Citizens chtějí potvrdit městskou dominanci, zalíbil se jim Mainoo

03.11.2023, 17:31
Aktuality
Kobbie Mainoo (© AFP)

Manchesteru v uplynulých letech dominují tamní Citizens. Pep Guardiola se svým týmem sbírá trofeje, opanoval nedávné derby a převahu by rád vyjádřil i na přestupovém trhu, v akademii konkurenčních United se mu zamlouvá Kobbie Mainoo.

Osmnáctiletý záložník patří k největším talentům mládežnické akademie na Old Trafford a loni se dočkal prvních tří startů za áčko Red Devils. Manažer Erik ten Hag s ním počítal i pro probíhající sezonu a měl v plánu poskytnout mu více prostoru na trávníku, vše ovšem zhatilo vážné zranění kotníku, které si Mainoo přivodil koncem července.

Nejasnosti panují o případné výši odstupného a transfer by nemusel být levný na základě událostí z letošního února, Mainoo tehdy podepsal nový kontrakt a svému zaměstnavateli se zavázal do června 2027.

Dres obou manchesterských klubů naposledy oblékl Jadon Sancho. Ofenzivně laděný fotbalista prošel mládežnickou akademií Manchesteru City, do United se následně dostal po povedeném angažmá v Borussii Dortmund.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Man__United

To by jsme to mohli definitivně zavřít a zrušit klub kdyby ještě odchovanci odcházeli vedle

Reagovat
Kinky7

je fakt ze jste nam letos v lete prretahli za 1 a pul mega dvojcata fletcherovy.... tak bychom to mohli nejak kompenzovat

Reagovat
Neutron

treba ho zapracovat do prveho tymu a nie predavat tvl

Reagovat
Grahf

tyvole, tak s týmto by neprišiel ani Dan Gubič, tlieskam

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

Tak Pepek by o žádného notorického pařmena nestál.

Reagovat
Neutron

No tak to mu Grealish moc nezapada, nie?

Reagovat
Kinky7

Grealishe si v sezóně zkrotil. Při oslavách je mu to putna

Reagovat
Neutron

Okej.

Reagovat
mithro

oni z toho spravili clanok

Reagovat
iamek

Kaspari

Reagovat
r.mrazik

Příště ještě nějaký zdroj z Ruska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele