Čihák bude znovu hostovat z Plzně v Hradci Králové

23.08.2023, 17:04
Aktuality

Obránce Filip Čihák bude i v této sezoně hostovat z plzeňské Viktorie v Hradci Králové. Východočeši o dohodě se čtyřiadvacetiletým fotbalistou informovali na klubovém webu.

Čihák odehrál v minulém ligovém ročníku za Hradec Králové 13 ligových duelů a vstřelil jeden gól. Závěrečnou třetinu sezony ale takřka celou vynechal a kvůli zranění chyběl Plzni i na začátku nového ročníku.

"Votroci" vyztužili obranné řady jen několik hodin poté, co oznámili odchod pravého beka Adama Gabriela. Na účastníka nedávného Eura jednadvacítek uplatnila právo na zpětný odkup Sparta a následně ho poslala do dánského Midtjyllandu.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Wtf

Reagovat
Sigma Olomouc

přitom kdyby tam dali Hejdu, tak by to bylo ještě posílení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtovat Hejdu je jako hejtovat Ramose v Realu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevím no, soudím podle toho hejtu na Hejdu od všech fandů Fortuna Liga

Reagovat
Martin9719

Myslíš na FC Viktoria Plzeň spíš ne?

Reagovat
rabbitweed

To si dělají prdel ne ? Takže Hejda Pernica na plac

Reagovat
Martin9719

Myslím že to bude něco kvůli hostovačce která mu stále běžela.

Reagovat
db18

Reagovat
Nuno čomes

Zvenčí by člověk řekl, že to Plzeň uchopí na svých mladších hráčích, než hrát pořád stopery 32+, ale asi ne no Zas na druhou stranu to ten hráč musí vidět sám, do 25 po hostováních, pak někde na 2-3 roky natrvalo a v 28 letech řešit nějaké maďarsko/polsko. Jako pokud to takhle stačí a furt zarobí víc než normální prací, tak co by ne. Fotbalistů je všude ve světě hodně.

Reagovat
Martin9719

To je zase sračka. Kdo hraje v obraně teď krom Hejdy což je kapitán týmu? Nějak jsem si nevšiml že Hranáčovi, Dwehovi nebo Paluskovi je víc jak 25.

Reagovat
Nuno čomes

A co loni? předloni?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo každému z nich o 1-2 roky míň než teď.

Reagovat
Martin9719

A my se bavíme o roce 2020 nebo 2023 a dál?

Reagovat
honzaruzz

Za mě to docela dává smysl. Bohužel pro Čiháka Dweh překvapil a vybojoval si základ, a je lepší, aby 4. a 5. stoper byl Pernica s Paluskou. On může půl roku nebo rok hrát základ v Hradci a příští rok nahradit Hejdu (snad).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele