Cancelo se usadil v Barceloně. Chtěl bych zůstat, doufá obránce

11.03., 16:58
Aktuality
João Cancelo (© AFP)

Barcelona si před uzavřením letního přestupového okna vypůjčila Joãa Cancela, jehož budoucnost ale zůstává nejasná, protože smlouva kmenového hráče Manchesteru City neobsahuje opci. Portugalský reprezentant nicméně věří, že zůstane v Katalánsku.

Devětadvacetiletý obránce po nevydařeném půlročním hostování v Bayernu Mnichov zamířil v létě do Barcelony, kde nastupuje pravidelně v základní sestavě. Zatím však není jasné, kam povedou další kroky Cancela, protože ve smlouvě s jeho kmenovým týmem není opce.

"Ještě nevím, jak bude vypadat moje budoucnost, ale chci zůstat v Barçe," nechal se slyšet Cancelo, jenž má s Man City kontrakt do roku 2027, pro italský deník Gazzetta dello Sport.

Citizens zřejmě s Cancelem nepočítají, čemuž napovídá i skutečnost, že mělo dojít k narušení jeho vztahu s manažerem Pepem Guardiolou. Média dokonce informovala, že mezi nimi došlo ke sporu, to však portugalský bek dementoval. "V posledních zápasech jsem se necítil pro tým důležitý. Promluvil jsem si s trenérem, on to pochopil a rozhodli jsme se, že pro mě bude nejlepší odejít," vysvětlil Cancelo během svého působení v Bayernu.

Podle španělských médií chtějí Blaugranas nastalé situace využít a věří, že se dohodnou na přestupu Cancela. Na jednání ale zatím nedošlo a záležet pravděpodobně bude i na tom, kdo nahradí Xaviho, jenž po sezoně opustí lavičku katalánského velkoklubu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
Kluivert9

Snad to vyjde.

Reagovat
Crustyq

Dobrá posila, snad ten přestup vyjde.

Reagovat
Salfovic

Mohl by se ze City sám vykoupit a pak se pronajmout Barce na hostování.

Reagovat
Aldist

A k tomu si hradit 100% platů.

Reagovat
Mass

A Barca by mu platila poukázkami na peníze z budoucích zisků.

Reagovat
Nodi

Nebo Monopolů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
insane

Reptiliánský agent.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
milan78

když má Den, tak ho chceš mít v týmu..

Reagovat
Gazdo

Ked ma den tak je to asi najlepsi bek na svete. Problem je ale trafit ten den. Nie vzdy totiz vyjde na zapas. Ale ked uz tam je to radost pozerat pretoze on ma naozaj vsetko. Techniku, viziu, nie je pomaly, vie branit (hovorim ked ma den) a je tzv eye candy… stale ale u neho mam pocit ze staci velmi malo a cely ten vztah sa moze zrutit. Skratka nepocitujem taku istotu pri tom ako on je volba cislo jedna na nejaky post

Reagovat
sergi

Reagovat
Sigma Olomouc

Škoda, že se rozhádal s Pepem

Reagovat
sergi

S Pepem v repre im to celkom klape.

Reagovat
Mateo16

Potom vsetko co tam navystrajal kolko zlyhani tento hrac urobil , je niekto schopny ho kupit za 8 mega

Betis bude buducu sezonu hodne silny

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1767186936987287991

Reagovat
Seydou Doumbia

sračka ten hráč nebo jak?

Reagovat
Phillipinho

Mizernej no.

Reagovat
Seydou Doumbia

takže se hodí do lyonu

Reagovat
Mass

Stále jeden z nejlepších beků na světě.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Phillipinho

Cancela prosim koupit Felixe poslat zpet do Atletico. Atletico poslat Felixe za ranec do PSG misto Mbappeho. Idealni scenar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele