Benaglio ve Wolfsburgu prodloužil smlouvu do roku 2013

19.10.2009, 19:03
Aktuality
Švýcarský brankář Diego Benaglio spojil s Wolfsburgem svoji budoucí fotbalovou kariéru. Dnes se totiž s vedením úřadujícího mistra Německa dohodl na prodloužení smlouvy do roku 2013.

Benaglio se tak stal dalším z řady klíčových hráčů tohoto týmu, který se rozhodl pro nový kontrakt. Účastník letošního ročníku Ligy mistrů se na dlouhodobém kontraktu již dříve dohodl s Grafitem, Edinem Džekem, Josuem, Alexandrem Madlungem, Rietherem či Zvjezdanem Misimovičem.

"Diego Benaglio je důležitým článkem našeho týmu. Jsme velice šťastní, že se nám podařilo zajistit si služby dalšího klíčového muže na dlouho dobu," řekl k dnešní události trenér Wolfsburgu Armin Veh.

"Cítím se ve Wolfsburgu velice dobře a těším se na další zdejší práci. Máme ambiciózní tým a rád bych byl součástí týmu, který bude ve špičce bundesligy a bude progresivní i na mezinárodní úrovni," řekl brankář po podpisu smlouvy.

Benaglio přišel k "Vlkům" v lednu roku 2008, kdy přestoupil z Nacionalu Madeira. V minulé sezoně byl jedním z hlavních strůjců ligového prvenství.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stačilo by jako expreska ale dobře pro vlky

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý brankář

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě patří do top 5 brankářů ! chytá fakt hodně dobře ..

Reagovat
Bakary3

Iker, Buffon, Vd Saar, Čech, Frey, Valdés... a určitě jsem ještě někoho zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Given...

Reagovat
Bakary3

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

J.César

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych mezi ně zařadil Igora Akinfejeva

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Godwinson

pokud myslíš Top 5 brankářů Dolního Saska, tak s tebou souhlasim ...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nwm jestli dolního sazka ale rozhodně když srovnám Akinfejeva momentálního Čecha i přesto že hraje v lepším klubu tak BENAGLIO není horší akorát vlci mají momentálně horší obranu kdyby tam měli terryho a spol tak by benaglio byl třeba jako Čech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele