Diego Costa se vrací do rodné Brazílie, vypomůže v útoku Botafogu

13.08.2023, 09:38
Aktuality

Bývalý španělský reprezentant Diego Costa se vrací do rodné Brazílie. Čtyřiatřicetiletý útočník podepsal do konce roku smlouvu s vedoucím týmem ligové tabulky Botafogem. V ofenzivě týmu z Ria de Janeiro má nahradit nejlepšího střelce brazilské ligy Tiquinha Soarese, který si minulý týden poranil koleno.

Costa strávil uplynulou sezonu ve Wolverhamptonu. V minulosti hrál anglickou ligu za Chelsea, s kterou získal dva mistrovské tituly. Dvakrát ovládl také španělskou ligu s Atléticem Madrid, se kterým vyhrál i Evropskou ligu a zahrál si finále Ligy mistrů.

I když se narodil v Brazílii a ve dvou zápasech ji reprezentoval, ligu ve své vlasti hrál zatím jen krátce. V letech 2021 a 2022 nastupoval několik měsíců za Atlético Mineiro. Za španělskou reprezentaci Costa odehrál 24 zápasů a dal deset gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mass

Obránci v Brazíli se už určitě těší na to jeho házení chrchlů, provokace , štípání a simulace.

https://www.youtube.com/watch?v=otA9SWkm9Ag

Reagovat
Csaplárova past

Slabý odvar proti rozhodnutí reprezentovat Španělsko před rodnou Brazílií.

Reagovat
Mass

Reagovat
Pithivier
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele