Další nová tvář v PSG, francouzský mistr potvrdil angažování Asensia

06.07.2023, 14:34
Aktuality

PSG prochází obměnou a vedení oficiálně potvrdilo další novou posilu. Kormidla se ujal trenér Luis Enrique, obranu bude řídit Milan Škriniar a šance pro své spoluhráče bude nově připravovat Marco Asensio.

Příchod 27letého křídelníka či záložníka byl jasnou věcí už několik týdnů. Španělskému reprezentantovi skončila smlouva v Realu Madrid a PSG tak nemusí platit odstupné, s novou akvizicí podepsalo kontrakt na tři sezony.

"Být součástí tak skvělého klubu, jakým je PSG, znamená privilegium. Těším se, až se připojím k novým spoluhráčům a začneme pracovat na dosažení společně vytyčených cílů," řekl Asensio po podpisu smlouvy.

Asensio je odchovancem Mallorky, do Realu Madrid přišel před osmi lety a rychle byl zapůjčen na hostování do Espanyolu. Za Bílý balet nastoupil k 286 zápasům, dal 61 branek a na 29 gólech se podílel přesnou finální přihrávkou. Třikrát se stal mistrem Španělska a vítězem Ligy mistrů, ve své sbírce má i dva triumfy v Copa del Rey a čtyři na MS klubů.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (11)

Přidat komentář
vilp

Konečně. Škoda, že tam nešel o pár let dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na nějaká videa s Gülerem a ty jeho obstřely na zadní tyč mi Asensia úplně připomněly, takže v tomto ohledu by to mohla být dobrá náhrada. Asensio má na to být v PSG v základní sestavě, peníze mu určitě taky nabídli lepší, takže z jeho strany logické rozhodnutí.

Reagovat
Mateo16

Guler oficiálne

Reagovat
Sigma Olomouc

Škoda no, byl to good žolík, ale je čas dát mladším a asi mu tam i nabídli víc.

Reagovat
pospech11

Další s mých oblíbených hráčů je pryč, tak už zbývají poslední dva Kroos a Nacho

Reagovat
Top5scout

Z lavičky ako žolík super, ale akonáhle nastúpi v základe, tak je to katastrofa.

Reagovat
Beči

Dobrý hráč, technicky slušně vybavený, ale bohužel naprosto neproduktivní. Poslední sezónu měl nadstandardní, ale na celkovém obraze to nic nemění.

Reagovat
sergi

Úprimne nerozumiem (a to nič v zlom) ako mohol hráč ako Asensio byť tak dlho v Reale.. podobne Vazquez, to mi príde ako prípad Sergi Roberto, ktorý tam je lebo mal jeden dobrý okamih..

Reagovat
Kucka

Jako žolíci úplně v pohodě, nemůžeš mít celý mančaft z top hráčů a nechávat jich sedět 5-6 každý zápas.

Reagovat
Langi

Clinton Mata, Renato Tapia …co to zas kupujeme za odpad?

Reagovat
Seydou Doumbia

No minimálně to jsou hráči, kteří když se jím bude dařit za rok neodejdou. Mata je rychly pravý bek, schopný zahrát i na stoperu. Tapia rozhodně upgrade za Mendese. Jako tým co nehraje poháry někde v Ligue 1 to na lepší posily nevidím, Pulisic nás odmítl a další zájem o někoho jsem neviděl, ty ano?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele