Gambrinus liga souhrn - 28. kolo

03.05.2008, 21:02, aktualizováno 05.05.2008, 19:19
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála v Olomouci a stáhla náskok Sparty na jeden bod. Ostrava doma proti Kladnu nezaváhala, cenný bod si připsali Bohemians, kteří ho vezou za remízu ze Zlína. Žižkov porazil Most a odsoudil ho k sestupu. Teplice nečekaně podlehly doma Mladé Boleslavi, Liberec si neporadil s obranou Budějovic a Plzeň porazila Jablonec.

Tescoma Zlín - Bohemians 1905 0:0

03.05.2008 19:00

Góly: -

Podprůměrné zápasy už bývají u Zlínu zvyklostí. Bohemians získaly další důležitý bod kontra Kladnu v boji o druhé sestupové místo. Moravané si střed tabulky svými výkony pramálo zaslouží.

Blízko k rychlému úvodnímu gólu byl Pacanda, který ve 4. minutě využil dlouhého odkopu Baránka, ale zpoza vápna mezi tři tyče zamířit nedokázal. V desáté minutě nacentroval do vápna Kraus, na míč si naběhl Žůrek a nechybělo mnoho, aby jeho střela v pádu neskončila nad. Domácí se snažili o přímočaré útočné akce, hosté z Prahy zase vsázeli na kombinaci, oba týmy však shodně předváděly řadu nepřesností. V další šanci se tak až ve 33. minutě ukázal Žůrek, který byl do brejku vyslán Pacandou, vyhrál sprinterský souboj s obráncem, dostal se do vápna a decimetry chyběly k přesnému zásahu z úhlu.

Po dvou minutách po změně stran mohli skórovat oba týmy. Do vápna Bohemians poslal oblouček Zúbek Žůrka, ten ale zklamal, míč špatně trefil a branku minul. Na druhé straně to zkoušel Šmarda zpoza vápna, Kroča míč tečoval na roh. To však bylo na dlouhou dobu vše, zápas postrádal tempo. Vzruch do prořídlých řad tak přinesl až ve 69. minutě přímý kop Krause, který Sňozík vyboxoval, Pazdera vrátil míč do vápna a napřáhnutý Vrtělka se pak musel zlobit na Pacandu, který míč netrefil dobře. Zlín potvrzoval, že nepředvádí žádné oslnivé výkony. Klokani svého soupeře tlačili, ale oživit fotbal se jim nedařilo. A diváci pískali. V poslední minutě Slezákovu střelu zblokoval Kroča pouze k Ordošovi, který přihrával do vápna Bartekovu, ten ale na míč nedosáhl a zápas skončil výsledkem, který byl předurčen hrou obou týmů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - SK Kladno 4:1

03.05.2008 19:00

Góly: 35. Tomáš Mičola, 48. Václav Svěrkoš, 52. Róbert Zeher, 88. František Rajtoral - 80. Tomáš Klinka

Baník oplatil Kladnu tříbrankovou porážku, navázal na loňské domácí vítězství 5:1 a dostal se minimálně do zítřka na třetí příčku. Kladenské čekají perné dny, které se začínají zdát posledními v první lize.

Dlouho trvalo ostravským favoritům než dokázali přijít na recept, jak překonat středočeskou obranu. Kladenští zase kazili brejky dříve, než se k nim dostali. Většina balónů tak skončila v zámezí buď kvůli nepřesnostem nebo odvrácenému nepřesnému centru. První zajímavý fotbalový moment přišel až ve 35. minutě a hned z toho byl vedoucí gól pro domácí. Lukeš se po několikáté pokusil o centr, na který si tentokrát skvěle naběhl Mičola mezi obránce a hlavičkou do šibenice zklamal hostující přívržence. Tři minuty před koncem našel Lukeš Svěrkoše, ten ale ztroskotal na Pavlíkovi, který mu tvrdou střelu z úhlu vychytal.

Když se to aspirantu o reprezentační dres nepodařilo tři minuty před koncem, podařilo se mu to tři minuty po začátku druhé části. Mičola vyslal Svěrkoše za obranu a ten tentokrát Pavlíka prostřelil, když se trefil přesně mezi nohy. Aby toho pro kandidáty na sestup nebylo málo, neuplynulo stále ani deset minut od změny stran a domácí vedli o tři branky. Otepka zahrával přímý kop, Zeher naskočil na hlavičku a míč zpozoroval Pavlík až ve své síti. V poslední dvacetiminutovce se Baník stáhl do obrany, což se mu vymstilo v minutě osmdesáté. Cigánek nabídl centrem skórovat Klinkovi, který zblízka šancí nepohrdl. Jenže Svěrkoš ukázal, že kromě střílení gólů umí i přihrávat. Po přihrávce od Zehera se zbavil Jablonského a nahrál přímo ke střele Rajtoralovi, který míč nasměroval přesně k tyči a dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK SIAD Most 1:0

04.05.2008 10:15

Góly: 76. Branislav Labant

Žižkov dokázal navázat na překvapivé vítězství nad Slavií a vyhrál i jako favorit nedělního dopoledního zápasu. Sedm žlutých a jedna červená, to je bilance mosteckých fotbalistů, kteří nedokázali v Praze vstřelit gól a po přímém kopu Straceného ztratili i teoretickou šanci na udržení se v první lize.

Více motivovaný Most mohl již v páté minutě potopit Procházka, když dostal dobrou přihrávkou od Moughfira, jeho střelu reflexivně vytáhl Svoboda. Postupně se Most začínal dostávat do hry a ve 26. minutě mohl skórovat Pešír. Ten byl však natolik překvapený, že se k němu dostal centr Trubily, že sám před brankářem nedokázal míč umístit mezi tři tyče. Podobně si na druhé straně vedl Demjan, který se ocitl volný po centru Labanta. V závěru poločasu mohl strhnout vedení na domácí stranu Kušnír, když vyslal bombu z dvaceti metrů, ale Svoboda svůj tým podržel a míč vyrazil na roh.

Druhý poločas byl hrou odvrácených centrů, nepovedených uspěchaných střel zpoza vápna a nepřesných přihrávek. Když v 68. minutě chytil Bartalský pokus Rilkeho a o chvíli později nezužitkoval Gedeonův brejkový pas Pešír, který trefil jen boční síť, přišel kritický moment pro všechny fanoušky severočeského klubu. Stracený se postavil k přímému kopu, nacentroval do vápna, na míč si naskočil Labant a míč usměrnil za Svobodova záda – 1:0. Nervózní hosté nedokázali využít držení míče k překonání obrany, což neunesl útočník Emil Rilke a po tvrdém zákroku na Kušníra svůj tým na poslední minuty oslabil. Most končí své tříleté účinkování v první lize a dvě kola před koncem se již může připravovat na druhou ligu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2

04.05.2008 17:00

Góly: 73. Tomáš Jun - 48. Jan Rajnoch, 69. Jakub Řezníček

Teplice měly více ze hry, přesto se na třetí příčku nevracejí. Boleslav udělila svému soupeři lekci z produktivity a dostala se tak před Liberec.

Úvod patřil domácím a hned po první desetiminutovce mohli vést již o dvě branky. Standardku rozehrál Verbíř na Juna, který dotáhl míč až k brankové čáře a přihrávkou zpět nabídl gólovku Smejkalovi, který však z malého vápna trefil pouze brankáře. Hned o minutu později to zkoušel chytrým obloučkem Rosa a Šeda jen taktak vyškrábl míč na roh. Tepličtí drželi jasnou převahu a Slavík si zachytal jen při nepřesných centrech. Ve 33. minutě se domácímu Rosovi podařilo po rohu překonat brankáře, jenže Poláček z brankové čáry míč odhlavičkoval. V závěru měl největší příležitost Boleslavi na svědomí Hrdlička, který po narážečce s Táborským mířil metr vedle. Na druhé straně zužitkoval Doležalův centr k šanci Jun, ale i ten z vápna nemířil přesně.

Druhý poločas začal ledovou sprchou pro Severočechy, když hned ve třetí minutě zaskóroval Rajnoch. Hrdličkův centr prodloužil hlavičkou a připsal tak hostům první střelu mezi tři tyče, která navíc znamenala vedoucí gól. Zaskočené Teplice mohli inkasovat i v minutě padesáté čtvrté. Mandy se dostal před Lukeše, ale síť rozvlnil pouze z vnější strany. Když se domácí dostávali zpět do tempa, vychytal skvělým zákrokem Smejkalovu hlavičku na brankové čáře Šeda a dal tak za příčinu zvýšení vedení na straně druhé. Doležal ztratil míč na polovině, Sedláček se dostal do brejku, přihrál Řezníčkovi a ten střelou k tyči bez problémů zakončil rychlou akci hostů. Tepličtí se ponaučili z prvního inkasovaného gólu a rychle se vrhali do útoku a brzy jim tento styl přinesl sladké ovoce. Po rohovém kopu Verbíře se na malém vápně dostal k hlavičce volný Jun a tentokrát už byl Šeda krátký. Boleslavský brankář si to však vynahradil v 77. minutě, kdy po přihrávce Mareše střílel z úhlu Verbíř, ale ztroskotal právě na dalším skvělém zákroku Šedy. Hosté si pak vedení v klidu hlídali a nepouštěli favority do útoků.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 97 2:0

04.05.2008 17:00

Góly: 38. Adam Varadi, 49. Tomáš Borek

Plzeň toužila poprvé pod novým trenérem vyhrát a za tímto cílem od úvodních minut šla. Už v prvním poločase se ujala vedení, ve druhém poločase jej zdvojnásobila a z dnešního utkání vytěžila tři body.

Ve 4. minutě se dostala domácí Viktorka do brejku, záložník Milan Petržela obešel hned dva protihráče, ale následně byl v pokutovém území faulován. Podle rozhodčího Jecha si však Plzeň penaltu nezasloužila. Svěřenci kouče Krejčího měli v úvodu jasně navrch, ale Jablonec se s ubíhajícím časem dostával mnohem více do hry a málem i otevřel skóre. V 24. minutě přehodil gólmana Ticháčka Tomáš Necid, ale míč směřující do brány nakonec zastavil včas obránce Rada.

Hned v zápětí měl na kopačkách ještě větší šanci Varadi, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo, přestřelil. V 36. minutě se bývalý ostravský útočník dočkal. Na jeho střelu si sice Špit sáhl, ale zastavit ji při cestě do brány nedokázal. Ovšem Plzeň mohla jít do kabin s dvoubrankovým vedením, stačilo, kdyby svou šanci proměnil také Tomáš Krbeček.

Do druhé půle vstoupila Plzeň nejlepším možným způsobem. O přestávce poslal na hřiště kouč Krejčí Tomáše Borka a toto střídání se mu vyplatilo. Talentovaný záložník už po čtyřech minutách na hřišti zvýšil vedení svého týmu na dvoubrankový rozdíl. Trochu zdramatizovat mohl zápas Necid, ale po skvělém centru hlavičkoval vedle. Definitivní tečku za utkáním málem udělal druhým gólem Varadi. Na branku Špita běžel osamocen, jenže svou střelou poslal jen těsně vedle levé tyčky. Jablonec se snažil alespoň korigovat, ale nepodařilo se mu to.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 0:0

04.05.2008 17:00

Góly: -

Liberec proti Budějovicím nastoupil se sestavou plnou náhradníku, protože kouč Škorpil šetřil své opory na důležitý a těžký zápas poháru ČMFS s Brnem. Domácí byli přesto lepší a konečnou remízou 0:0 mohou být zklamáni.

První šanci měli domácí, Brožík na levé straně obešel Hunala a míč směřoval na hlavu útočníka Smetany, ten se však k zakončení nedostal díky zákroku brankáře Kučery. O chvíli později měl Brožík sám možnost skórovat, když po výkopu brankáře Uvarenka uháněl tísněn dvěma obránci na Kučeru, jenže v pádu trefil pouze budějovického gólmana. Liberec byl aktivnější a dostával se do šancí, další z nich neproměnil opět mladičký Brožík, který střílel nad. Chvíli před koncem měl šanci ještě Smetana, jenže ani on po centru Radzinevičiuse nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. V úplném závěru pak přišla i nebezpečná střela budějovického Homoláče, tu však obrana zblokovala na roh.

Druhá půle byla na šance střídmější než ta první a vážnější příležitost měl až liberecký Smetana v 68. minutě. Domácí útočník pálil z otočky jen těsně vedle, kdyby rána mířila na branku Kučera by se nejspíš natahoval marně. V závěru zápasu přišly dvě šance střídajícího Nezmara, ani jedna však neskončila gólem. Liberecký dlouhán nejprve zkoušel střílet, ale Kučera byl připraven, něměl však už na jeho střelu z 90. minuty, která skončila v síti. Gól ale nebyl uznán pro předchozí Dohnálkovu ruku.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Brno 0:2

04.05.2008 20:15

Góly: 19. Marek Střeštík, 90. Tomáš Došek

Sparta si připsala první domácí porážku od listopadu a první porážku vůbec v tomto kalendářním roce. Brno se naopak bodově dotáhlo na třetí Baník a i po druhé v této sezóně na pražského soupeře vyzrálo.

Divák, který přišel byť jen o minutku později, již neviděl v akci Tomáše Řepku. Ten si vzal míč, i když měli házet hosté, následně ho hodil zblízka prudce po hlavě Besty, který sice pád hodně zveličil, přesto červenou kartu pro sparťanského stopera ukázal rozhodčí Matějek správně. Když Kisel obtočil šajtlí míč kolem obránce pouze do náruče Bureše, mohli brněnští využít početní převahy. Míč letící do vápna přizvedl nešikovně Sivok, o odvrácení se snažil skluzem střídající Hainault, který však míč napálil přesně do hlavy Střeštíka a vyběhnuvší Grigar byl bez šancí. Ke zvýšení vybídl Střeštík Bestu, který měl po centru na malém vápně několikametrový prostor, jenž dokázal využít jen k hlavičce o decimetr vedle vzdálenější pravé tyče. Na Spartě nešlo nijak extrémně znát brzké oslabení a v poslední minutě mohla dokonce vyrovnat. Přímý kop zahrávaný Horváthem nedokázal Bureš vyrazit mimo nebezpečí, Sivok střelou v pádu brankáře překonal na štěstí pro něj zaskočil Dvorník, ten však pouze nahrál Hainaultovi, který z malého vápna odkrytou branku přestřelil.

Dlouho předlouho byl jedinou zajímavější akcí druhého poločasu Střeštíkův oblouček přes brankáře a následná gólová hlavička Besty z několikametrového ofsajdu. Zápas sice nepostrádal tempo a nikterak nenudil, ale další pozdvižení vyvolala až akce v 67. minutě, kdy se Slepička probil po Holendově přihrávce do malého vápna a Trousil na poslední chvíli skluzem odvrátil na roh. Že před soupeřovou standardkou není radno střídat bránícího hráče, málem připomněl trenéru Uličnému Holenda, jehož hlavička pořádně vystrašila opařeného Bureše, nakonec však proletěla pouze kolem levé tyče. Sparta poté měla převahu a Brno často bránilo v osmi lidech ve vápně, divák by nepoznal, že domácí hrají v deseti. Jenže většina akcí končila nepřesnou střelou či nepovedenou individuální akcí ještě před vápnem, a tak v první vteřině nastavení přišel rozhodující gól. Polách stihl přihrát Balážovi ještě před jeho vběhnutím do ofsajdu, nově příchozí hráč pak potáhl míč až k brankové čáře a přesnou přihrávkou našel v malém vápně nabíhajícího Doška, který míč bezmyšlenkovitě napálil, Grigar byl proti tvrdé ráně bez šancí. Sparta tak dává svému největšímu rivalovi ještě naději zabojovat o titul.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:3

05.05.2008 17:15

Góly: 57. Jakub Heidenreich - 20. Goce Toleski, 26. Marek Jarolím, 67. Martin Abrahám

Sešívaní využili nečekaného zaváhání Sparty a svým letenským protivníkům v boji o titul se nyní přiblížili už na bod. V zápase s Olomoucí rozhodli o výhře už v prvním poločase dvěma góly. Z Androva stadionu si nakonec odváží výhru 3:1.

Hosté se mohli vedení ujmout už ve 13. minutě. Olomouckou obranou sice prošel Goce Toleski, ale zakončoval zbrkle a gólman Drobisz jeho střelu vyrazil. Za sedm minut se ovšem makedonský kanonýr radoval. Centr Šventa se dostal právě až k němu a přesně mířenou střelou pod břevno poslal svůj tým do vedení.

Už v 26. minutě Slavia své vedení zdvojnásobila. Střelou podél olomouckého brankáře se prosadil Marek Jarolím. Velmi blízko snížení byla Sigma v 33. minutě. Onofrej z levé strany přihrál Hubníkovi, jeho střelu tečoval Brabec, ale Vaniak stihl míč vyrazit. Svěřenci kouče Jarolíma tak odcházeli do kabin s nadějným dvoubrankovým vedením.

Domácí fotbalisté však Slavii na začátku druhé půle značně narušili plány. Lukáš Bajer sice ještě úspěšný nebyl, v 57. minutě se ale dokázal prosadit Jakub Heidenreich. Onofrej narazil mladému olomouckému obránci, ten předběhl Krajčíka a poté z ostrého úhlu tvrdou střelou pod břevno překonal Vaniaka.

Naději na dobrý výsledek Sigma moc dlouho neživila. Už v 67. minutě totiž potřetí inkasovala. Po přihrávce od Šenkeříka se radoval z prvního gólu ve slávistickém dresu často kritizovaný záložník Martin Abraham. Navíc nechybělo moc a Olomouc málem odcházela z tohoto utkání s debaklem. Deset minut před koncem ale dokázal vyrazit nebezpečnou střelu Jarolíma Škerle na roh.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha28176549:2057
2.Slavia Praha28168441:2256
3.Baník Ostrava281310547:2749
4.1. FC Brno28147740:3249
5.FK Teplice28145937:2747
6.FK Mladá Boleslav28119837:3342
7.Slovan Liberec28118931:2641
8.Tescoma Zlín28981127:3035
9.Viktoria Plzeň28971225:3434
10.Viktoria Žižkov28971234:4534
11.Sigma Olomouc28712919:2533
12.České Budějovice28871326:3331
13.FK Jablonec28781319:3029
14.Bohemians 1905285111224:3626
15.SK Kladno28591430:4424
16.Siad Most28481629:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (243)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový průběh jsem očekával, rozhodující ale bude utkání na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ftw, jeste Teplice prohrajou s Bolkou a Zbrojovka dostane na Sparte bura a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš musí na EURO. Dnes opět gol a nahrávka. Kolik takových útočníků máme,že si ho můžeme dovolit přehlížet? Baroše? Ten dnes dostal na skysports.com známku 4, tedy nejhorší možnou. Ještěže aspoň ten Honzík včera zahrál docela slušně....

Reagovat
smazaný uživatel

To se teda moc neporval o setrvání v Portsmouthu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že Svěrkoše by podpořili i lidi normálně nefandící baníku. Snad Bruckner splní ty slova o tom,že pojede ten kdo má optimální formu.

Reagovat
fantomas

Baroš nehrál až tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně zas "jenom" střídal....

Reagovat
fantomas

ne, hrál od začátku...byl střídán po hodině hry, máš to v reportu

Reagovat
smazaný uživatel

já to napsal hodně špatně myslel jsem to tak že střídal jako hrající hráč moje chyba

Reagovat
fantomas

ach tak no neflakal se, v uvodu nahrál spoluhráči na golovku, pak se postupně vytrácel s týmem. Bohužel on neni z tech hráču co sami táhnou tým, i když se mu nedaří, jeho výkony se spíš odvíjej od výkonů kolektivu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jak kdy, třeba proti City hráli houby, přišel on a měl dvě tutovky, samozřejmě neproměněný ale většinou je to bohužel tak jak řikáš

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínejte na Bednáře! To je taky dobrý útočník s formou....

Reagovat
smazaný uživatel

Banik by si letos zaslouzil titul hraje nejlepe utocny fotbal.Ne jako sparta ze vyhrava 1.0

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase nedostává trojky v Kladně, v Budějkách a pod....

Reagovat
smazaný uživatel

jj Baník si neumí udržet výkonnost, to je největší problém...

Reagovat
smazaný uživatel

oproti slavii jste podle mě bozi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to jo bohuzel musi udrzet kadr nekoho prikoupit a snad se ty vykonosti budou zlepsovat a konecne po delsi odmlce nevyhraje prasskej tym

Reagovat
smazaný uživatel

po delší odmlce? a Liberec vyhral titul asi dávno že

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim hlavne uz ho nevyhraje jedinej kdo ma kadr a momentalni formu sundat prazaky z prvnich dvouch mist je BANIK pico

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na formě a na trenerovi,jaky si nakoupí hráče a na psychice...Libe taky prodal 4 hráče nebo kolik,a vyhrál titul díky hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

jj kdybi se to zopaklo tak bych nesmutnel hlavne to chce 1,2 tymi co budou bojovat z prazakama do posledniho kola o titul nejaky spestreni ty nasi ligi docela sem letos veril teplickam bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení se dalo na správnou cestu, mám z toho dobrý pocit. Z mimopražských klubu budeme mít k titulu v příštích letech nejblíže, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
M11

to mate i nyni

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě výhra Liberce a bude to super.

Reagovat
smazaný uživatel

a co myslite zejtra plzen vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající výkon Baníku Svěrkoš taky dobrý mánato aby ten pohár UEFA hral příští kolo bude křest ohněm Baník na Spartě dluho nevyhrál je na čase to změnit.PS vyhrála i Opava I Třnec At žije Slezko

Reagovat
smazaný uživatel

Dědek má brzy oznámit nominaci,tak jsem zvědav na ty jména .Jinak,Bystronovi by se taky nic nestalo,kdyby v zápase občas běhal,ne jenom chodil nebo vyklusával.čera byl nejslabší hráč .Ale celkově to bylo dobré,3 bodíky máme,takže asi spokojenost .

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni viděj na Spartě jedničku,ale aby se hoši nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

je to více než jasné, Brno hraje slabě. Bohužel. I když se drží nahoře, jejich fotbal je podle mne nejhorší z těch týmů co bojují o 3.flek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozor...zbrojovka z Prahy veze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

naivko jeden

Reagovat
smazaný uživatel

teď něco řikej

Reagovat
smazaný uživatel

furt to máme ve svejch rukou

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorši fotbal z tymu co hrajou o 3 misto hrajou teplice jsem rad že dneska prohrali Bolka díky a stejně jim tam nikdo nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju ze sparta si udrzi jarni standart a bohuzel vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že Most sestoupil,přeci jenom se chcou přejmenovat na Baník a Baník je pravý jenom jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

SVERKOS DO REPRE,BRICKNERE SVERKOS DO REPRE,SVRKOS DO REPRE,BRUCKNERE SVERKOS DO REPRE. BP

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Svěrkoš je ve vyborne formě, to že je to skvěly utočnik je o něm zname už dlouho, přeji Baniku jako Ostravak at skonči co nejlepe, za utočny fotbal si to zaslouži, i když se vykyvum nevyhnou...a ještě nechapu, proč tady jsou uvaděne nějake pravidla, protože pravidla by se měly dodržovat, když už tady jsou napsany ne?, pak se nedivte že tady chodi odbornici typu 7777777, kteři dokažou srazit tyhle jinak vyborne stranky do žumpy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si otevreme jednu Plznicku a pak i snad Budvarek za plichticku

Reagovat
Shevchenko

Bolka! Díííííííííííííííííííky!

Reagovat
M11

Rajnoch

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
M11

co se stalo ja to zapl pozdej

Reagovat
smazaný uživatel

Teď aby Sparta klepla Brno, Slavia klopýtla v Olomouci a všichni se budou mít dobře.

Reagovat
Shevchenko

Proč to ta Sparta tak sere když jim poprvé v životě přeju?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby komise dělala svojí práci, tak by se Besta k provokování vůbec nedostal Navíc celkem přísné vyloučení, podíváme li se, co prošlo např Tavaresovi s Bohemkou...podle mě spíš na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně se to ale dalo posoudit i takhle a Sparta se s tím musí poprat. Řepka má o čem přemýšlet, že by ho dopálila aféra s parkováním?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby komise dělala svojí práci, tak řepka dávno ligu nehraje

Reagovat
fantomas

idnes: "Sparťanský obránce hodil Bestovi míč prudce do obličeje. Brněnský hráč měl házet aut. Rozhodčí Matějek se dlouho nerozmýšlel a správně Řepku vyloučil."

Reagovat
smazaný uživatel

Repka je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

je a hovnailt taky

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalovymi kvalitami souhlasim , ale jinak

Reagovat
fantomas

ani fotbalově neni buh

Reagovat
smazaný uživatel

mezi ceskymi luhy a háji ano ... pro upresneni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no, Řepka se neudržel, ale červená hned v první minutě? Něco je špatně

Reagovat
fantomas

jj, už by si měl tu hlavu nastavit zase na chvíli na "normal"

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne,ja sem spokojen zase nas vratil do hry a jenom potvrdil ze to ma v te palici vybrakovane

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s fantomasem ...jestli někomu takhle ujedou nervy v 1. minutě, bůhví co by přišlo v minutě druhé...

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé, já mám radost, to je lepší než titul . Konečně nejeli přes Průhonice .

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ... absolutní ...

Reagovat
Maritazzi

lituju, že někdo nezlomil Bestovi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Besta neměl vůbec hrát. He hrozná škoda, že když už měl bejt Řepka vyloučenej, že se tak nestalo za nějakou kosu právě na výše zmíněného takyfotbalistu Bestu. Vůbec si myslím, že, kdokoliv se jmenuje Besta, tak je to automaticky primitiv

Reagovat
Maritazzi

né asi, doufal sem že se mu aspoň Sivi pomstí, jak já ty Besty nesnášim, a po tom co tenhle k***t předved minulej tejden proti Baníku ho nesnášim ještě 2x tolik, Řepkovi řikaj, že je prase, co je teda tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
M11

jezis to jsou zase otazky

Reagovat
fantomas

otazky?

Reagovat
smazaný uživatel

no toho reportéra.......

Reagovat
fantomas

aha...

Reagovat
M11

jj

Reagovat
Aris1914

sparta-brno. Co jiného říct než: KRÁSA

Reagovat
fantomas

Olomouc zejtra padne a sme zpátky ve hře o titul

Reagovat
Aris1914

to bych neříkal sigma doma letos neprohrává a ještě s lepšíma soupeřema než jsou oni sami viz. banik-1,teplice-1,liberec-1,bolka-1,sparta-0

Reagovat
fantomas

ale Slavie je uplne nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

na penalty možná hanáckej beton neprorazíte

Reagovat
fantomas

ale jo, KJ zase vymyslí neco upa čupa a pude to třeba zkusí ve středu ne 2, ale 3 DM

Reagovat
M11

nestras

Reagovat
fantomas

rád bych, ale nutí mě to

Reagovat
Aris1914

taky ji vic fandim než těm ...... ze sparty(každý si to domyslete dle libosti,upozornění pro spartany,slova chvály se zde opravdu nehodí), ale když jsem sigmák tak ňáka slávka nemá u mě místo

Reagovat
smazaný uživatel

no no no, furt to máme ve svejch rukou a slávie zejtra určitě nevyhraje takže v klidu dejchat..... ......

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulece panu Uličnému. Je to jeden z nejsympatičtějších lidí ve fotbale u nás. Gratulace taky Brnu, ale štvou mě dvě věci: že se z tohothle vítězství bude radovat i ichtyl Besta a štve mě, že se z toho budou radovat i hordy komplexáků. No, nevadí, ještě zatím se nic neděje. Štve mě, že nemůžeme příští tejden vypustit zápas z Ostravou. Těm bych ty poháry přál daleko více, no. Ještě jednou. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ale můžem tam oslavit titul

Reagovat
fantomas

z naší prohry s Viktorkou se taky radovaly hordy komplexáku to tu vždycky bylo, je a bude

Reagovat
smazaný uživatel

ty se už vůbec neozývej ...

Reagovat
fantomas

tak nakonec seš tady jedinej ty komplexák to vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak myslíš.

Nebudu ti nic předhazovat, ale ...

Reagovat
fantomas

ale co?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, víš ty co? Mysli si, co chceš. Já si budu myslet, co chci a necháme si to jako naše sladké tajemství. Jen ti můžu říct, že jsi mi vytrhl trn z paty. Ulehčil jsi mi to

Reagovat
fantomas

já si nic nemyslel a ani si nic nemyslim, ale budiž...

Reagovat
M11

jn.... ale komu za to podekovat asi vis

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že ujel. Ale já pořád tak nějak nevím, jestli ta ČK ano nebo ne, no ... Za něco podobnýho byl vyloučen jakejsi Turek, když na MS "napálil" míč do Rivalda, kterej zahrál nechutný divadlo a pamatuju si, že tenkrát za to byl kritizovanej jen a jen Rivaldo ...

Reagovat
M11

jn.. taky sem cumel ze za to dal hned rudou.. s tim Rivaldem se to neda zas az tak srovnavat ptz tam to bylo trosku jinak... spis by tomu asi ''slusela'' zluta ale hlavne z duvodu ze to bylo tak z kraje utkani... ale zase na druhou stranu kdyz se na to clovek podiva s chladnou hlavou... za toto by se proste cervene davat meli...o Bestovi se ted ani nebavim to ze je debil vi vseci... vinil bych za to opravdu jen a jen Repku.. je to skoda... takhle se zase bude mluvit o jeho zkratu a ne o dobrem jaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Řepa je krupón. Je to výbornej fotbvalista, ale prostě si nehlídá nervy. Když ujel v Teplicích, tak jsem si myslel, že už se spraví, ale teď udělá zase tohle ...

Reagovat
M11

nemam ho rad.. ale jako je to skoda.. myslel jsem uz nic podobneho po Teplicich nehrozi.. kor kdo by to cekal v takovy moment kdy tym ma titul ve svych rukou

Reagovat
smazaný uživatel

já jen doufám, že nedostane nějakej zvlášť velkej flastr. Když srovnám Bestu, kterej za svůj špitální faul dostal 80 tausendů a může hrát v klidu dál, tak doufám, že bude Maďar stejně "přísnej" i na řepáka.

Reagovat
Kapřík

Doufejme...ale aby to zas pod tlakem investigativních žurnalistů(idnes, Sport... ) nebyla řádná soda. Bestu mám za debila od doby, kdy zahrál ten gól rukou, ale co předvádí letos...to je vážně na . A je to škoda, jinak je Brno i díky Uličnýmu hodně sympatický mužstvo .

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání s Rivaldem je mimo mísu, protože ho míč trefil někam do kolena a on se začal teatrálně chytat za obličej, navíc ten Turek nejednal v úmyslu Naproti tomu Řepka trefil Bestu do obličeje a rána to celkem byla, že to přihrál, tak to prostě chodí a disciplinárka mu nedokáže nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ústavičné ohánění komplexy je pod tvou úroveň, děláš, jak by Sparta byla něco víc a ona přitom není...

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe slyšíme o komplexácích opravdu rádi. Ty se z prohry Slavie raduješ = OK, někdo se raduje z prohry Sparty = komplex. Tvé podání zdá se mi poněkud nešťastné.

Reagovat
smazaný uživatel

on to pise automaticky,protoze uz z toho ma sam komplex

Reagovat
M11

Jinak Besta uz nekolik let potvrzuje je snad nejvetsi debil v nasi lize... a evidentne mu to nevadi... nebo spis je fakt takovy hnup ze si toho ani neni vedom

Reagovat
fantomas

ale má pěknou holku

Reagovat
M11

zaslouzene vlastne

Reagovat
fantomas

jo, aby na nem nebylo všechno tak hnusnýho..

Reagovat
M11

Reagovat
M11

100

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem kterej ... kterej řepka to udělá

Reagovat
M11

Reagovat
M11

pro noveho herce do narodniho divadla.. loketniho letce do hlav souperu... a v neposledni rade strelce golu horni koncetinou a pak pred celym narodem rikajic ze nene ruka nikdy v zivote to nebyla ac ho usvedcil nejeden tv zaber...si mor fotbalu A.Besto

Reagovat
-Kopy-

Mladáááááááááááááááááá Boleslav.

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

jn kua drat

Reagovat
-Kopy-

Šeda fantastickej, dobře hrál Adrian a Mendy, špatnej Rajnoch i přesto, že dal góla. Tragickej Táborskej.

Reagovat
fantomas

a excelentní Řezníček, kterýmu evidentně nedávný zbušení mladýho kluka dodalo potřebné sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
M11

snad to nebylo tak horke

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě něco: Trousil Prostě fantazie. Brno moc nesleduju (no, já teď tak nějak nesleduju nikoho ). Hraje takhle pořád? Hrozná škoda, že už je dost starej, ale když bude mít takovouhle fazonu, tak bych ho v repre zkusil i v takovýmhle pozdním věku. Děkdu, zamysli se nad tím a hlavně mě poslouchej, věčně tady nebudu

Reagovat
fantomas

Reagovat
-Kopy-

A sním do repre Rolko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by vzadu hrát tři ještě s Jendou Kollerovic nebo čtyři s Vráťou Lokvencovic.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, teď mě tak napadá, jak by asi hrálo mužstvo, kdyby mělo vepředu útočnou trojici Vráťa, Honza a Žigič

Reagovat
M11

jejda to jsou dnes sestavy

Reagovat
fantomas

a pod nima by operoval tvořivý podhrot "Big Dane" Bendtner

Reagovat
-Kopy-

A ještě Crouch.

Reagovat
M11

a na rohy by chodil Zeljko Kalac

Reagovat
fantomas

zapomněli ste na tu činskou věž co byla na stáži v Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Mužstvo by mělo přezdívku "Vzdušné komando" (a nemyslím tím, že by jedli na oběd čočku s čerstvým teplým chlebem)

já myslím, že jen kvůli těm standartkám by bylo dobrý, to zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

a kapitánoval by tomu ansáblu Aaron Lennon

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Shevchenko

Já bych zase chtěl vidět zápas Lennon, Wright-Phillips, Owen atd. proti Kollerovi Crouchovi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by asi konkurovalo nejlepším dílům Mr. Beana, South Parku, Simpsonům nebo MASHi

Reagovat
M11

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Reagovat
-Kopy-

Se svými 192 cm bych se snad dostal aspoň na lávičku, co myslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

leštil bys hráčům kopačky a seděl bys vedle doktera, kterej by jim zrovna míchal pití

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí

Reagovat
Kapřík

Trousil se letos vážně slušně rozehrál, jen co je pravda... . Dost zírám .

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo jak se po vysledku Sparty tvari Alegre?Jinak zitra cekam vitezstvi Slavie.....na penalty,na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se ten zapas dneska vubec hral??rovnou mohli pripsat 3 body Brnu a ani sem nemusel chodit na Letnou,uz to ze Besta nedostal trest bylo krapet zavanejici,ale to vylouceni prosim vas uz bych videl jak kohokoli jineho za tohle ani neda zlutou,ale kdyz je to spartan tak hned lup a cervena,ale musim uznat ze i v 10ti sparta Brno prehravala a nebyt pani stesteny pri golu brna a pri strele kanadana...vubec bych se nedivil kdyby Repka dostal stop na ty dva zapasy aby nemohl hrat a pomoct sparte a kdyby zitra slavia kopala minimalne dalsi penaltu.Vsadim cokoli ze zitra Slavia vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nedal na Slavii uz nikdy nevsadim

Reagovat
smazaný uživatel

a na Spartu po dnesku taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale uvidis,nebude lepsi,nebude mit sance,jenze jednoho haluzoveho gola da a vyhraje,protoze kdyz uz se dneska potopila sparta tak se slavia prece musi dotahnout,proc by se jinak dneska sparta potapela...Brnaci jsou jeste veci herecky nez slavisti a to uz je co rict,dneska co predvadeli Strestik,Besta to jsou takovy debilove ale Besta je klasa,no proste moc hezky ovlivnenej zapas.... naprosto to treti misto preju Baniku a Brnu jen to nejhorsi,jen skoda ze ted hrajeme prave s Banikem,protoze jemu pujde o vsechno,jestli zitra Slavia vyhraje a vyhraje i v Bolce tak ma titul to vam rikam

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze to do rana prejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasto?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty patriote,to mate za to divadlo proti Bohemce.Neni prece mozne vsechno prehlizet na úkor hvezdnych Prazaku?Co jasna penalta pro Brno na Bohemians,ktera pri nejmensim ovlivnila cely 1.polocas.Mohl bych pokracovat treba metrem pro bojovne Zizkovaky na hristich souperu a skoncit penaltami pro Slavisticke machry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako okamzite se ti tu podepisu pod to ze "nekdo" tu slavii diky tem penaltam tlaci dopredu,jsme zvedavej kolik jich bude zitra kopat,kdyz ted sparta zavahala,nebo spis byla donucena zavahat ale to co dneska predvedl pan Besta,ktery hlavne ani nemel hrat...proto se u nas na fotbal nechodi,proto si kazdy mysli ze je vse dohodnute,kvuli zapasum jako byl ten vecerni a treba kvuli tomu ze nikomu nepripada divne ze slavia za posledni 4 sapasy kope 5 penalt

Reagovat
Kily

je docela zajímavé si přečíst komentáře některých fanoušků Sparty. Proč tady střílíte do cizích řad a řešíte Bestu? Ano, je to prase, ten dneska na začátku strčil do Řepky (stejně jako to dělají všichni ostatní hráči, když chtějí rychle rozehrát a někdo jim nechce dát míč), ale je naprosto neomluvitelné, co tenhle bývalý kapitán Sparty udělal, obviňujte spíš Řepku, to ten udělal obrovskou hloupost (a mě radost, když jsem to viděl, tak jsem se s chutí zasmál), navíc v první minutě.

jinak ale co se Besty celkově týče, tak s vámi vlastně souhlasím. Tenhle hráč nemá na našich prvoligových trávnících co dělat, hraje jako prase, v hlavičkových soubojích pravidelně používá lokty, rádi ho mají jenom fanoušci Brna, troufnu si napsat, že zbytek republiky ho nesnáší

pro Spartu bude mít Řepkův zkrat ještě jedno velké mínus - letos si už nezahraje a Sparta nemá náhradu. Ten Kanaďan, to je spíš vtip, naštěstí pro Spartu to nějak dopadne, jelikož Slavia určitě nevyhraje poslední tři zápasy, podle mě bude mít obrovský problém s tím, aby získala alespoň pět bodů a to jí prostě stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Proč řešíme Bestu? Asi, Kily, proto, že dnes neměl vůbec hrát. Nakonec, uvidíme, kolik dostane Řepák za takovouhle blbost a srovnáme to s tím, co dostal Besta za tu kriminalitu. O nebezpečnosti těch dvou situací si asi nemusíme říkat zhola nic, je to nabíledni.

Reagovat
Kily

ano, neměl hrát a bych byl rád, kdyby se k tomu nějaká komise ještě vrátila a dla mu dodatečný trest. Jenomže vy se tady o něm vyjadřujete jako o někom, kdo vám včera prohrál zápas. Besta v první minutě vlastně nic neudělal, navíc kdyby nehrál, tak by tam místo něho byl někdo jiný a mohlo by to vypadat úplně stejně. Koho byste si potom vybrali jako beránka pro vaše narážky? Toho jiného hráče? Řepka vám to prostě podělal, pro takový zkrat v první minutě snad není omluva

Reagovat
Kily

tím vlastně nic neudělal myslím šťourání do Řepky, to je dneska běžné, neplatí to na to, co dělal poté, co ho Řepka trefil míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Chvili jsem bydlel v Brumove-Bylnici kde se prijmenim Repka honosi snad kazdy 10.Slysel jsem o nem,ze je to pry debil s IQ motyky uz od malicka.Mlaceni holek,shazovani respektive zduchani lidi ze schodu a kdo vi co jeste.Repka je psychopat!

Reagovat
Kapřík

Jo? Já slyšel o jeho povaze přesný opak. Prý je to mimo hřiště docela normální chlap a navíc dost férovej...mimochodem, není ta vesnice tak trochu červenobílá?

Reagovat
smazaný uživatel

plivnul sis, je ti teď líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim uz si nejsem jisty myslim ale,ze mi to rikala tak 50leta svetice povolanim vychovatelka mladeze,a jelikoz to byla super zenska tak o jejich slovech nepochybuji.Samozrejme byl mlady nevim 14,kdyz se ale podivas na to jak se chova ted tak tam vzhledem k letem veliky pokrok nevidim.Čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsali to nahodou v Hatricku?Kdyz zapojim fantazii to co predvedl dnes to byla jasna ukazka ze je to netecny namistrovany parchant.Zacatek zapasu pomalu zadne emoce a sensej Repka si nemohl odpustit"posledni slovo"Tohle se slovem ferovy a genteleman nema nic spolecneho.Zvlast kdyz to bylo jeste"jednou nohou mimo hriste"!

Reagovat
smazaný uživatel

zato co dneska delal besta te vubec nezajima ze?to ze se svalil jak kokot a valel se celej zapas to ti nevadi a to nemluvim o tom ze dneska za svoji prasarnu nemel vubec hrat...sparta hrala v 10ti celej zapas proti kvalitnimu Brnu daleko lip,nez slavia ktera byla jen polocas v deseti a hrala proti Zizkovu,to o necem napovida a ja verim ze titul Seshitky uz neziskaji,i kdyz dneska stoprocentne vyhraji,tak ale verim Bolce ze je vyklepne

Reagovat
Radin

Tomáš Řepka,co říct no,by mě zajímalo jakou má školu,ale fáro má dobrý to jo,to sem viděl jak ho parkoval na chodníku,no nebudu ho soudit,ale Řezníček z Bolky,to je člověk,který jako by ani nemusel mít napsané na čele dej mi ránu,ale každej ví že to má udělat.Jeho rozhovor s novinářema překonal aji Řepku dnes a hlavně nevím na co je hrdej ...

Reagovat
Radin

Trochu mi je líto Slávie,že hraje v Olomouci,sorry kluci,ale tady se titul neudělá:-)).Jinak je hrozně vtipný,když pražáci nadávaj na rozhodčí,protože jak je tlačí,to je někdy až neuvěřitelný:-))

Reagovat
Slejdy

ten Besta to je mamrd bych ho zliskal...a Repka to je dmnc sama

Reagovat
smazaný uživatel

No,nám pan Řepka na Spartě chybět nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Na záznamu je jasně vidět, že to žádná "pumelice" od Řepky nebyla...Besta klasicky vše přifilmoval...škoda, tady už pomalu přestává všechna legrace, penalty byly vtipné, ale tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo si na Spartě zařádí baník tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dvě otázky, protože jsem to neviděl. Zvolili nakonec toho Řepku mužem zápasu? Prý mu hodně lidí posílalo hlasy. A co včera udělal Besta, že mu tady všichni nadáváte?

Reagovat
smazaný uživatel

To imho bude v každém záznamu, ale asi takhle: byl souboj Besty s Řepkou, Řepka udělal dobrej skluz, míč šel naprosto jasně od něj do autu. Jenže Řepka si ho chtěl přivlastnit, Besta do něj trochu šťoural, tak mu hodil míč do ksichtu. No a ten pán z Moravy lehl, začal se tam svíjet jak polomrtvé prase, po chvíli se teda pohledem přesvědčil, jestli rozhodčí něco dělá, aby neležel zbytečně, prostě divadlo. Červená byla jasná, ale Bestovi bych napařil minimálně žlutou za filmy. Každopádně mě překvapilo, že Řepka nevytekl víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal červenou, tak si měl ještě kopnout, že? Tohle se nesmí stát, hlavně ne od takového hráče. Nejlepší je, že minulý týden psali ve Sportu, že je už klidný a že by se hodil do repre, což já osobně si myslím už dlouho. A on teď udělá tohle. Jinak mít víc červených než žlutých chce taky trochu kumštu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že sem čekal, že něco předvede, přecijen už vylítl kvůli "slabším" okamžikům. Když sundal dres, čekal sem opakování Kollera v nároďáku.

Reagovat
Josifek

Libe a Libe, Liberec!!! Teď jsem si tady četl komentář k zápasu Liberec - Č. Budějovice a doufám, že si můj příspěvek přečtou pánové Brožík se Smetanou a pošlou mi 11 tisíc, o který mě ti darebové připravili ...adresu jim rád dám

http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID290f17a1979af984cc560a1d651e67c0

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to naprosto jasny,nejdriv potopeni sparty a dnes vitezstvi Slavie,ani bych se po dnesku nedivil kdyby vyhrala i v Boleslavi,nebo kdyby se ji nejak pomohlo...

Reagovat
fantomas

ty vole, kdo potopil Spartu???? Řepka no...ale za takovýho magora Slavie nemuže

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem moc rad ze to byl prave Repka,ktrery je potopil moc mu to preju at si to vyzere

Reagovat
smazaný uživatel

Sparing partner sigma,celou sezonu vyborna obrana a "zrovna" proti slavii chyby,to je velice zajimave a hlavne opravdu nenapadne...At jde uz nase cinkla liga do hajzlu protoze to co se stalo toto kolo je hnus

Reagovat
fantomas

zrovna Sparta by mohla povídat no, to je pravda...jestli je Sigma náš sparing partner, kdo je potom pro Žižkov pro Spartu?

Reagovat
fantomas

*žižkov pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

takový mladší bráška

Reagovat
smazaný uživatel

žižkov samozřejmě...

Reagovat
fantomas

to joooooo no zato v kotli se vám vyrovnaj levou zadní

Reagovat
smazaný uživatel

brnem se rozjíždí naše nová druhopatrová éra fanouškovství

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jsem zapomněl dodat nahoře bez

Reagovat
fantomas

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem to rikal ze se to rudejm vsechno vrati a je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli letos slavia proste nevyhraje titul tak uz nikdy protoze Sigma ji 3 body darovala,jen aby se boleslav na to stejne nevykaslala ale slavka hraje s tema kterym uz o nic nejde zato spartu ceka strasne tezkej zapas s Banikem,jestli ho vyhraje tak bude mit uz titul,ale jestli ho nevyhraje tak Slavia ma 1000% sanci vyhrat celkove...

Reagovat
fantomas

pochopitelně sem s našim výkonem moc spokojen. Vlítli sme na ně, jen nevim proč zas polevili, nechybělo mnoho a opět se nám to vymstilo Nadchnul mě Goče, ty dva goly prostě paráda, snad už se konečně probudil Taková sestava se mi libi Jarolíme, příště stejná, je ti to jasný? Doufám, že stim zas nebudeš míchat

Reagovat
smazaný uživatel

jen ale Jarolim bude chybet ne?

Reagovat
fantomas

místo nej Volešák

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz se teda tesim na sobotu to bude zrejme kolo pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze pristi kolo bude infarktove,ale jestli sparta vyhraje tak uz to zvladne,pokud ale nevyhraje a Slavia naopak jo tak je uz rozhodnuto,ale jestli klopitnou oba dva tak uz si to sparta vzit nenecha,no kazdopadne nekdo nahore at uz ten v oblaccich nebo nekdo na strahove to timhle kolem poradne zamotali a rozhodnutyho neni vubec nic,jen doufam ze pristi kolo nebude stejne protoze to uz by hodne zavanelo cinknutim,proste chci aby vse bylo fer,aby rozhodci nesmyslne nevylucoval,nepiskal slavii nesmyslne penatly a aby to Boleslav nevypustila,proste aby vse bylo fer a mozna i ta pani stestena by si mohla dat oraz aby nehrala vyznamnou roli...

Reagovat
fantomas

nevim na co narážíš s tim "aby rozhodčí nesmyslne nevylučoval"

Reagovat
smazaný uživatel

no narazim na to ze si myslim ze Repka mel dostat vcera zlutou,je to proste muj nazor ale komukoli jinemu by tu zlutou dal...a bylo to potom jasne ovlivneni zapasu,tak si prave preju aby pristi kolo zadne ovlivneni nenastalo,aby se hralo v kazdem zapase 11 proti 11 a aby se nekopali zadne penalty a aby nikdo zapas nevypoustel

Reagovat
smazaný uživatel

Repka si tu cervenou zaslouzil, Besta zahral hnusny divadlo, ale Repku to neomlouva , jasna cervena

Reagovat
fantomas

si děláš srandu ne...takovej ulet a žluta? To je uplne jasně na rudou todle...a videl to každej, klukovina zbytečná, ale červená bez debat, todle prostě na hřiště nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze ja jsem na tom stadionu byl a prave se nemuzu zbavit dojmu ze to rozhodci nevidel,protoze chvili vubec nevedel a az potom co se tam Besta tak valel tak vytahl kartu ale taky si myslim ze hlavne nevim jak mohl Besta vubec hrat za to co udelal banikovci,to je proste ovlivneni.On udela zakrok ktery ohrozi jeho zdravi a distanc nedostane a repka udela tohle a navic ne uplne umyslne a vidim jak ted od komise dostane distanc aby nemohl hrat proti baniku,to je proste hrube ovlivneni a to nemam rad,jasne kdyby Brno spartu prehralo tak nereknu ani popel jenze takhle a pak jeste dneska neprostupna obrana sigmy udelal 5 fatalnich chyb,proste mi to tenhle vikend nejak zavani no,je to muj nazor tak mi ho neberte

Reagovat
fantomas

i kdyby to nevidel, tak po shlidnutí zaznamu musel pokejvat hlavou a říct si: "jo, to sem posoudil sice haluzně, ale správně"

Reagovat
fantomas

no jistě Jarolím jim tam hodil par kapříku, at jim daj titul, ty si směšněj

Reagovat
smazaný uživatel

no jako je to jen ma teorie ale taky tady vsichni meli mesic neco o cinknuti kdyz sparta prehrala zizkov ze?ono kdyz se tohle deje sparte,vypustene zapasy,penalty pro ni,vylouceni proti ni tak to cely narod dokolecka resi a hledaji se priciny a z kazde strany se ozyva slovo uplatek,ale kdyz tohle se deje slavii tak neni slyset nic...proste za tohle nasi ligu nemam rad,ani jeden rok se to nedokaze obejit bez zavanu,myslim ze poslednich 5 kol by se melo hrat ve stejny cas a ne jen 2,protoze to by pak slavia v olomouci nevyhrala a nemuseli bychom se tu tak bavit

Reagovat
fantomas

příčiny nejsou nikde venku, jen v tymech - to že to Sparte zpackal Řepka, jeho věc, to že Slavie podcenila Žižkov, jeji problém...přestan se pls vymlouvat a hledej chybu jinde

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nevymlouvam,neumis snad cist?jen chci aby se toto pristi kolo nedelo tod vse,aby prave nebyly zadny zaminky a to i treba pri pripadnem neuspechu slavie,jestli sparta prohraje a nebude to diky penalte ci tomu ze bude hrat v 10ti nereknu ani popel,ja totiz dokazu priznat porazku,me to nedela problem jen chci aby se vse odehralo na hristi

Reagovat
fantomas

ale dyt se taky odehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud si tu penaltu nebo vyloučení zaslouží, tak co s tím chceš dělat...ať dostanou třeba 3 červený pokud to bude podle pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

To je slz kvůli rozhodčím, já myslel, že Sparťani nebrečí, resp. tvrdíte to o sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Banik na Sparte vyhraje maji na to a Uefu si rozhodne zaslouzi vic nez Brno a Teplice, Slavia to bude mit z pekelne tezky Bolka ma formu jako bic , Banik proste musi

Reagovat
smazaný uživatel

neboj i když bude Baník čtvrtej tak poháry mít bude, bo Brno vyhraje pohár

Reagovat
smazaný uživatel

snad mas pravdu ale v Liberci se nesostredej na nic jinyho nec aby postoupili

Reagovat
smazaný uživatel

na co asi

Reagovat
fantomas

nauč se reagovat a pak se možná zvládneš zapojit do diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm dobry si, nevim co bych mel k tomu dodat, ve 20 vterine zapasu davat cervenou to se stane jenom u nas

Reagovat
fantomas

a on ji asi dostal jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych ji bestovi za pekne predstaveni se kterym by se uchytil v narodnim divadle uplne s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nemeli v Olomouci mlsne vedeni a nevyhodili Pulpita,tak by se Slavka nadrela daleko vic a kdo vi jestli by vyhrala.Baniku to na Letne moc nejde tak jsem zvedavavy?Osobne si myslim,ze pojede domu s brekem.

Reagovat
smazaný uživatel

to same se tu psalo o brnu jak urcite dostanou petku a jak to dopadlo magor repka se predvedl a kdo ted breci? besta simulant chtel bych videt jednoho hrace kterej by nespadl cervena jednoznacne spravna at tady pise kdokoli cokoli

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si myslim ze to bude mač jako svina,protoze Sparta kdyz vyhraje tak ma asi titul a Banik kdyz vyhraje tak UEFU,takze no sam se toho bojim aby slavia neprisla k titulu jako slepa k houslim,ale obema tymum pujde o vsechno,jen si preju aby Brno prohralo 2x s libercem

Reagovat
smazaný uživatel

to bude 2x výhra

Reagovat
smazaný uživatel

výborný Goče Toleski a nejen on

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že teďka doma Tomášek Řepáček pláče?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že toto byl vtipný komentář?

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny ne spis trapny

Reagovat
fantomas

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak.....

Reagovat
smazaný uživatel

jeden vykartovný Řepka, ke nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel,že se mi docela poved

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako fakt zaplať pán bůh, že ho ta Sparta má!!

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
sosna

řepka na euro!!! nasadíme ho na portugalce, do 10.minuty vyteče a přizabije ronalda a hned to bude snadnější...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou mi ale vtipky

Reagovat
Slejdy

ach jo

Reagovat
M11

slavka supr trupr..

Reagovat
fantomas

moc supr

Reagovat
smazaný uživatel

No, Slávia mě nemile překvapila. Nemyslel jsem si, že se z toho bahna dokáže zvednout. Šance na titul bych teď dal tak na 70:30, před tímhle kolem to bylo dobrejch 95:5.

Sigma pěknej výkon, ale chyby v obraně a hlavně šílená koncovka je připravila o body. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku uz budou sance 30%Sparta-70%Slavia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele