Fred by rád zůstal v Lyonu

26.09.2008, 12:11
Aktuality
Útočník Lyonu Fred ztratil minulou sezónu místo v základní sestavě Lyonu. Brazilský útočník řešil také osobní problémy a zdálo se, že z týmu francouzského mistra odejde. Fred nakonec v Lyonu zůstal a rád by tu také prodloužil smlouvu.

Freda vytlačil ze sestavy Karim Benzema, který i letos pokračuje ve výborných výkonech. Brazilec chce přesto zůstat na Stade de Gerland minimálně do konce letošní sezóny, kdy mu končí smlouva, přestože se o něho už v zimě vážně zajímal Tottenham i další kluby.

"Mohu všechny ujistit, že mojí prioritou je zůstat v Lyonu. Nebudu jednat s žádným jiným klubem, než se sejdeme s naším ředitelem Jeanem-Michelem Aulasem. Už jednou jsem obdržel nabídku na prodloužení smlouvy (v minulé sezóně), ale nepřijal ji. Nyní po zápase v Nice mě kontaktovalo vedení znovu a požádalo mě o schůzku," řekl médiím Fred.

24letý střelec se chce brzy dostat do formy, kterou v loňské sezóně ztratil. "Měl jsem velké osobní potíže. Rozváděl jsem se a moje manželka odjela s dcerou do Brazílie. Chtěl jsem za nimi a tak požádal management o půlroční hostování na jihu Ameriky, ovšem to bylo zamítnuto s tím, že bych musel přestoupit," doplnil Fred.

Autor: Filip Horký / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve druhé polovině loňské sezóny chytil parádní formu,tak jsem si myslel,že je starý dobrý Fred zpátky,ale bohužel svojí formu opět ztratil. Ale útočník to je velmi kvalitní,stačí,aby se opět našel a bude z něj znovu platný hráč. Nicméně to bude mít dost těžké,Benzema je momentálně jasná volba a Piquionne se taky s lavicí nebude chtít smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,Fred je hráč který má své nesporné kvality a byla by škoda kdyby odešel,na druhou stranu konkurence je velká,ale budu věřit že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

zla sprava pre lyonske miminka. zas nebudu mat cumliky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele