CORRADIHO MANCHESTERSKÁ NOČNÍ MŮRA

26.03.2007, 14:20
Aktuality
Dokopat tři měsíce na City of Manchester Stadium a potom rychle pryč, takové jsou nejbližší plány Bernarda Corradiho. Italskému útočníkovi se čím dál tím více příčí jeho angažmá v Manchesteru City a neváhá ho označit noční můrou...

Corradi v posledních letech vystřídal hned několik klubů. V létě roku 2004 přestoupil jako součást splátky za Gaizku Mendietu z Lazia Řím do Valencie, kde mu však pšenka příliš nekvetla. Po pouhém roce na stadionu Mestalla se stěhoval na hostování do Parmy, před letošní sezónou pak přestoupil do Manchesteru City, odkud by nyní rád odešel.

"Manažer je typický Angličan. Očekává, že vyběhnete na hřiště a porazíte soupeře, aniž byste o něm něco věděli. Neexistují žádné přípravy, je to jako noční můra," pustil se Corradi do veřejné kritiky na adresu manažera Stuarta Pearce.

A "Psycho", jak se bývalému anglickému levému obránci kvůli jeho povaze přezdívalo, není jedinou přední postavou Manchesteru City, které se z úst italského útočníka dostalo Corradiho. Ten nenechal suchou nitku ani na kapitánovi Richardu Dunnovi.

"Jednoho dne jsem se probudil a měli jsme hrát utkání o postup do čtvrtfinále FA Cupu. Přišel jsem do kabiny a kapitán Richard Dunne začal kritizovat všechny zahraniční hráče," stěžuje si dále Corradi, k němuž se přidává také jeho otec a agent v jedné osobě Even Corradi: "Atmosféra v Manchesteru není dobrá a není to jenom o počasí."

Po těchto slovech lze jen těžko očekávat, že manažer Stuart Pearce ještě dá Corradimu nějakou příležitost ukázat se na hřišti. Bývalý útočník Lazia dal letos jenom tři branky a už několikrát projevil přání vrátit se do Itálie.

Manchester City je ve svízelné situaci a může jenom tiše závidět o titul bojujícímu městskému rivalovi. Citizens jsou v tabulce až na 15. příčce a na sestupující Charlton mají jenom šestibodový náskok.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

rozbít držku tomu Dunnovi

Reagovat
smazaný uživatel

Radši by měl Corradi začít hrát a nebrečet, když už ho tam stejně nikdo nechce...

Reagovat
HOST*nesta

Sa mu cudujem,ze tam aj isiel k tym drevorubacom

Dunne - ten je ten pravy niekoho kritizovat , vačšie nemehlo na ostrove asi ani nemaju...

Reagovat
HOST*roman

nech uz kopnu nikam toho pearceho on je navine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele