvinění ze sexuálního napadení, neuspěl ani s dalším pokusem o propuštění z vazby na kauci. Soud v Barceloně, který zamítl jeho žádosti kvůli riziku útěku ze země už v únoru a dubnu, mu znovu odmítl vyhovět. Termín zahájení procesu ale zatím nebyl stanoven.

Jeho právníci při poslední žádosti o propuštění z vazby předložili 200 stránkovou zprávu a záznamy bezpečnostních kamer, na jejichž základě se snažili zpochybnit důvěryhodnost výpovědi údajné oběti a dalších svědků. Zároveň ujistili, že Alves je ochoten odevzdat pas a přijmout i jakákoliv jiná opatření včetně nošení sledovacího zařízení. Soud ale nepřesvědčili.

Alvese, jenž v sobotu ve vazbě oslavil 40. narozeniny, obvinila nejmenovaná žena, že ji na konci loňského prosince při návštěvě nočního klubu v Barceloně proti její vůli osahával na intimních místech. Policie někdejší hvězdu Paris St. Germain či Barcelony v lednu při návštěvě Španělska zadržela.

Alves dlouho jakékoliv provinění odmítal s tím, že ženu vůbec nezná. V dubnu ale ve výpovědi na vlastní žádost před vyšetřujícím soudcem v Barceloně připustil, že měl s údajnou obětí za oboustranného souhlasu sexuální styk.

Kvůli skandálu Alves přišel o angažmá v mexickém celku UNAM Pumas. Před tím mimo jiné s Barcelonou vybojoval šest titulů a třikrát vyhrál Ligu mistrů. Někdejší hráč Sevilly nebo Juventusu má také ve sbírce olympijské zlato.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Nevím proč, ale hřeje to u srdíčka.

Reagovat
risk je zisk

Tak jako příjemně.

Reagovat
risk je zisk

Aspoň 4 komentáře tu bude mít ten blbeček.

, you’re welcome

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaky byl skvely fotbalista

Reagovat
kovi610

není to nic jinýho než odpornej hnusnej rasismus... #all for dani alves #free dani alves #stop rasismu #blm

Reagovat
caspic

Když už chceš být cool, což nejsi a dávat do textu #, tak to dělej aspoň správně #bezmezery a #budesdobrej

Reagovat
kovi610

Když už chceš byt chytrej, což nejsi a poučovat o mrížce tak si nejdřív otevři oči. žádna mezera tam neni ty #rasistickejhyperblbče

Reagovat
misomy6

Mas tam #all for dani alves namiesto #allfordanialves …možno teraz už pochopíš

Reagovat
jsemdement

..obvinila nejmenovaná žena, že ji na konci loňského prosince při návštěvě nočního klubu v Barceloně proti její vůli osahával na intimních místech..

..na vlastní žádost před vyšetřujícím soudcem v Barceloně připustil, že měl s údajnou obětí za oboustranného souhlasu sexuální styk..

Reagovat
misomy6

Tiež neviem ze ci to ja som dement ale nejako mi to nesedí. On ju najprv nepozná, ona tvrdí ze sa hmatom uisťoval ze nemá penis skôr než jej kúpi drink, a on no hej spali sme spolu ale ona to chcela…zmätočne informácie a co ešte bolo zatajené z tej ktorej strany asi rozhodne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele