Byl to možná nejdůležitější gól, který jsem kdy dal, řekl Ďuriš

13.11.2020, 11:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Ferguson6

Čo je RSTV2?

Reagovat
Emmett Brown

zrejme si v ČTK mysleli, že RTVS je preklep, neverili, že naše verejnoprávne médium môže mať tak idiotský názov

Reagovat
Ferguson6

Čo je na tom dementné? Každopádne kanál je Dvojka, žiadne RTVS 2 neexistuje, keďže to zastrešuje rozhlas aj televíziu.

Reagovat
Modroočko

Musím sa priznať, že v období 2016 - 2019 som ho nepovažoval za hráča dosť kvalitného pre reprezentáciu, ale v prípade ofenzívných výpadkov (teda toho jediného, ktorý sa nám vlastne môže stať) je spoľahlivý a bojovný. A hlavne skúsený. Na hrote môžeme chcieť skúšať veľa hráčov, ale včera sa aj na prípade Mráza ukázalo, že útočníci sa do nášho systému/nesystému zapájajú veľmi ťažko a mizivé percento z nich má na to aj kvalitu. Mišo si svoje ešte splní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jich moc nedáš je pro tebe ten jeden dost dobrej

Reagovat
Posledni Kovboj

Duris zajima jen hipstery, Juraj Kucka FTW

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriša som nikdy nemal rád a pravdepodobne si na neho asi ani nikdy nezvyknem, ale včera nám vystrielal postup za čo mu patrí vďaka...ktovie ako by dopadli penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten gól som mu samozrejme vďačný. Je to taký poctivec, čo vždy bez reptania rád prišiel do repre, aj keď vedel, že bude na lavičke, prípadne naskočí iba na záverečných pár minút. A z minulosti vieme, že nie každý sa v národnom tíme s takouto pozíciou uspokojil a napríklad Weiss a Stoch si voči trénerovi dokonca otvorili hubu keď nehrali v základe, aj keď u Stocha hral vtedy rolu aj alkohol...

Bohužiaľ sa ale obávam, že Michal na svoj dobrý výkon z baráže nenadviaže a zostane "hrdinom jednej noci". Však z tých 7 gólov čo v repre doteraz strelil bol tento jediným mimo prípravných zápasov

Reagovat
berliner

A co ten v Izraeli v Lize Narodu

Reagovat
smazaný uživatel

Liga národů UEFA je evropská reprezentační fotbalová soutěž pořádaná organizací UEFA, která se hraje od září 2018 a nahradila systém přátelských utkání (wikipedia)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi včera bylo na blití z pár slováků tady na diskuzí při zápase, když jim Ďuriš vystřelil postup, tak ještě na něj někteří flusali, koukám některým Čechům a Slovákům se fakt nikdo nezavděčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Individuálnu reakciu jedného človeka, ktorému jeden ďalší pritakal predsa nemožno považovať za kolektívny názor

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu někteří...

Reagovat
Ebola SVK

Ďuriš chvala bohu strelil životný gol a všetci mu dakujeme... ale je fakt že je len ,,útočník jednej noci,,či večný náhradník atd a nič viac..rád by som ti pripomenul nejakého Baroša... konkrétne Milana Baroša .A to bol pán futbalista .. Toho ste vy česi takmer upálili a vyhnali z repre....a ten pre vás takmer vystrielal euro. Nám Slovákom sa proste zle pozerá na bezduchého , nenapadajuceho a v podstate neškodného Duriša . Takého Nemca nenahradí ani z polovice . Vittekovi nešahá ani po členky....no je tam len preto že Boženík je zranený a iných nemáme...bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. S tím Barošem máš pravdu, to byl fotbalista s talentem od pána boha a jeden z nejlepších hráčů naší historie. To co zažíval na konci reprezentačního období si Milan rozhodně nezasloužil, měl smůlu, že celkově se repre herně ani nějak extra herně nedařilo ačkoliv výsledky tak zlé nebyly a samozřejmě to odnášel útočník č.1 v té době ještě Baroš. Bohůžel fanoušci mu to dávali sežrat, to samé novináři.

Tak po EURU 2012, které dopadlo dobře pro nás (postup do čtvrtfinále) byl stejně Baroš kritizován novináři, tak raději odešel. Troufám si říct, kdyby zůstal ještě do konce kvalifikačního cyklu o Brazílii 2014, tak by nás tam možná prostřílel..a v tabulce střelců českého nároďáku by překonal Kollera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele