Arteta vyloučil odchod do Barcelony

30.01., 09:08
Aktuality
Mikel Arteta (© AFP)

Manažer Arsenalu Mikel Arteta (41) v pondělí prohlásil, že je rozrušený zprávami o svém odchodu do Barcelony, jejíž trenér Xavi Hernández (44) plánuje na konci aktuální sezony skončit.

Spojení s Barcelonou se objevilo už v neděli, tedy pouhý den poté, co Xavi oznámil, že rezignuje. Zároveň při rozhovoru s novináři prozradil, že klub potřebuje změnu. Okamžitě se tak rozvířily spekulace o jeho nástupci.

"To, co jste si přečetli včera... To je naprostý nesmysl. Jsem z toho opravdu rozrušený," zdůraznil Arteta médiím v předvečer úterního zápasu Premier League na hřišti Nottinghamu Forest.

"Nemohl jsem tomu uvěřit. Nevím, kde se to vzalo. Nemá to žádný zdroj, nemá to nic. Myslím, že musíme být velmi opatrní, když mluvíme o osobních věcech. V Arsenalu nás čeká spousta práce a všichni máme stejné ambice. Chceme víc, nejsme spokojeni a klub chce další impuls, aby se dostal na jinou úroveň. Všichni jsme tady proto, abychom toho dosáhli," řekl rázně a ukončil tak veškeré řeči o možném převzetí katalánského velkoklubu.

Arteta také vyjádřil naději, že se do týmu vrátí záložník Declan Rice a obránce Gabriel Magalhaes. Oba opustili hřiště se zraněním při sobotní domácí výhře 5:0 nad Crystal Palace v němž Gabriel dvakrát skóroval.

"V závěru posledního zápasu jsme měli nějaké problémy, takže uvidíme, kdo bude k dispozici. Rice je jedním z nich. Odvedl kus práce, ale i on vynechal nějaký trénink. Snad bude v pořádku," naznačil možné změny v sestavě šéf lavičky Gunners.

Arsenal, který byl v prosinci v čele tabulky, klesl na třetí místo se 43 body, pět bodů za vedoucí Liverpool. Hráči Nottinghamu vyhráli dva z posledních tří ligových zápasů a jsou na šestnáctém místě.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (22)

Přidat komentář
J0EL

Reagovat
JhonLimon

To snad bylo jasný všem, že to není pravda fakt by mě zajímalo kdo se nás ujme v téhle situaci

Reagovat
jk

Antonio Nusa has failed his medical at Brentford, according to @sachatavolieri.

Brentford found a piece of loose cartilage in Antonio Nusa’s knee and persistent back issues that need managing.

Spursy

Reagovat
ashburtongrove

Thomas už trénoval s týmem, ale ještě není úplně fit na zápas. Tak snad potom vydrží déle než pár zápasů

Reagovat
Man__United

Manchester United coaching staff are concerned Marcus Rashford’s lifestyle is having a negative impact on his form. Sources close to the player say he is in ‘complete self destruct mode’ and fear his inner circle have too much power over him. #MUFC [@talkSPORT]

Reagovat
Greaber

Další nebohá oběť Manchester United. Pleška ho zničila.

Reagovat
Moshe Dajan

TRASHford, já to říkám odjakživa

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna Mikela bych ani nechtěl.

Reagovat
Busby babes

Pellistri do Granady. Nebo Grenady, Chongu, help!

No nevim, tym hrajici o zachranu... snad aspon bude hrat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Marcus Rashford ‘fined £650,000 after 12-hour tequila drinking spree’

Slušná pokuta

Reagovat
J0EL

Takze tequila hej?

Reagovat
Mastný Chobot

650k pokuta musi byt hovno oproti tej opici

Reagovat
Nikikrew

tequila

Reagovat
Petr.Petr

To už by barca byla fakt ve velkym upadku, pokud by sla po trenerovi, jehoz nejvetsi uspech za 5 let a XY utracenych milionech je jedna kvalifikace do LM. (jen pripomenu umisteni v lize: 8,8,5,2...?)

Reagovat
VTID94

No vidíš umiestnenia majú stúpajúcu tendenciu. Niektoré tímy majú presný opak

Reagovat
r.mrazik

jen aby ten vrchol nemeli loni a ted aby nesli dolu...

Reagovat
Salfovic

8, 8, 5, 2, 5, 8, 8 ... konec projektu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
eder

SAF také prvních šest let šlapal vodu...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele