FIGO ZPOCHYBNIL ODCHOD Z INTERU

15.05.2007, 15:20
Aktuality
Ještě před několika týdny si byl Luis Figo naprosto jistý odchodem do Al Ittihádu, nyní poprvé přiznal, že by k němu nemuselo dojít. Portugalský záložník si zamiloval Inter Milán a po přemlouvání od prezidenta Massima Morattiho se možná rozhodne zůstat...

"Nemohu popřít, že jsem si svůj pobyt v Interu užil od prvního dne, co jsem přišel. Našel jsem zde neuvěřitelnou partu lidí. Jenom mě mrzí, že jsem sem nepřestoupil, když jsem byl mladší," lituje Figo, který na San Siro přišel v roce 2005 z Realu Madrid.

Bývalý portugalský reprezentant se již v zimě dohodl na přestupu do saúdskoarabského Al Ittihádu. K tomu mělo dojít okamžitě, Figo však chtěl získat ještě jedno Scudetto a tak se dohodl na jeho půlročním odkladu. Nyní od celého transferu možná odstoupí.

"Opustit takovýto klub je velmi obtížné rozhodnutí. Nikdy nevíte, co se může stát. Je logické, že přemýšlím o odchodu, ale ve fotbale se věci mění velmi rychle. Moratti se mě snaží přesvědčit, abych zůstal, je to skvělý člověk a já k němu cítím velkou náklonnost," zpochybnil Figo stěhování do Saúdské Arábie.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak kdo nabídne víc?

Reagovat
HOST*Figo

JJ Luisi veřím Itálie je krásná zem se spoustou pěkných žen,mořem dobrým jídlem,rychlími auty a výbornou ligou.Měl si být chytřejší a jít tam dřív sice je na stadionech někdy bordel ale zase pekelná atmosféra,ale teď co sem si mohl všimnot tak se diváci v Itálii uklidnili a začínají chodit plné stadiony.NJN doufám že se rozhodneš zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že si ještě někdy vzpomene na Césara Jiméneze? Toho, který musel po Figově kriminálním zákroku ukončit kariéru? Prý mu dokonce jednou zavolal...

Srandovní je, to jsem ani nevěděl, že komise mu dokonce tu směšnou žlutou kartu, kterou dostal, zrušila, aby mohl Figo hrát proti Deportivu, když šlo o jeden z klíčových zápasů sezóny (Real stejně prohrál a titul šel pár dní nato do Valencie ).

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*abc

No vidíš, jaký hajzl hrál za Barcelonu...styď se

Reagovat
smazaný uživatel

Však takyže stydím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Figo, Zidane, Del Piero...symboly fotbalu přelomu tisíciletí..

Reagovat
HOST*

jeste Rivaldo

Reagovat
HOST*1860

Nedved..

Reagovat
smazaný uživatel

Dostálek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele