Budínský po hostování z Ostravy do Karviné přestoupil

23.06.2023, 11:10
Aktuality

Lukáš Budínský se stal hráčem Karviné. Jednatřicetiletý záložník už ve slezském klubu hostoval v minulé sezoně z Baníku Ostrava, odkud do týmu prvoligového nováčka nyní přestoupil. Délku kontraktu Karvinští nezveřejnili.

Budínský byl uplynulé sezoně jednou z hlavních opor Slezanů a pomohl jim k vítězství v druhé lize a po roce k návratu do nejvyšší soutěže. V Karviné před současným angažmá už působil v minulosti, hrával také za Bohemians 1905, Mladou Boleslav a Ostravu. V lize má na kontě 208 startů a 41 branek.

"Bůďa ukázal kvalitu a je to důležitý článek týmu. Patří mezi nejzkušenější hráče, kteří by měli být osou týmu i po návratu mezi elitu," uvedl na klubovém webu sportovní ředitel MFK Lubomír Vlk. "Mám z toho pochopitelně radost, že se to dotáhlo a zůstávám tady. Vykopali jsme opět nejvyšší soutěž a už se moc těším na start soutěže. Věřím, že všechno bude fungovat a bude chodit třeba i víc lidí na fotbal. První liga je velké lákadlo, pro nás hráče i fanoušky," řekl Budínský.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
bobis21

U nás mu to evidentně nesedlo, takže je to asi nejlepší varianta

Reagovat
romeo351

Technika dobrá, pohyb sotva na druhou ligu

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Reagovat
Figi

Odbehaji to jini hraci. Staci ze my vybornou levou i pravou.

Reagovat
Pablos

Už 31 let Jednu chvíli to vypadalo i, že by se do tý TOP 3 trojky nebo třeba Polsko mohl dostat.

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat krále

Reagovat
Prezioso

To bude mít pořád daleko do Kozičky, jsem čekal, že půjde zpátky do Prahy

Reagovat
Chamezjunior

Za poslední půl rok jej musím pochválit, protože jsem jej nepoznával. Napadal soupeře, běhal. Otázkou je, jak moc to dělal kvůli dalšímu angažmá a jak to bude brát letos. (Jsem si jist, že si moc dobře uvědomoval že pokud se nechytí v Karviné, tak může odejít max směr SK). Nicméně doufám, že bude v jarních výkonech pokračovat.

Reagovat
Figi

A taky se mi zda, ze trochu zapracoval na postave. Pripadal mi lehci na tech nohach a celkove v lepsi kondici.

Reagovat
Chamezjunior

Pamatuješ jak přišel? Nevím,ale přišel mi, že měl trochu "bříško" . Každopádně bez něj bychom nepostoupili a fakt věřím, že nám pomůže s relativně poklidnou záchranou.

Reagovat
Figi

Jj nikdy to nebyl zadny vysekany borec, ale nejake kilecko navic tam bylo kdyz prisel. Ale asi na sobe zapracoval, protoze to na te postave a pohybu bylo potom rozhodne videt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele