CRESPO ZŘEJMĚ ZŮSTANE V INTERU

10.04.2007, 17:01
Aktuality
Hernan Crespo se v létě z Milána do Londýna pravděpodobně vracet nebude. Argentinský útočník se netají zájmem zůstat hráčem Interu a na tato slova údajně dal i majitel Chelsea Roman Abramovič, který je ochoten Crespa uvolnit...

Crespo má na Stamford Bridge platnou smlouvu ještě na jeden rok a v Interu hostuje. Nedávno však prohlásil, že by rád zůstal na San Siru a svého agenta pověřil jednáními. Ta, jak se zdá, byla úspěšná. Roman Abramovič podle dnešního vydání listu La Gazzetta dello Sport couvl a argentinského útočníka přenechá milánskému klubu.

Crespo by s Nerazzurri měl v dohledné době podepsat dvouletý kontrakt a sám hráč by se určitě nebránil jeho dalšímu navýšení. "Pokud dostanu nabídku zůstat v Interu až do konce kariéry, podepíšu jí hned zítra," netají se Crespo zájem pověsit kopačky na hřebík v barvách milánského klubu.

Inter stále hledá náhradu za Luise Figa, který po letošní sezóně dejde do Al-Ittihádu. Podle posledních informací by se jí mohl stát Portugalcův krajan Deco, v jehož prospěch na rozdíl třeba od dalších přestupových cílů Lionela Messiho nebo Quaresmy hraje větší univerzálnost a schopnost bránit.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

si Inter polepší...

Reagovat
Shevchenko

Taková škoda že se nevrátil k nám, pořád myslím na jeho dva góly ve finále LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že k ničemu nebyly...

Reagovat
Shevchenko

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Según confirma el diario ABC, el Real Madrid ya estaría negociando por Javier Saviola. El delantero argentino acaba contrato con el Barcelona el próximo 30 de junio y el club blanco habría pensado aprovecharse de la situación para hacerse con los servicios del 'Pibito'.

Saviola lleva tiempo apuntado en la agenda madridista y la directiva blanca habría pensado, ahora, en abordar su contratación porque es barato (el Madrid sólo tendría que pagar un porcentaje de los derechos de formación del jugador al Barcelona) y porque necesita apuntalar la delantera para restarle presión a Higuaín.

Además, fichar al Pibito implicaría un duro golpe al Barcelona que, aunque no cuenta con el jugador, no le haría gracia ver al azulgrana vistiendo de blanco.

El Madrid, no obstante, no sería el único club interesado en un Saviola que también habría llamado la atención de Villarreal, Sevilla o Juventus entre otros clubes.

Reagovat
smazaný uživatel

According to it confirms the ABC newspaper, Real Madrid already would be negotiating by Javier Saviola. The Argentine forward finishes to contract with Barcelona next the 30 of June and the white club would have thought to take advantage of the situation to take control of the services of the “Pibito”. Saviola has been time pointed in the madridista agenda and the white director would have thought, now, in approaching her hiring because Madrid is cheap (would only have to pay a percentage of the rights of formation from the player to Barcelona) and because it needs to prop up the advantage to reduce pressure to him to Higuaín. In addition, to file to the Pibito would imply a hard blow to the Barcelona that, although does not have the player, would not make grace see him the azulgrana dressing target. Madrid, however, would not be the only club interested in a Saviola that also would have called the attention of Villarreal, Seville or Juventus among other clubs.

Reagovat
smazaný uživatel

tedy i pro me :(

Reagovat
HOST*Tavo

Stejně ho chcete jenom abyste nás nasrali. A taky se vám to daří. Ale on k vám nepůjde, je to charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Creo que no es posible que va a seguir en Barcelona, es tiempo para cambiar el club. Pero ir a Madrid?!?

Nuncaaaaaaaa !!!! Pibito no es loco !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele