Geovanni hráčem Hull City

05.07.2008, 14:49
Aktuality
Pouze jeden rok strávil Geovanni v Manchesteru City. Brazilský ofenzivní fotbalista opět mění dres, i nadále ale bude působit v anglické Premier League - do svých služeb ho totiž zlákal nováček Hull City...

"Myslím si, že pro nás bude posilou. Slyšeli jsme o něm hodně pozitivního od několika lidí a viděli jsme ho i sami, takže víme, o jakého hráče jde," řekl asistent manažera Phila Browna Brian Horton.

28letý Brazilec si během své kariéry zahrál i za Barcelonu a své angažmá u Citizens začal dobře. V derby s Manchesterem United dal jedinou branku zápasu, především druhá polovina sezony se mu ale podobně jako celému týmu vůbec nevyvedla.

Geovanni se na soustředění v Itálii připojil ke svým novým spoluhráčům a na dlouho nezůstane jedinou novou tváří. Tou další bude Bernard Mendy z PSG. "Je na cestě k nám. Slovně jsme dohodnutí, bude to dobrá posila. Phil Brown ho zná velmi dobře. Hrál za velké kluby a chce se vrátit do francouzské reprezentace. Působení v Anglii by mělo odpovídat jeho ambicím," prohlásil dále Horton.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull musí posilovat, jinak by to s ním v následující sezóně nemuselo dobře dopadnout. Geovanni může Hullu pomoci se v PL udržet. Uvidíme, jaké nákupy budou realizovat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, hlavne nejit cestou Rams. Nakupy hracu jako Earnshaw fakt nemohly dopadnout dobre... Pro vsechny novacky bude klicovy doplnit nejlepsi hrace kteri jim pomohli k titulu hraci, kteri maji zkusenosti z PL... jen teda nevim, jestli Geovanni na neco bude, za Man City neukazal skoro nic, snad jen ze umi vystrelit z dalky a nahrat do ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Geovanni dal mimochodem všemu týmu gól, takže bych neříkal, že je úplně špatným hráčem :-)) Ale Hull by měl vybírat jiné typy hráčů :-)) Barton by se hodil :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šak ano...jen tak dal Hull City ...GO::!!!!!!drzim palce v PL!

Reagovat
Staenly10

ja taky,sem na ne hrozne zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime,jedna vec je nakoupit,druha je tym sehrat a v Pl na ne nebudou cekat...myslim ze jsou jasnymi sestupujicimi...budou tam na trening

Reagovat
smazaný uživatel

aby jsi se nedivil... to samy se rikalo o derby.. a kde jsou ted :D v championchipu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl taky omyl tohle...

Reagovat
herbage

docela drahej omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto to byl omyl.

Reagovat
herbage

Omyl může bejt i levnej, jako Ben Haim, Sidwell a Pizzaro v Chelsea a to přišli zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Geovanni byl vysoko hodnocen, za pár šupů by to mělo cenu zkusit a holt by to třeba nevyšlo, takhle to byl prostě úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze to omyly nebyly - neocekavalo se od nich nic a nepredvedli nic, dokonale naplnili ambice ktere se do nich vkladali:-)) ten brazilian mel hrat klicovou roli v ofenzive, bohudik se ani v jednom zapase nedostal do hry. I kdyz treba mu mensi konkurence, vice prostoru a moznosti u Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

prospeje ... + vkladalY...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny outsider,ti kteri prijdou letos,za rok budou hledatn znovu....nemaji vedeni

Reagovat
herbage

Myslím že tu stovku inkasovaných gólů za sezonu jako první pokoří. Vítejte v PL

Reagovat
smazaný uživatel

aby vám všem zlým zdejším škarohlídům ten podceňovaný Hull nakonec nevypálil rybník.... ....já jim fandím, PL potřebuje v rámci oživení kluby jak je Hull....jsem zvědavý co budou zdejší "znalci" říkat až Hull začne obírat o body týmy z Big Four....

Reagovat
herbage

Za ostatní tými Big4 neručim, ale Arsenal je za normálních okolností(většina kádru zdravá) je porazí vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou posilovat o zoufalce jako Geovanni, tak tvůj příspěvek vyznívá jako nějaký vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

geovani ma na vic ale hulll bude to sami jako derby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele