FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola: Plzeň konečně vyhrála

05.08.2023, 16:58, aktualizováno 06.08.2023, 19:57
Komentáře a souhrny
Tomáš Chorý (© FC Viktoria Plzeň)

Plzeň porazila Baník Ostrava a dočkala se premiérové výhry v sezoně. Naopak Liberec poprvé vyšel naprázdno, podlehl Bohemians. Dlouho očekávaný hradecký stadion se dočkal fantastického úvodního zápasu, Votroci smetli České Budějovice 5:1. Sparta si podle očekávání poradila s Pardubicemi a po třech kolech zůstává s plným počtem bodů. To platí i o Slavii, která v neděli skolila Zlín. Poprvé v sezoně naprázdno vyšlo Slovácko, které nestačilo na Olomouc. Mladá Boleslav veze body z Karviné...

Slavia Praha - FC Zlín 2:1

06.08.2023 18:00

Góly: 47. Ondřej Lingr, 60. Mick van Buren - 84. Tomáš Vlček (vl.)

Ani 13 zákroků bravurně chytajícího Stanislava Dostála nestačilo Zlínu k bodovému zisku v Edenu. Slavia zahodila řadu šancí, proměnila však alespoň dvě, které jí nakonec stačily k vítězství.

Zápas začal velkým závarem sešívaných už ve třetí minutě, kdy hosty po hlavičce Schranze zachránil odvrácením nebezpečí na brankové čáře stojící Simerský. Zlín kontroval nedlouho poté - Janetzký obral o míč Oscara, z čehož těžil Žák, jenže někdejšímu útočníkovi Teplic moc nevyšlo zakončení levačkou, kterou poslal balón mimo tři tyče.

Následně se tempo hry uklidnilo a místy až nudný průběh utkání ukončil až ve 20. minutě Provod, jenž zničehonic práskl do míče a trefil tyč svatyně Moravanů. Za dalších deset minut napálil brankovou konstrukci také Zafeiris, jemuž radost z přesné trefy pro změnu překazilo břevno.

Velký tlak před bránou Zlína vznikl především na konci první půle. Vše spustil po hrubici Simerského Van Buren, jehož ovšem ve stoprocentní příležitosti vychytal gólman "Ševců" Dostál. V první minutě nastavení prvního poločasu vypálil z dálky Holeš a Dostál musel opět zasahovat. Následné dva rohové kopy přinesly hlavičku Lingra, kterou zneškodnil nenudící se Dostál, a další zakončení hlavou tentokrát od Van Burena, po němž se opět zatřásla tyč.

Hned dvě minuty po přestávce už ale Dostál přece jen přišel o čisté konto. Překonal jej Lingr, jemuž míč přiťukl Jurečka, načež zakončovatel prostřelil brankáře hostů střelou mezi nohama. Pět minut nato se Dostálovi naopak podařilo svou bránu uhájit. Nejprve po přihrávce od Lingra zneškodnil Jurečku, poté si na Dostálovi vylámali zuby oba dva forvardi Slavie.

V 60. minutě po centru od Provoda raději zakončoval Van Buren a již bylo veseleji. Nizozemský hráč zamířil k přední tyči a upravil skóre na 2:0 ve prospěch sešívaných. O tři minuty později domácím poněkud zatrnulo. Zdálo se, že slávistický gólman Ondřej Kolář bez potíží kontroluje centr Čelůstky. Ten nicméně k jeho překvapení neskončil v zámezí, nýbrž na tyči. Pro Koláře šlo o poměrně trapný moment, avšak se šťastným koncem z jeho pohledu.

Mnohem lépe vypadal Kolářův protějšek Dostál, který nadále frustroval střelce Pražanů. V 67. minutě rozesmutnil zblízka zakončujícího Chytila, devět minut poté vyrazil také střelu Tomiče. Namísto domácích tak zčista jasna skóroval Zlín. Vukadinović v 84. minutě nacentroval na Černína, jehož hlavičku za Koláře nešťastně tečoval do vlastní sítě Vlček.

Slavia tak opět vedla jen o jednu branku a až do závěrečného hvizdu se klepala o vedení. Moravané však už, vyjma rány Jakuba Koláře z dálky, která přeletěla břevno, nezahrozili. Mnohem blíže gólu byl hlavou zakončující Chytil, tomu ovšem proti Dostálovi jednoduše nebylo přáno. I tak ale zůstaly tři body ve vršovickém Edenu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 3:1

06.08.2023 15:00

Góly: 19. Pavel Bucha, 45+1. Tomáš Chorý (pen.), 78. Ibrahim Traoré - 45+4. Matěj Šín (pen.)

Dotřetice se Plzeň přece jen dočkala ligového vítězství. Po prohře v Teplicích a remíze s Hradcem Králové přemohli Západočeši Baník. Ostravané naopak na tříbodový zisk v rozehraném soutěžním ročníku dál čekají.

Mezi třemi střelci na straně Viktorie sice nefiguroval Rafiu Durosinmi, přesto měl právě nigerijský forvard lví podíl na výhře domácích. Stejně tak mohl být trenér Koubek spokojen s výkonem mladého obránce Jana Palusky, který na sebe plzeňský dres oblékl v soutěžním zápase vůbec poprvé.

V úvodu však Koubkovi zabrnkal na nervy jiný ze zadáků. Dweh v sedmé minutě neustál souboj s Tankem, jenž tak upaloval na bránu Viktorie. Ve finále ale zřejmě nezvolil dobré řešení a místo přihrávky na volného spoluhráče vypálil, načež si se zablokovaným pokusem nadvakrát poradil brankář domácích Staněk.

Svůj den ale neměli ani obránci Baníku. Lischka ve 20. minutě podcenil duel s Durosinmim, který následně udržel míč a přihrál na střed hřiště Buchovi. Středopolař Plzně měl dostatek času na to, aby se zpoza pokutového území trefil přesně k tyči — 1:0. Za dalších deset minut se za defenzivu hostů dostal po prostrčení od Šulce rychlonohý Jirka, při zakončení ovšem ztroskotal na gólmanovi Ostravanů Letáčkovi. Akce pokračovala centrem Jirky na hlavu Durosinmiho, jehož vynikajícím zákrokem rovněž vychytal Letáček.

Před koncem první půle měl Lischka opět plné ruce práce s Durosinmim. Útočník domácích se užuž dral do zakončení, do cesty mu ovšem doslova vpadl zmatený Lischka, jenž o Durosinmiho ještě zavadil nohou. Rozhodčí Starý na první dobrou nezapískal, poté jej ovšem kolegové u videa povolali k obrazovce, aby si celou situaci ještě jednou prohlédl. Po zhlédnutí záznamu odpískal hlavní arbitr pokutový kop pro Viktorii. Jeho exekuce se ujal Chorý, na jehož pokus si sice Letáček sáhl, míč však přece jen zastavila až síť v bráně.

Dost podobně dopadla penalta také na druhé straně. Krátce po Chorého trefě se totiž Západočeši nedohodli před vlastní bránou, čehož využil Kubala, jehož nedovoleně k zemi poslal Jirka. Starý tentokrát foukl do píšťalky rovnou a umožnil Šínovi, aby podobně jako Chorý s velkým štěstím překonal muže v rukavicích. V tomto případě byl smutným mužem Staněk.

Krátce po změně stran mohl vyrovnat Tanko, jemuž po rychlém přechodu do útoku přihrál Kubala. Tankovi nevyšlo ideálně zakončení, přesto měl Staněk co dělat, aby merunu vytěsnil alespoň na rohový kop. Další příležitosti už patřily Plzni. Prsty v nich měl Kliment, jenž nejprve v 69. minutě připravil pozici pro Durosinmiho, který ovšem přestřelil. Za dalších osm minut poslal Kliment balón z pravé strany - Jirka promáchl, na zadní tyči byl ale připraven Traoré, jenž zakončil přesně k brankové konstrukci a upravil na 3:1.

V samotném závěru mohl korigovat Kubala, po závaru před Staňkem ale napálil tyč. Druhé utkání Baníku venku tak skončilo stejným výsledkem jako to první před dvěma týdny v Liberci.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 0:0

06.08.2023 15:00

Góly: -

Teplice nenavázaly na úvodní dvě vítězná utkání, když ve třetím kole FORTUNA:LIGY remizovaly s Jabloncem 0:0. K tříbodovému zisku však měli i tentokrát blíže "Skláři", neboť největší příležitost duelu si vypracoval v 11. minutě Abdallah Gning, pokus senegalského útočníka ale lapil skvělým zákrokem Jan Hanuš. Fotbalisté ze stadionu Střelnice si tak připsali druhou bezbrankovou remízu v řadě a ve statistice vstřelených gólů jsou spolu se Zlínem nejhorší.

Oba soupeři zažívali opačný úvod soutěžního ročníku. Teplice do ligy vlétly skalpem favorita z Plzně a v minulém kole si poradily i s Bohemkou, zatímco Jablonci to drhlo. První zápas Severočeši prohráli v Mladé Boleslavi a byť ze druhého v Pardubicích vydolovali bod za bezbrankovou remízu, bylo to málo. Pardubice totiž hrály od 24. minuty v početní nevýhodě, a nutno podotknout, že i tak mohly místy pomýšlet na výhru.

Začátek vyšel lépe domácím, když si Gning posunul míč do šestnáctky a nebezpečně zakončil, parádním reflexem však zakročil brankář Hanuš. Ve 26. minutě se prezentoval výborným volejem zpoza pokutového území Jan Chramosta, proti jehož tvrdému projektilu zasáhl připravený gólman Tomáš Grigar. Z přímého kopu poté zahrozil Matěj Polidar, Grigar byl však opět připraven. Hosté byli do konce prvního poločasu nadále nebezpečnějším celkem, k dalšímu ohrožení brány to ovšem nevedlo.

Po změně stran se řítil po výborném pasu Vladimira Jovoviće na bránu aktivní Chramosta, jemuž však na poslední chvíli skočil pod nohy teplický brankář, čímž zamezil nebezpečnému zakončení. O chvíli později už byl Daniel Trubač sám před bránou, Hanuše se snažil přelobovat, ten mu to však pohotovým zákrokem zamezil. Poté převzali iniciativu zelenobílí, což vedlo k několika nebezpečným průnikům do šestnáctky domácích. Vedoucí branky se však fanoušci ani jednoho týmu do závěrečného hvizdu nedočkali.

Utkání tak skončilo remízou, která minimálně v Jablonci vzbudila další rozpaky. Severočeši v příštím kole vyzvou 12. srpna doma Spartu, Teplice jedou o den později do Olomouce.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 0:1

06.08.2023 15:00

Góly: 90+1. Matyáš Kozák

Slovan Liberec padl ve třetím kole FORTUNA:LIGY na domácím hřišti s Bohemians 0:1. Utkání výrazně ovlivnil silný déšť, který se na trávník libereckého Stadionu U Nisy snášel. V tradičně nepříznivých podmínkách ve městě pod Ještědem měl blízko k prolomení skóre v 59. minutě aktivní Ľubomír Tupta, jeho pokutový kop ale zlikvidoval Michal Reichl. Rozhodnutí tak přišlo až v závěrečném nastavení, kdy o druhém vyplenění libereckého stánku nejen v řadě, ale i v celé historii vršovického klubu rozhodl Matyáš Kozák, jenž strávil loňskou sezonu právě v domácím táboře.

Severočeský tým mohl být se vstupem do sezony poměrně spokojený. Z dosavadních dvou zápasů vydoloval čtyři body a patřila mu pozice v horní polovině tabulky. Horší už to bylo v táboře Bohemky. Ta sice měla jen o bod méně, avšak prohrála poslední domácí zápas s Teplicemi a na klidu jí rozhodně nepřidalo ani čtvrteční vyřazení z kvalifikace Evropské konferenční ligy od norského Bodö/Glimt.

I tak to byli právě "Klokani", kteří do utkání vstoupili lépe než jejich soupeř. Sérii rohových kopů a z ní plynoucí tlak však nedokázali přetavit ve výraznější šanci, kterou si jako první vytvořili v sedmé minutě domácí. Tupta převzal na levé straně hřiště míč do běhu a upaloval s ním až do šestnáctky, kde jej ale z ideální střelecké pozice vytlačil jeden z hostujících obránců a střela slovenského útočníka na zadní tyč se do sítě nevešla.

Kvalita předvedené hry s postupem času začala opadat, čemuž nepomohl ani poměrně vydatný déšť, který se nad Stadion U Nisy snesl zhruba v polovině úvodního dějství. Na další velkou šanci si tak museli diváci počkat až do nastavení, kdy Robert Hrubý posadil přímý kop přesně na hlavu Davida Puškáče, ten však razantní hlavičkou poslal míč nad.

Za první šanci svého mužstva po návratu ze šaten byl Christian Frýdek, neboť byl faulován v hostujícím vápně a kopala se penalta. Exekutor Tupta s ní však naložil prachbídně a nechal vyniknout Reichla. Pochybení domácího střelce mohl potrestat jeho zelenobílý protějšek, krásné sólo Jana Matouška však skončilo střelou hodně mimo a stejně dopadl o malou chvíli později při střele z velkého vápna také Josef Jindřišek.

Brankář Reichl potvrdil výborný výkon i v 77. minutě, kdy skvěle nastavil nohu proti pohotové ráně střídajícího Michaela Rabušice. Tím svému týmu připravil půdu pro to, aby mohl v první minutě nastavení urvat všechny body pro sebe. Rohový kop Jana Kovaříka se postupně poodrážel až na nohu nabíhajícího Kozáka a ten tvrdou ranou z první rozhodl.

Bohemka si tak spravila náladu po čtvrtečním vyřazení z pohárové Evropy a odváží si z Liberce tři body. V příštím kole nastoupí 13. srpna doma proti Slovácku, Liberec jede o den dříve do Zlína.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dynamo České Budějovice 5:1

05.08.2023 18:00

Góly: 19. Daniel Vašulín, 21. Daniel Horák, 31. Ladislav Krejčí, 49. Jakub Kučera, 54. Václav Pilař (pen.) - 48. Vojtěch Hora

Lepší první zápas na dlouho očekávaném novém stadionu si nemohli přát. Hráči Hradce Králové si vychutnali České Budějovice a nadělili jim debakl 5:1. Skórovali i někdejší reprezentanti a nové posily Krejčí s Pilařem.

Úvod utkání však patřil hostům z jihu Čech. V tutové příležitosti Adediran napálil pouze Bajzu a pohrdnul tak šancí otevřít skóre. A o mnoho lépe si ve dvanácté minutě nevedl po Čmelíkově pobídce ani Hais. Namísto toho tak otevřeli skóre Votroci. Nakrátko rozehraný rohový kop rezultoval v přetažený centr, který Heidenreich vrátil do malého vápna a odtamtud se už Daniel Vašulín nemýlil.

Jen o pár desítek sekund později burácela aréna podruhé. Rychlý protiútok sice nezahráli domácí tak, jak by si přáli, míč se ale i tak dostal k Danielu Horákovi, jenž zapsal svůj premiérový ligový gól. Po půlhodině hry už lovili hosté balón ze sítě potřetí. Ve spolupráci dvou bývalých reprezentantů vyslal Pilař Ladislava Krejčího, který svůj samostatný únik zakončil zkušeně.

Po krátkém přerušení kvůli slavícím divákům a jejich pyrotechnice mohlo Dynamo před pauzou vykřesat naději. To by ovšem nesměl již překonaného Bajzu zastoupit při Adediranově zakončení na brankové čáře obránce. Co se nepovedlo před odchodem do šaten, to přišlo po návratu z nich. Jihočeši se po rohovém kopu udrželi v nebezpečném prostoru, načež Vojtěch Hora vyslal tečovaný pokus a, stejně jako na druhé straně Horák, se i on dočkal prvního ligového kolu v kariéře.

Budějovičtí ale zůstali nekoncentrovaní v obraně a bleskově byl rozdíl znovu třígólový. Pilař z pravé strany šikovně odcentroval na Jakuba Kučeru, proti němuž neměl Šípoš nárok. Jen o chvíli později přišla po pofidérním pádu Václava Pilaře penalta, kterou sudí neodvolal ani po zhlédnutí videa. Ujal se jí sám faulovaný, a přestože gólman vystihl směr, mohli se Královéhradečtí radovat popáté.

V samotném závěru si pak trošku té radosti dopřál z rychlého protiútoku i Koubek, avšak jeho branka kvůli předchozímu nedovolenému zákroku Šašinky neplatila. To ovšem nemohlo zhatit radost domácích, kteří po dvou náročných zápasech poprvé v sezoně zvítězili. Naopak Jihočeši jsou s hrozivým průměrem čtyř inkasovaných gólů na zápas na samém dně tabulky.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Pardubice 5:2

05.08.2023 15:00

Góly: 15. Jan Kuchta, 22. Lukáš Haraslín, 24. Jan Kuchta, 47. Tomáš Wiesner, 57. Veljko Birmančević - 65. Denis Darmovzal, 73. Ladislav Krobot

Snadnou záležitostí bylo utkání 3. kola nejvyšší české soutěže pro pražskou Spartu. Ta si smlsla na Pardubicích, které rozdrtila poměrem 5:2. Dvakrát se prosadil Kuchta, další branky přidali Haraslín, Wiesner a Birmančević.

Přitom Východočeši do utkání vstoupili velmi dobře a v prvních deseti minutách nadělali svému soupeři řadu problémů. Jenže pak Letenští výrazně zlepšili presink a ovoce to neslo okamžitě. Po čtvrthodině nová posila Birmančević skvostným centrem našel Jana Kuchtu, proti jeho neméně povedené hlavičce neměl Budinský šanci.

Na další gól se nemuselo dlouho čekat. Opět vše začalo na pravé straně, kde Wiesner šikovnou přihrávkou pod sebe našel Lukáše Haraslína, který se nekompromisní ranou pod břevno stal nejlepším střelcem ligy. A to ještě nebyl konec! Dlouhý balón Krejčího zaskočil obranu, Jan Kuchta zase zakončením mezi nohy gólmana a bylo vymalováno.

Ke kuriózní situaci došlo po půlhodině, kdy po zranění pomezní sudí Slavíček odkulhal a nahradit jej musel čtvrtý rozhodčí. Slabší chvilku si vybral i hlavní Klíma, který zcela bez karetního ohodnocení ponechal oranžové přišlápnutí Hlavatého ze strany Kairinena. Ještě předtím to byl právě Kairinen, kdo založil nebezpečnou situaci, na jejímž konci Budinský vychytal Kuchtu a zabránil mu tak v hattricku. V nastavení první půle se pak k hlavičce dostal Krejčí, tomu v radosti zamezilo pro změnu břevno.

Po návratu ze šaten se sparťanský stoper stal podruhé v zápase asistentem, povedeným centrem vybídnul ke skórování také Tomáše Wiesnera. Jen o pár desítek sekund poté po Halinského zákroku na Karabce ukázal rozhodčí na penaltový puntík, po zhlédnutí videa ale vše odvolal. "Bůra" dokázali sparťani přesto završit, zasloužené odměny se po pěkné týmové akci a Laciho pasu dočkal Veljko Birmančević.

Sadílkova neproměněná příležitost hlavou se pak stala na nějaký čas poslední v podání domácích. Místo toho si alespoň čestné zásahy připsali Pardubičtí. Nejprve se k balónu v pokutovém území dostal Denis Darmovzal, jehož rána k tyči nedala nárok debutantovi Vindahlovi, jenž tak přišel o čisté konto. A vzápětí musel kapitulovat podruhé, Ladislav Krobot po pěkné individuální akci zakončil do protipohybu brankáře.

Priskeho svěřenci měli poté ještě několik příležitostí, jak si i konec utkání udělat hezkým. Karabec i Laci nicméně ze slibných pozic přestřelili, proti Rynešovi se pro změnu vytáhnul Budinský.

Sparta se tak minimálně do nedělního zápasu Slavie dostala do čela a skvěle se naladila na úterní předkolo Ligy mistrů s Kodaní. Pardubice se sice dočkaly premiérové branky v sezoně, po jasné porážce ovšem klesají na čtrnácté místo tabulky.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 1:2

05.08.2023 15:00

Góly: 70. Rajmund Mikuš - 6. Lamin Jawo, 19. Abdulla Yusuf Helal

Místo v horních patrech tabulky má po třetím kole jisté Mladá Boleslav. Ta si poradila s Karvinou 1:2 a dostala se tak na metu sedmi bodů. O góly se postarali Jawo s Júsufem, za domácí snižoval Mikuš.

Na první branku se nemuselo dlouho čekat. Už po pěti minutách způsobil zajímavý centr z levé strany velký rozruch ve vápně. První střela mířila do tyče, s druhou si poradil Ciupa, nicméně dorážku v podání Lamina Jawa už nezastavilo nic.

Málo vídané zaváhání pak vedlo ke druhé brance Středočechů. Svozilova dlouhá hlavička na brankáře vypadala jako snadná záležitost, jenže Ciupa se snažil pustit si míč do vápna. Nepočítal však s dotírajícím Júsufem Hilálem, který jej obral o míč a snadno zakončil do odkryté klece. Další trefu mohl vzápětí zapsat Jawo, hlavičkoval však do břevna.

Ve druhé půli Slezané pookřáli a snažili se dohnat ztrátu z první půle. V sedmdesáté minutě se Suchého hlavička odrazila jen k Rajmundu Mikušovi, jenž přízemní střelou přinutil Trmala kapitulovat. Vyrovnat mohl deset minut před koncem Papalelé, kdyby si na něj Trmal nepřipravil skvělý zákrok.

Více už toho Karviná nezmohla a zapsala tak druhou porážku v řadě. Naopak Mladá Boleslav se dočasně vyšplhala až na druhé místo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0:2

05.08.2023 15:00

Góly: 9. Lukáš Juliš, 48. Jan Vodháněl

Druhou po sobě jdoucí výhru zapsala Olomouc, když uspěla na hřišti dalšího aspiranta na elitní šestku v podobě Slovácka. O její úspěch v nevzhledném zápase se na startech poločasů postarali Juliš a Vodháněl.

Hned ve druhé minutě došlo v Uherském Hradišti k velkému vzrušení. Domácí Juroška se po souboji s Benešem poroučel v pokutovém území k zemi a sudí nařídil penaltu. Jenže po zhlédnutí videa bylo vše jinak, rozhodčí penaltu odvolal a ještě Juroškovi ukázal žlutou kartu.

Namísto toho se tak v deváté minutě radovali Hanáci. Hečovi vypadnul Pokorného centr, balón se tak postupně dostal až k Lukáši Julišovi, jenž snadno dorazil do odkryté klece. Následně došlo k celé řadě příležitostí domácím. Macík skvěle zasáhnul proti Valentově hlavičce, Hofmann o chvíli později pálil vedle a Havlík zase rozezvučel břevno.

Nedlouho před pauzou pak v dalších dobrých minutách Slovácka zblokovala hostující obrana Reinberkovu střelu, ta Hofmannova nenašla cíl. Po návratu ze šaten pak snahy domácích potopil Daníček. Ten předvedl obrovskou hrubku, když jeho slabá přihrávka na Heču skončila připravením tutovky pro Jana Vodháněl, který se nemýlil.

Podobně nešťastný může být i Reinberk, jenž v další své příležitosti nevyužil poloodkryté klece a z blízkosti jí přestřelil. Naopak velmi zajímavě vypálil z otočky Kadlec. Slovácko se nadále snažilo zvrátit průběh utkání, srážela jej ale zaváhání v obraně. Naštěstí pro něj Fortelný ani Kramář svých šancí nevyužili.

V nastavení se pak ještě musel činit Macík, konečný výsledek 0:2 i tak zůstal v platnosti. Sigma se tak vyhoupla na čtvrtou pozici, Slovácko se nachází uprostřed tabulky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
3
3
0
0
8 : 2
9
2
Slavia Praha
3
3
0
0
7 : 2
9
3
FK Mladá Boleslav
3
2
1
0
7 : 4
7
4
FK Teplice
3
2
1
0
3 : 1
7
5
Sigma Olomouc
3
2
0
1
5 : 3
6
6
Bohemians Praha 1905
3
2
0
1
3 : 2
6
7
FC Hradec Králové
3
1
1
1
6 : 4
4
8
Slovan Liberec
3
1
1
1
5 : 4
4
9
1. FC Slovácko
3
1
1
1
4 : 3
4
Viktoria Plzeň
3
1
1
1
4 : 3
4
11
MFK Karviná
3
1
0
2
6 : 6
3
12
FK Jablonec
3
0
2
1
1 : 3
2
13
Baník Ostrava
3
0
1
2
2 : 6
1
FK Pardubice
3
0
1
2
2 : 6
1
15
FC Zlín
3
0
0
3
2 : 7
0
16
Dynamo České Budějovice
3
0
0
3
3 : 12
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele