Eredivisie - souhrn 20. kola: Feyenoord se přiblížil PSV

02.02., 21:52, aktualizováno 04.02., 18:40
Komentáře a souhrny
Oslavující Mats Wieffer (© AFP)

Feyenoord veze body z Alkmaaru a na vedoucí PSV Eindhoven, který remizoval ve šlágru kola s Ajaxem, ztrácí deset bodů. Twente porazilo Waalwijk a upevnilo si průběžnou třetí pozici. Almere City sice s Excelsiorem po půlhodině hry prohrávalo, ještě do přestávky však srovnalo a nakonec se výhrou 2:1 posunulo v tabulce před rotterdamský celek...

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 0:2

04.02.2024 16:45

Góly: 26. Thomas Lam, 70. Davy van den Berg

Rotterdamský celek nepotvrdil úlohu mírného favorita v dohrávce 20. kola proti Zwolle, a "navázal" tak na své aktuální bídné rozpoložení. V předchozích dvou týdnech nevyzrál na konkurenční Go Ahead (0:2) ani na Waalwijk (1:1). Po třetím neúspěchu za sebou se tedy propadl Eredivisií na devátou pozici se šestadvaceti body o skóre právě za svého nedělního rivala, který je osmý.

PEC v minulém kole těsně udolalo Vitesse (1:0), teď po cenném tříbodovém zisku z rotterdamské půdy neprohrálo v nejvyšší nizozemské soutěži popáté v řadě a opět udělalo další krok k vytoužené záchraně. Domácí přitom měli na začátku utkání navrch a v úvodních pětadvaceti minutách si vypracovali dvě solidní možnosti ke skórování, avšak ránu Bakariho brilantně zlikvidoval brankář Schendelaar a poté Eerdhuijzen smolně hlavičkoval do levé konstrukce.

Zwolle otevřelo gólový účet vůbec ze svého prvního náznaku šance. Přesnou mušku měl finský obránce Thomas Lam, jenž si po vynikajícím obloučku Davyho van den Berga seběhl do středu pokutového území protivníka a okamžitou hlavičkou skóroval s pomocí břevna. Sparta se ve zbývajícím průběhu první půle snažila mermomocí vyrovnat, ale Clement byl na poslední chvíli zablokován a Mita s Verschuerenem famózně vychytal hrdina tohoto střetnutí Schendelaar.

Obrázek hry se neměnil ani po přestávce, Sparta tvořila hru a hosté vyčkávali na svou šanci. Ta nakonec přišla v 70. minutě, kdy o osudu tohoto duelu rozhodl aktivní Van den Berg - ten sice po centru z pravého křídla napoprvé orazítkoval pravou tyč, nicméně s dorážkou už neměl větší potíže a balón poslal přímo do bližšího spodního růžku. V následujících minutách se nic zásadního nepřihodilo, a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam 0:1

04.02.2024 14:30

Góly: 6. Mats Wieffer

Alkmaar se již delší dobu potácí v hluboké krizi a překonat ji nedokázal ani v očekávaném duelu s konkurenčním Feyenoordem, kterému mu po bezzubém "představení" v ofenzivní fázi podlehl nejtěsnějším poměrem 0:1. Nový trenér AZ Maarten Martens tak ani na třetí pokus nedovedl své svěřence k vítězství, AZ se stále nachází na čtvrtém místě tabulky s pětatřiceti body. Na třetí Twente má manko šesti bodů, naopak před pátým Ajaxem už je jen díky lepšímu skóre.

Naopak obhájce mistrovského titulu napravil poslední zaváhání s Twente (0:0) a upevnil si druhé místo Eredivisie s šestačtyřiceti body, přičemž za dosud neporaženým PSV zaostává o bodů deset. Hosté zahájili toto utkání o něco aktivněji a hned první jejich vážnější možnost znamenala vítěznou trefu. Postaral se o ní čtyřiadvacetiletý záložník Mats Wieffer, jenž po tečovaném přímém volném kopu Stengse do levé konstrukce stál ve správnou chvíli na správném místě a ze sedmi metrů dorazil balón do protějšího spodního růžku.

Domácí výběr se postupem času osměloval a kýženého vyrovnání se mohl dočkat krátce po pětadvaceti odehraných minutách, avšak nepříjemnou ránu Daniho de Wita skvěle odvrátil do zámezí pozorný gólman Bijlow. Za další čtyři minuty byl spíše výjimečně vidět současně nejlepší střelec Eredivisie Pavlidis, nicméně jeho hlavička skončila o výrazný kus vedle pravé tyče. Hosté si po změně stran hlídali hubený náskok a vůbec nikam se netlačili.

Feyenoord se ve druhém poločase výhradně spoléhal na defenzivní činnost, o čemž vypovídá i nulová statistika střeleckých pokusů. Tato taktika mu však do puntíku vyšla, protože Bijlow až do závěrečného hvizdu nemusel nijak výrazněji zasahovat. Oba soupeři si zopakují vzájemnou bitvu již za tři dny, neboť na sebe narazí ve čtvrtfinále národního poháru - tentokráte se však bude hrát v Rotterdamu na stadionu De Kuip.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - FC Volendam 4:2

04.02.2024 14:30

Góly: 38. Taylor Booth, 45. Nick Viergever, 57. Taylor Booth, 84. Taylor Booth - 9. Zach Booth, 54. Josh Flint

Hráčům Utrechtu se v posledních týdnech nedařilo vítězit, nyní však potvrdili roli favorita proti podceňovaném Volendamu a i přes odpor protivníka uspěli ve vysokém poměru 4:2. Tabulkou se tak prozatím vyhoupli na jedenácté místo s třiadvaceti body, naopak hosté zůstávají předposlední sedmnáctí s dvanácti body. Hrdinou tohoto nedělního utkání se stal americký záložník Taylor Booth, jenž vsítil svůj první hattrick v Eredivisii.

Domácí celek čekal na ligové vítězství od začátku prosince uplynulého roku, nicméně od samého začátku prohrával a krátce po změně stran Volendam srovnal na 2:2. Avšak ve zbývajícím průběhu přidal dva góly právě Booth a svěřenci trenéra Rona Janse se tedy mohli po závěrečném hvizdu radovat. Hosté začali s velkým elánem a hned svou první větší možnost po necelých deseti odehraných minutách přetavili ve vedoucí branku.

Prosadit se dokázal mladší bratr ústřední postavy tohoto střetnutí Zach Booth - stále teprve devatenáctiletý americký záložník zaznamenal v nizozemské nejvyšší soutěži svůj premiérový zásah po centru Oulda-Chikha z pravého křídla a zblízka pak nekompromisně propálil naprosto bezmocného brankáře Barkase. Domácí od tohoto okamžiku diktovali taktovku utkání a srovnat mohli přesně po dvaceti minutách hry, nicméně Toornstrovu dělovku brilantně zneškodnil gólman Backhaus.

Utrecht ale postupem času stále zvyšoval obrátky a ještě do přestávky otočil vývoj. Nejprve ve 38. minutě vyrovnával Taylor Booth křižnou střelou z patnácti metrů do vzdálenějšího spodního růžku, za dalších sedm minut skóroval zkušený čtyřiatřicetiletý obránce Nick Viergever přesně umístěnou hlavičkou ze tří metrů k levé konstrukci po načechraném centru Toornstry z pravé strany.

Výběr vedený koučem Regilliem Simonsem to ovšem nevzdal a v 54. minutě překvapivě vyrovnal, neboť anglický krajánek Josh Flint se po rohovém kopu z pravé strany nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a z bezprostřední blízkosti zavěsil pod břevno. Jenomže nerozhodný výsledek netrval ani tři minuty, protože svou druhou trefu přidal nesmírně agilní Taylor Booth.

O úspěchu svého týmu rozhodl po fantastické narážečce na pravém křídle a následné finální přihrávce Toornstry, bezmocného Backhause vzápětí překonal naprosto fenomenální patičkou zády k brance - 3:2. Dvaadvacetiletý talent dokonal své galapředstavení zhruba deset minut před závěrečným hvizdem, když po krátkém sólu na levé straně pokořil hostujícího strážce bombou z mírného úhlu.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Go Ahead Eagles 0:2

04.02.2024 12:15

Góly: 37. Oliver Valaker Edvardsen, 90+4. Jakob Breum

Celek z Arnhemu prohloubil své trápení i ve 20. kole letošního ročníku Eredivisie, jelikož se nedokázal prosadit proti ambicióznímu Go Ahead, a porážce 0:2 tedy nezabránil. V této ligové sezóně tak prohrál již počtrnácté a v tabulce zůstává poslední osmnáctý s dvanácti body o skóre za předposledním Volendamem. Naopak výběr z Deventeru vyhrál podruhé z předchozích tří případů a posunul se na solidní šestou příčku s třiceti body.

SBV přitom za svým rozjetým rivalem herně nezaostávalo, míč drželo téměř ze šedesáti procent a nakonec vyprodukovalo i více střeleckých pokusů, nicméně tradičně ho zklamala produktivita. V úvodní půlhodině bylo mírně aktivnějším týmem a vytvořilo si i jednu gólovou možnost, jenže prudkou hlavičku Meerdinka z hranice brankového území směřující přímo pod břevno famózně odvrátil do zámezí brankář De Lange.

Go Ahead z ničeho nic prorazilo zhruba deset minut před přestávkou - gólový účet tohoto střetnutí otevřel čtyřiadvacetiletý norský útočník Oliver Valaker Edvardsen, který po křižném nákopu Linthorsta z pravého křídla předběhl vyběhnutého gólmana Rooma a po krátkém sólu rozvlnil síť přízemní střelou z mírného úhlu. Hosté od tohoto okamžiku hráli s mnohem větším elánem a po změně stran měli navrch.

Svůj náskok mohli pojistit po necelé hodině hry, avšak střílený centr Jamese z levé strany vyškrábl Room jednoruč za svou branku. Vitesse s přibývajícím časem hrálo na stále větší riziko a v nastaveném čase na to doplatilo. Ve čtvrté nastavené minutě byl sice po právu přímo vyloučen hostující Willum Willumsson po naprosto zbytečném zákroku na Kozłowského, pak ale z rychlého brejku skóroval střídající Jakob Breum ukázkovým lobem z osmi metrů přímo doprostřed branky.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Heracles Almelo 3:1

03.02.2024 21:00

Góly: 50. Koki Ogawa (pen.), 59. Koki Ogawa, 66. Tjarron Chery - 3. Jizz Hornkamp

Nijmegen i přes hodně nepovedený vstup do tohoto sobotního utkání nakonec potvrdil úlohu favorita s Heraclesem a v ofenzivně laděném duelu přeci jen zvítězil 3:1 - v nejvyšší nizozemské soutěži už bez jedné ze svých největších opor Magnuse Mattssona (odchod za více než 4 milióny eur do dánské Kodaně) neprohrál posedmé za sebou a z toho hned popáté zvítězil, tabulkou se tak rázem vyhoupl na parádní šesté místo s devětadvaceti body.

Domácí celek přitom od začátku nepotvrzoval úlohu jasného favorita a zdálo se, že bude rád i za bod, avšak po změně stran i díky dvěma trefám japonského šikuly Kokiho Ogawy vývoj otočil a o dvoubrankový náskok již poté nepřišel. Výběr z Almela i přes houževnatý výkon nevyhrál potřetí za sebou a je stále patnáctý s devatenácti body. Svěřenci trenéra Johna Lammerse zahájili tento zápas naprosto fantasticky a už po necelých třech odehraných minutách nečekaně vedli.

Pětadvacetiletý útočník Jizz Hornkamp totiž po vynikajícím pasu Hanssona z levého křídla vystřihl parádní "rybičku" a zblízka hlavou chladnokrevně rozvlnil síť. Hosté krátce po odehrané čtvrthodině vsítili překvapivou druhou branku, ale zásah Bruijna tentokráte neplatil kvůli velmi těsnému ofsajdu. NEC se postupně dostávalo do tempa a kýženého vyrovnání se dočkalo pět minut po změně stran.

Sonnenberg totiž naprosto zbytečně povalil k zemi Hansena a nařízenou penaltu bez potíží proměnil právě Ogawa střelou do pravého dolního růžku. Neuběhlo ani dalších osm minut a Ogawa skóroval podruhé, když po centru agilního Hansena tečoval míč hlavou k protější konstrukci kolem marně se natahujícího brankáře Brouwera. Vítězství Nijmegenu nakonec pečetil v 66. minutě Tjarron Chery přímým volným kopem z hranice šestnáctky do protipohybu bezmocného strážce Heraclesu.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - PSV Eindhoven 1:1

03.02.2024 20:00

Góly: 19. Steven Berghuis - 34. Luuk de Jong

Jasný lídr letošního ročníku Eredivisie udržel ligovou neporazitelnost i v očekávaném střetnutí v Amsterdamu, a i když si domů neodváží všechny tři body, tak vzhledem k formě protivníka musí být alespoň částečně spokojen. PSV tak po nerozhodném výsledku 1:1 přidává k osmnácti výhrám svou druhou remízu a se ziskem šestapadesáti bodů stále opanuje nejvyšší nizozemské soutěži o dostatečných třináct bodů před druhým obhájcem titulu Feyenoordem.

AFC znovu potvrdilo dobré rozpoložení a v tomto pikantním sobotním střetnutí velmi brzy vedlo, nicméně soupeř ještě do přestávky srovnal a pak už žádný další gól k vidění nebyl. Ajax tedy neprohrál v nizozemské lize potřinácté za sebou a s pětatřiceti body je stále pátý o skóre za čtvrtým Alkmaarem. Svěřenci trenéra Johna van 't Schipa vstoupili do tohoto duelu aktivněji a první větší možnost si vypracovali po necelé čtvrthodině hry.

Po hezké přízemní kombinaci se v ní zjevil Steven Bergwijn, nicméně jeho pokus letěl zhruba o metr vedle bližší tyče. Domácí celek vsítil úvodní zásah tohoto utkání v 19. minutě, kdy zkušený jednatřicetiletý ofenzivní záložník Steven Berghuis obdržel přihrávku přímo proti noze od Brobbeyho a pak ze středu šestnáctky protivníka obstřelil gólmana Beníteze razantním přízemním projektilem.

O pár minut později mohl pojistit vedení amsterdamského vyzyvatele chorvatský obránce Šutalo, ale ten po přímém volném kopu Berghuise hlavičkoval těsně vedle levé konstrukce. Eindhovenský klub z ničeho nic udeřil zhruba deset minut před přestávkou a opět ho "zachraňoval" ostrostřelec Luuk De Jong. Již třiatřicetiletý útočník zaznamenal v této sezóně Eredivisie svou osmnáctou trefu a za lídrem tabulky střelců Vangelisem Pavlidisem z Alkmaaru zaostává o pouhé dvě branky.

Tentokráte si po precizní kombinaci na jeden dotek seběhl před hranici brankového území na finální pobídku od Saibariho a jeho závěrečný skákavý pokus zapadl přímo do protějšího spodního růžku. V následujícím průběhu si více nadějných možností vytvořili hosté, jenže Lozano pálil vedle levé tyče, Bakayokovu ránu parádně zneškodnil brankář Ramaj a hrdina Luuk de Jong hlavičkoval pouze do břevna.

V závěrečné dvacetiminutovce pro změnu dominoval Ajax, ovšem když Benítez v nastaveném čase brilantně vychytal Taylora s Hatem, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - SC Heerenveen 3:3

03.02.2024 18:45

Góly: 60. Alen Halilović (pen.), 63. Rodrigo Guth, 80. Alen Halilović - 19. Osame Sahraoui, 24. Luuk Brouwers, 72. Luuk Brouwers

Heerenveen hodlal v Sittardu přerušit svou dlouhou sérii bez vítězství a do sobotního utkání vstoupil naprosto fantasticky, neboť v polovině úvodního dějství vedl o dvě branky, nicméně soupeř po změně stran srovnal krok, a i když SC poté znovu vedlo, tak konečný nerozhodný výsledek zařídil domácí hrdina Alen Halilovič zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Fortuna tedy neprohrála počtvrté za sebou a je devátá se čtyřiadvaceti body.

Svěřenci trenéra Keese van Wonderena se radovali z posledního vítězství v tomto ročníku Eredivisie začátkem prosince uplynulého roku, mezi nizozemskou elitou momentálně nevyhráli šestkrát za sebou a v tabulce jim patří až dvanáctá pozice s dvaadvaceti body. Přitom do tohoto utkání vstoupili naprosto fantasticky a po úvodní opatrnější čtvrthodině vsítili hned dvě důležité branky během pouhých pěti minut.

Gólový účet zápasu otevřel v 19. minutě dvaadvacetiletý norský záložník Osame Sahraoui, jenž si i v obležení hned několika protihráčů udělal prostor ke střele a z otočky zamířil k bližší tyči kolem plachtícího gólmana Verripse. Za dalších pět minut byl rozdíl ve skóre dokonce dvougólový, protože pětadvacetiletý záložník Luuk Brouwers se opřel do odraženého balónu na hranici pokutového území a nechytatelně ho usměrnil pod břevno.

Hosté si v následujícím průběhu hlídali dostatečný náskok a protivníka dlouho k ničemu nepouštěli, ale Fortuna se vrátila zpět do hry o bodový zisk přesně po odehrané hodině. Van Ottele totiž ve vlastním pokutovém území naprosto evidentně podrazil Lonwijka a rozhodčí Van der Laan bez váhání ukázal na penaltový puntík. K němu se postavil již zmiňovaný Halilovič a s přehledem zamířil do levého spodního růžku - 1:2.

Domácí od této chvíle ožili a za další tři minuty srovnali krok - brazilský obránce Rodrigo Guth se po centru z pravého křídla nejvýše vyšponoval do vzduchu a z hranice brankového území zavěsil pod horní tyčku. Hosty však tento moment nepoložil a v 72. minutě si vzali zpět ztracené vedení, když svůj druhý gól v zápase vstřelil aktivní Brouwers přízemním skákavým pokusem z dvanácti metrů k vzdálenější konstrukci po parádní kombinaci svých spoluhráčů.

Jenže o osm minut později měl poslední slovo Halilovič nechytatelnou ranou ze sedmi metrů do horní poloviny branky po rohovém kopu z levé strany. Heerenveen sice mohl znovu převrhnout misky vah na svou stranu z následné akce, ovšem Halilovič pouze orazítkoval pravou tyč, a pak se už nic podstatného nepřihodilo.

Více informací k zápasu

FC Twente - RKC Waalwijk 3:0

03.02.2024 16:30

Góly: 21. Ricky van Wolfswinkel, 79. Myron Boadu, 81. Younes Taha

Celku z Enschede se v posledních týdnech příliš nedařilo a až do tohoto sobotního zápasu nevyhrál třikrát po sobě, nyní ovšem potvrdil úlohu jasného favorita a po přesvědčivém vítězství 3:0 zůstává na třetím místě Eredivisie se ziskem jednačtyřiceti bodů, za druhým Feyenoordem momentálně zaostává o pouhé dva body. RKC naopak nevyhrálo na ligové scéně již poosmé v řadě a stále mu patří až šestnáctá barážová příčka s patnácti body.

Domácí celek tradičně v sestavě i s českým reprezentantem Michalem Sadílkem sice v úvodní dvacetiminutovce spíše vyčkával, ihned na to ho však dostal do důležitého vedení kanonýr Ricky van Wolfswinkel. Již pětatřicetiletý zkušený forvard přidal svůj osmý zásah tohoto ročníku po parádním centru z pravého křídla a následné zpětné hlavičce Vlapa, zcela osamocen pak z hranice brankového území zamířil z první k pravé konstrukci.

Twente dominovalo na trávníku i v následujícím průběhu a o další trefu se postaralo těsně před přestávkou, ale zakončující Sadílek byl nachytán ve zřetelném ofsajdu. Svěřenci trenéra Josepha Oostinga hýřili aktivitou i po změně stran a v 54. minutě opět zahrozil agilní Van Wolfswinkel, jenže jeho razantní projektil byl na poslední chvíli sražen do zámezí.

Twente si poté hlídalo těsný náskok a svého protivníka, který byl mimochodem v ofenzivní fázi naprosto bezzubý, vůbec k ničemu nepustilo až do závěrečného hvizdu. Samo naopak definitivně stvrdilo svůj úspěch dvěma góly v rozmezí 79. - 81. minuty.

Nejprve skóroval nově příchozí Myron Boadu, jenž zhruba po minutě strávené na trávníku obdržel finální pas od Regeera a po krátkém sólu přeci jen nadvakrát dopravil balón do odkryté branky. Ihned na uzavřel gólový účet tohoto sobotního střetnutí další střídající hráč Younes Taha, neboť ten neměl větší problémy s tvrdou dorážkou z osmi metrů přímo do pravého dolního růžku.

Více informací k zápasu

Almere City - SBV Excelsior 2:1

02.02.2024 20:00

Góly: 43. Stije Resink, 68. Casper Widell (vl.) - 26. Troy Parrott

Nováček z Almere přivítal v předehrávce 20. kola konkurenční Excelsior a i přes úvodní inkasovanou branku se nakonec raduje z důležitého tříbodového zisku díky těsnému vítězství 2:1. Hosty sice brzy dostal do vedení Troy Parrott, avšak domácí ještě do přestávky srovnali krok a o svém úspěchu rozhodli v polovině druhého dějství díky vlastní brance Caspera Widella. Domácí celek se tak prozatím vyhoupl na jedenácté místo s třiadvacet body.

Rotterdamský vyzyvatel naopak nenavázal na předchozí dva úspěchy se silným Heerenveenem (3:0) i Utrechtem (1:1) a tabulkou klesl na dvanáctou příčku s jednadvaceti body. V úvodní dvacetiminutovce se nic podstatného nestalo, poté hned dvakrát během krátké chvíle zahrozilo Almere - nejprve napřáhl z hranice šestnáctky Stije Resink a brankář Van Gassel musel vytáhnout vynikající zákrok, vzápětí pálil příliš vysoko francouzský kanonýr Robinet.

Excelsior z ničeho nic prorazil ve 26. minutě, kdy se irský útočník Parrott po finální nahrávce Horemanse z pravé strany ocitl před zcela prázdnou brankou a tu z bezprostřední blízkosti nikým nehlídán neminul. Domácí však od tohoto okamžiku přidali a za dalších osm minut měli blízko k vyrovnání, nicméně Van de Kamp ranou z dvanácti metrů orazítkoval bližší tyč.

Svěřenci trenéra Alexe Pastoora se ale přeci jen dočkali zaslouženého vyrovnání necelých pět minut před výměnou stran, neboť Resink po parádně zahraném přímém volném kopu Koopmeinerse z pravého křídla nechytatelně hlavičkoval pod břevno. Ve druhém dějství tempo hry výrazně opadlo a na obou týmech bylo znát, že hlavně nechtějí udělat žádnou chybu, ovšem klíčový okamžik tohoto utkání byl k vidění v 68. minutě.

Po autovém vhazování z pravé strany si Van de Kamp přehodil balon na svou silnější pravačku a jeho pokus z dvanácti metrů nešťastně tečoval bránící Widell do protipohybu bezmocného Van Gassela. SBV si ve zbývajícím průběhu vytvořilo dvě solidní příležitosti na vyrovnání, jenže když projektil Naujokse zlikvidoval pozorný gólman Bakker a rána střídajícího Sandry letěla o decimetry nad horní tyčku, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
20
18
2
0
63 : 9
56
2
Feyenoord Rotterdam
20
14
4
2
53 : 17
46
3
FC Twente
20
12
5
3
39 : 21
41
4
AZ Alkmaar
20
10
5
5
40 : 21
35
5
AFC Ajax
20
10
5
5
47 : 36
35
6
Go Ahead Eagles
20
8
6
6
34 : 28
30
7
NEC Nijmegen
20
7
8
5
39 : 33
29
8
PEC Zwolle
20
7
5
8
30 : 32
26
9
Sparta Rotterdam
20
7
5
8
25 : 27
26
10
Fortuna Sittard
20
6
6
8
21 : 33
24
11
FC Utrecht
20
5
8
7
23 : 30
23
12
Almere City
20
6
5
9
21 : 37
23
13
SC Heerenveen
20
6
4
10
31 : 40
22
14
SBV Excelsior
20
4
9
7
33 : 38
21
15
Heracles Almelo
20
5
4
11
26 : 48
19
16
RKC Waalwijk
20
4
3
13
18 : 38
15
17
FC Volendam
20
3
3
14
21 : 47
12
18
SBV Vitesse
20
3
3
14
13 : 42
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele