Guardiola po vítězství v derby: Foden je nejlepším hráčem Premier League

04.03., 09:02
Aktuality
Phil Foden přijímá pokyny od Pepa Guardioly (© AFP)

Opět byl vidět. A to pořádně. Phil Foden (23) dvěma góly otočil vývoj manchesterského derby a přiblížil tak Citizens zpět na rozdíl jediného bodu od Liverpoolu. "V současné formě je nejlepším hráčem Premier League a stane se legendou Manchesteru City," prohlásil o Angličanovi manažer obhájců ligové trofeje Pep Guardiola (53).

City na hřišti zcela dominovalo, přesto však dlouho zaostávalo o jednu branku, kterou v osmé minutě vstřelil Marcus Rashford. Ve druhém poločase se ale zaskvěl Foden. Odchovanec Citizens se mezi střelce zapsal nejprve v 56. minutě, když výstavní ranou srovnal na 1:1, přičemž po 80 minutách dalším přesným zakončením dokonal obrat.

V nastaveném čase si svůj 18. ligový gól připsal Erling Haaland. Pozornost však patřila Fodenovi, který má na kontě už 11 ligových branek, čímž vyrovnal své osobní maximum.

"Odehrál spoustu zápasů. Vždycky to byl talentovaný hráč, ale teď je vyzrálejší a více rozumí hře, zejména v defenzivě. Může hrát uprostřed, napravo, nalevo, pronikat dovnitř a střílet góly. Co k tomu říct? V současné době je to nejlepší hráč v Premier League, co se týče množství věcí, které umí. Neuvěřitelné," řekl Guardiola pro BBC.

Kvalita a vyrovnanost z Fodena dělají nevyzpytatelného hráče i v týmu, který je prošpikován osobnostmi světové třídy. V současné formě je zároveň nemyslitelné, že by ho Gareth Southgate vynechal při skládání základní sestavy anglické reprezentace. "Miluje fotbal, žije pro něj. Je to radost, jeho pracovní morálka je neuvěřitelná," dodal španělský manažer.

Guardiola nešetřil slovy chvály na adresu svého svěřence ani v rozhovoru pro Sky Sports: "Už teď bude legendou, protože v krátkém věku odehrál zápasy, minuty, vstřelil góly, vyhrál tituly a je to odchovanec. Proto je jeho spojení s fanoušky neuvěřitelné. Je to hráč sezony. Nikdo pro nás nebyl v této sezoně tak klíčový jako on."

City jsou nyní neporaženi v 19 po sobě jdoucích zápasech napříč všemi soutěžemi. Příští víkend je však čeká ostrý test - pojedou na Anfield Road k souboji s vedoucím Liverpoolem, který je na tom o bod lépe.

Individuální statistiky Phila Fodena ze zápasu s United. (©Opta by Stats Perform / AFP)

"Podaří se nám to? To nevím." Guardiola odpověděl na otázku, zda jeho tým získá čtvrtý ligový titul v řadě. "Dnes máme v této fázi více bodů než v minulé sezoně. Rozdíl je v tom, že Liverpool má v tomto ohledu o pár bodů více. Prozatím mu gratuluji. My se budeme snažit dál, zápas od zápasu," řekl trenér obhájců titulu.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
27
19
6
2
64 : 25
63
2
Manchester City
27
19
5
3
62 : 27
62
3
Arsenal FC
26
18
4
4
62 : 23
58
4
Aston Villa
27
17
4
6
59 : 37
55
5
Tottenham Hotspur
26
15
5
6
55 : 39
50
6
Manchester United
27
14
2
11
37 : 39
44
7
West Ham United
27
12
6
9
43 : 47
42
8
Newcastle United
27
12
4
11
57 : 45
40
9
Brighton & Hove Albion
27
10
9
8
49 : 44
39
10
Wolverhampton Wanderers
27
11
5
11
40 : 43
38
11
Chelsea FC
26
10
6
10
44 : 43
36
12
Fulham FC
27
10
5
12
39 : 42
35
13
AFC Bournemouth
26
8
7
11
35 : 47
31
14
Crystal Palace
27
7
7
13
32 : 47
28
15
Brentford FC
27
7
5
15
39 : 50
26
16
Everton FC
27
8
7
12
29 : 37
25
17
Nottingham Forest
27
6
6
15
34 : 49
24
18
Luton Town
26
5
5
16
37 : 54
20
19
Burnley FC
27
3
4
20
25 : 60
13
20
Sheffield United
26
3
4
19
22 : 66
13

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (127)

Přidat komentář
Busby babes

Letos to tak mozna bude no.

Reagovat
Jetysko14

Adeptů je tu víc.Watkins,Saka,Haaland,Salah…nemyslim si že Foden je hlavní kandidát

Reagovat
Kinky7

tak ono v tom rozhovoru zaznelo : at the moment

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Tak nenasere si Kevina.

Reagovat
772jozef

to sedi ,..najlepší hráči su v city preto tolko trofeji však Pepicku

Reagovat
dantetomas

Tak sme si zasa poplakali a este k tomu pri hracovi, ktoreho si Man City vychovali

Reagovat
Hollo

Treba zohľadniť prečo išiel do akadémie city . 10 rokov dozadu by mal v ....

Reagovat
dantetomas

Samozrejme, ako rodak zo Stockportu (kusok od Manchestru) by chlapec fandiaci Man City siel do akademie United alebo Arsenalu ci Chealsea. Ja Man City tiez nemusim, ale niekedy mi pride, ze ludia si najdu akukolvek pricinu, aby si na nich mohli zanadavat.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwedishRumble/status/1764379966127415795

Docela zajimavej uhel pohledu na to, co bychom meli udelat v lete.

uz ted jsme dost procistili platy, v lete skonci Martial, Varane, Sancho, kdo vi co Antony nebo Maguire... to je dalsi obri uspora na platech. a i s nima ma City vydaje o 100 mega vetsi

Je fakt, ze bez investic ty tymy pred nama nedozenem. samozrejme to chce ty penize utratit lepe nez treba Antony/Sancho no. tipuju ze v lete utratime neco okolo 200 mega. pokud se budem soustredit na mladsi hrace a cenovka do 50 mega, tak by se ten tym mohl slusne obmenit. Pokud jeste prodame Antonyho, Sancha, Maguire, Greenwooda a nejake mlade, tak by to mohlo vygenerovat dalsich 100 mega... mohlo by to pro nas byt zajimave leto.

Reagovat
kilobyte

Čistka bude určitě dobrá, ale hlavně se musí udělat kvalitní "náhrada". Jinak to nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak se INEOS rozhodne ohledně manažera. Ten už se teď chytá stébla a bude považovat páté místo za splněný úkol, pokud to bude znamenat LM a Ten Hag se Antonyho v životě nezbaví, protože by tím přiznal i svou chybu ve výběru. Loňské léto se TH nepodařilo, Mount, Amrabat, i Onana první půlku sezóny nic moc. Já bych mu osobně nedal na jeho vytipované hráče ani libru.

Reagovat
Busby babes

to s tim, ze povazuje pate misto za splneny ukil je preci picovina, ale jsme v situaci, kdy uz je to realne nase jedina nadeje v lize. tak co ma rikat ze jo? ze budem 3.?

Ohledne managera... tam je otazka, co nove vedeni udela. SJR mel dobrej point, ze v tom prostredi jak funguje ted, neuspel zadnej manager a nekteri z nich byli velmi dobri. Takze bude proste jen zalezet na tom, jestli ETH pro ne bude ten, co v dobre nastavenem sportovnim useku je ten pravy nebo ne. Imho daleko vic bude zalezet na jeho ochote byt odted uz jen head coach nez manager nez vysledky v tehle sezone, ale to je jen muj tip. Navic je otazka koho misto nej pripadne. uplne nevidim nejakeho vyjimecneho kandidata.

Kazdoapdne ano, i z pohledu managera to bude zajimave leto pro nas. Ja bych ETH tu sanci asi spis dal, jakkoliv mi jeho letosni pristup prijde fakt zvlastni v mnoha ohledech.

"a Ten Hag se Antonyho v životě nezbaví" no, ono to nebude jeho rozhodnuti.

lonsky leto je problem. Onana je dobra posila, ale defakto k nicemu v tom, ze bez Martineze stejne nemame nikoho, s kym by tu rozehravku nakratko mohl dat. Mount je zranenej, tak tam je to problem v tomhle. Amrabat je omyl, ale zas to byl proste takovej znouzectnost prichod, ne vylozene hrac, na kterem to melo stat, je na hostovacce, ktera nebude prodlouzena, takze v tomhle to neni takovej problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že on se svou tvrdohlavostí jim kývne na to, že se bude starat jen o tým, a o výběru koupě hráčů už nebude mít rozhodují slovo on. Fakt o tom pochybuju, ale třeba překvapí.

A s tím pátým místem, možná jsem to trochu přehnal, ale četl jsi tiskovku? Dobrej performance včera dle jeho slov sice statistiky ze zápasu jak tým bojující o záchranu, ale dobrý performance

Reagovat
Busby babes

ad ta jeho tvrdohlavost. ano, myslim si ze to pripadne bude hlavni duvod no. uvidime. zas on v Ajaxu pod stejnym rezimem fungoval. Kdyz k nam prichazel, tak mel argumentovat: hele, vidim, ze ty prestupy dlouhodobe stoji za hovno, takze kdyz uz budu zodpovedny za vysledky, tak chci mit zodpovednost i za tohle.

Tak ono do toho vyrovnani jsme hrali smerem dozadu hodne slusne a disciplinovane. pak to slo do haje no.

Reagovat
LyEX

Ja som tu videl viackrát, že ho podržite, čo na jednej strane chápem, že nechce byť United ako Chelsea. Na druhej strane, ste fakt spokojní s predvádzaným systémom? Hráčov má, ktorých chcel sám, už tam nejaký "pátek" je a ja nevidím nič, ten včerajší zápas to bol zo strany United otras, Luton vyzeral lepšie. Jeho riešenia s priestupkami hráčov mi pripadajú veľmi alibistické, nie dostatočne tvrdé, keď si to človek porovná s top trénermi. Ja len tak zo zvedavosti, či by ste mi vedeli súhrne uviesť čo reálne priniesol United zatiaľ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě pravidel v týmu, která musí dodržovat všichni bez vyjímky, vůbec nic. A to je za dva roky a 450 míčů hodně málo.

Reagovat
Busby babes

jenze on letos nema hrace, ktere chtel. Obrana prakticky celej rok hraje ve slozeni, kdy ani jeden hrac neni jeho. krome Onany.

Neprijde mi, ze by disciplinu neresil tvrde. ale tak ok no.

Reagovat
LyEX

Ako ja sa len pýtam, pretože mám takýto pohľad. Vy asi sledujete okolo klubu viac info., tak ak napríklad nemal na posily vplyv nedá sa mu vyčítať veľa, ale ja neviem to hráči ako Amrabat, Antony, Hojlund, Mount, Case, Malacia prišli viac menej bez jeho súhlasu? Obranu beriem, ale dosť si Maguira zastáva, tak zas asi ho tam chce nie.

Reagovat
Busby babes

ale on mel na posili vliv a velkej. Antony, Hojlund, Malacia a Mount jsou rozhodne jeho hraci. Antony je pruser, hojlund bude super, ted je ok, Malacia je rok zranenej, Mount je pul roku zranenej.

Casemiro jeho hrac moc neni, to proste byla dalsi volba kdyz FDJ nevysel. Amrabat je jeho hrac ale ve smyslu: potrebujeme nekoho do zalohy, ale nemame na nikoho penize, maximalne nejakou hostovacku... to pak je tezke oznacit jako ze by si ho vylozene privedl a byla to jeho preferovana volba.

Reagovat
LyEX

Ako v pohode chápem, ale tak je to trochu alibistické, že ak boli iné ciele, ktoré chcel a nevyšli, tak proste kúpiť niekoho a potom sa tváriť po zlých výkonoch, že vlastne som ho nechcel, ale kúpil lebo som musel, resp. pri dobrom scoutingu čo som historický si myslel, že United vždy mal, vie sa nájsť aj relatívne neznámy hráč (resp. akadémia), ktorý zapadne lepšie, než len vziať niekoho o kom napríklam hovoril Liverpool alebo niekto iný a preplatiť ich v zmysle Chelsea. Ja len som chcel konfrontovať svoj názor, pričom nemám zas nejaké interné informácie s niekým kto ich má. Na druhej strane nové vedenie začína výmenu od hlavy (manažmetu) čo mi je sympatické a vyzerá to, že vedia čo robia, tak sa necháme prekvapiť

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, mame se tvarit, ze treba Amrabat je jeho vysvena posila? zvlastni, ne?

Reagovat
Salfovic

Tak trenér společně s vedením by měl dát dohromady seznam hráčů na daný post a když nevyjde první, tak druhý atd. A je prostě nesmysl u hráče číslo tři tvrdit, že ho trenér nechtěl, že měl jinou vysněnou posilu.

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna treba u ctvrte volby,ktera vlastne prijde na hostovani se to tvrdit docela da ne?

Reagovat
Busby babes

15 volba kterou si vytahnes ze seznamu: hraci, kteri jsou k dispozici zadarmo... by to mohla byt?

Reagovat
Salfovic

Pokud se na tom výběru podílel, tak ne. A kdyby nevyhazoval prachy za Antonyho, Mounta atd, tak by měl vyšší volbu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

treba lonska sezona byla herne dost fajn a byl tam videt nejaky rukopis

letosni sezona vlastne skoncila uz v lete...zraneni casemira a hlavne zraneni martineze,shawa to dost zabilo...do toho extra spatny nakup mounta, tehdejsi chyby Onany...z formy eriksen, rash...traged antony

samozrejme dost veci jde i za nim, ale verim, ze kdyby nebyl zraneny martinez a shaw, tak hrajeme uplny jiny fotbal a celkove by to vypadalo jinak

dal bych mu jeste jednu sezonu, ono stejne to bude trvat tri roky, nez se uvidi,kam novy smer jde a nez se ukaze tvorba kadru pod novym vedenim

Reagovat
LyEX

Jasné, tak uvidíme no čo prinesie ďalšia sezóna, ale súhlasím s tým čo bolo napísané vyššie, že aj tak nevidím na trhu iného trénera.

Reagovat
r.mrazik

noo...je tam porad Harry Potter, de Zerbi by taky mozna chtel jit vys...ono by se neco naslo

Reagovat
LyEX

No to nie sú zlé voľby, de Zerbi určite a Pottera už odpísali, keď neukázal vlastne nič vo veľkoklube, ale to si myslím, že by bolo voči nemu až veľmi kruté, ak by už nemal dostať šancu.

Reagovat
r.mrazik

jasny, kdyz si vezmes,jak si vedl Tuchel a Poche...

Reagovat
Busby babes

nevim no, de Zerbi je strasne vyhajpovanej, pritom letos ty vysledky taky nemaj kdo vi jake. oni porazi, zahrajou super s nekym silnym a dalsi tyden rupnou nekde na Lutonu 4:0 a tak...

Reagovat
Busby babes

loni po dvou zapasech videl, ze to co chce hrat s tim kadrem nemuze a tomu prizpusobil taktiku. Letos tvrdohlave hraje ten hura fotbal no. je to od nej fakt zvlastni

Reagovat
r.mrazik

myslis v priprave nebo uz v lize pak ty prohry s brentfordem a brightonem (tusim)?

jinak jo...videl,ze tohle fakt nejde, dostal panikovy nakup Casemira a Antonyho a pak to zmenil

Reagovat
Busby babes

v lize, ty prvni dve prohry

Reagovat
r.mrazik

tojo, kdyz tam naivne hodil eriksena a ten horel jak papir, tak to pak musel upravit...

vlastne ty dve prohry nam privedli ty dva hrace a zabili prachy a plat na par let...to se fakt vyplatilo

Reagovat
Serg!o

Někteří z nich byli velmi dobří? To bych moc neřekl, žádný z nich po angažmá v United neudělal úspěšnou kariéru ve velkoklubu.

Reagovat
Busby babes

tak LVG akorat udelal uspech s repre, Mou s nama vyhral EL...

Reagovat
SaianSupaCrew

U Antonyho to imo bude trochu složitější. Jestli podepsal na 5 let/200k, tak si moc neumím představit, že o něj bude vzhledem k výkonům nějaký velký zájem.

Reagovat
Busby babes

tak necekam, ze za nej dostanem nejak extra moc

Reagovat
J0EL

To bude hostovanie na Alexisa - este mu aj plat budete platit aby ste sa ho zbavili

Reagovat
danielfc

Reagovat
Ladas321

Nedostanete za něj nic, protože nikam nepůjde, to samé Sancho. Ti hráči nejsou blbý, oni vědí, že takový plat nikde nedostanou a proč by se ho dobrovolně vzdávali?

Reagovat
Busby babes

treba proto, ze chteji hrat fotbal?

Reagovat
dantetomas

A chcu?

Reagovat
Ladas321

Miluji tu naivitu fanoušků Podívej se jak Sancho hraje v BVB, poslední 4 zápasy nejlepší hodnocení 6.8. Jeho tržní hodnota je teď 20 mega, ten frajer si vybere prachy v United a pak čus. Jestli si myslíš, že se vzdá 40 milionů pro lásku k fotbalu, tak jsi prostě jen naivní. Radši seděl půl roku na prdeli než aby šel za ten Hagem a vše si vyříkal. V United budou rádi když přistoupí na hostování s tím, že mu budou doplácet 60 % platu, taková je realita a teď můžeš vypnout football manager.

Reagovat
Neutron

Z jednej strany mas pravdu, odpalit si este 2 roky kontraktu s takym platom je proste z jeho pohladu kravina, avsak s takymto pristupom po skonceni tohoto kontraktu nedostane ani 1/3 plat. Ano, v hlave ma nasrane a jemu to asi nedochadza, ale keby sa snazil tak by dobre zarabat mohol ovela dlhsie no.

Reagovat
Ladas321

To mu možná už nedá nikdo ani teď, protože ty výkony v BVB hovoří za vše. Kdyby mu třeba někdo dal 100k/týden, tak to má 5,2 mega ročně x 5 let = 26 mega. V United má 250k/w x 2 = 26 mega a ještě k tomu v librách. Jediná možnost je Saúdská Arábie, ale zas hodně hráčů teď chce z té ligy odejít, dokonce i Benzema, takže není jistota jestli tam Jadon vůbec bude chtít.

Reagovat
Busby babes

no vsak Sancho ale potvrzuje to co rikam, radsi sel na hostovacku aby hral

Reagovat
Ladas321

Ale doplácíte mu plat, takže jste ještě za větší magory. United jsou takový cirkus, že se tomu dokáže rovnat asi jen Barcelona.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
danielfc

Reagovat
danielfc

Reagovat
bbbauch

Takovejch nadeji uz jsme meli.. zoldaci serou na fotbal

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

a proto sel Sancho treba hostovat.

Naprosta vetsina hracu chce hrat a blby kecy fanousku na tom nci nemeni

Reagovat
bbbauch

A co ma dokazovat to, ze sel Sancho hostovat? on se snad musel kvuli tomu vzdat nejaky casti platu? Co je to za “blbej kec”?

Reagovat
Busby babes

dokazuje to to, ze chce hrat.

Reagovat
bbbauch

No jasne, ze jestli ma moznost za 275k hrat nebo sedet, tak pujde hrat. Ale cela pointa tyhle debaty je v tom, ze kdyz si bude muset vybrat, jestli 2 roky za 275 sedet, nebo hrat za treba 120, tak pochybuju, ze pujde. Nebo ho budem muset pustit za uplne nesmyslne nizkou castku, aby mu to dalsi klub nejak vykompenzoval.

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Busby babes

ne, on rika: nedostanete za nej nic, prootze ti hraci chteji radsi sedet. A na to ja rikam, ze to tak neni, jsou to v 90 procentech jen reci fanousku, protoze to berou stylem: tak bych se zachoval ja no.

a ano, je mozne, ze budem Sanchovi doplacet. Ono jsme s nim jaksi podepsali nejakou smlouvu a on muze trvat na dodrzeni. Pokud ho prodame, tak ten prodej vzdyck funguje v nekolika krocich. jednim z nich je to, ze se s hracem dohodnes na ukonceni stavajici smlouvy. a tam je pak otazka , za jakych podminke obe strany s tim ukoncenim budou souhlasit

Reagovat
Ladas321

Vrátíme se k tomuhle v létě a uvidíme koho prodáte a neprodáte. Už se těším na těch 100 mega z prodejů, tolik jste mimochodem vydělali naposledy v 15/16 a to díky prodeji Di Marii do PSG.

Reagovat
Busby babes

v cem presne mas problem? Za a) vyjmenoval jsem x hracu, nerikam, ze za jednoho dostanem 100 mega. Sancho i Antony tu cenu nekde okolo 30 by mit meli. Greenwood taky. A pak bude zalezet, jestli treba pujde jeste nekdo jako Maguire nebo Mctominay. + treba Alvaro a par dalsich mladych za nejake 5 - 10 mega.

Reagovat
Ladas321

Však uvidíme co v létě uděláte. Tyhlety plány na odchody a příchody tady už posloucháme několik let. Můj tip je, že prodáte McTominaye a budete happy.

Reagovat
Busby babes

vsimas si ze ja to pisu podminovacim zpusobem, ze jo? nic z toho neprezentuju jako jistou vec, narozdil od tebe.

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Alebo len uz chcel z United vypadnut (po tom "neospravedlneni") Za rovnaky plat na miesto, kde ma "kamosov".

Reagovat
fenixLFC

sancho spolieha na to ze vydrzi v united dlhsie ako ten hag

Reagovat
Busby babes

to mu dle zprav nepomuze. prej pujde tak jako tak

Reagovat
Busby babes

plus teda i tak bychom na platech usetrili asi 80 mega rocne. Varane, Sancho,Martial, Amrabat, Evans, Heaton, VDB, Greenwood, Brandon Williams, mozna Maguire a Eriksen. Takze prostor pro nove hrace by mohl byt.

Samo, je otazka, kolik z tehle hracu realne odejde

Reagovat
81Tomas

Tak po tomhle by jich moc nezbylo ne

Reagovat
Busby babes

taky nekdo musi prijit. ale Varanovi konci smlouva a asi nebude prodlouzena. Martial, Sancho, VDB, Greenwood, Brandon a Heaton nehrajou vubec nebo minimalne. Evans je 5. stoper v poradi a jen diky zranenim hraje vic nez by mel...

takze realne bychom nahrazovali Varane, Maguire a Martiala.

Reagovat
fenixLFC

varanea bude chciet tak maximalne niekto z arabie nie? sancha s antonym s tymi ich platmi nikto nevezme a aj ked ano tak za drobne kde budete odpisovat este pomerne velku cast a pripadne doplacat plat. maguire detto. a to su ti hlavni co tvoria to co chcete usetrit. je to teda tak pravdepodobne?

Reagovat
fenixLFC

okej tak varanovi konci zmluva toho beriem spat

Reagovat
fenixLFC

jezis tak nie, ma busby pomylil

Reagovat
Busby babes

nepomylil. Varanovi konci smlouva v lete. mam tam opci myslim, ale tu nebudem uplatnovat, protoze by to znamenalo o rok dele jeho velky plat.

Reagovat
fenixLFC

nema zmluvu normalne do 2025, ci tranfermarkt to pise uz s tou opciou?

Reagovat
Busby babes

TM to casto pise i s tou opci.

https://theathletic.com/5134095/2023/12/13/raphael-varane-manchester-united-contract/

The terms of Varane’s contract are such that his current deal with the club expires at the end of this season, with the option of an additional year.

Reagovat
fenixLFC

prave pozeram aj z clankov, prestupil 2021 a je uvedene: Osmadvacetiletý fotbalista se dohodl na čtyřleté smlouvě s opcí na další sezonu.

Reagovat
Busby babes

tam jedine, ze se moc nevi, jakym zpusobem se ta opce na dalsi rok uplatnuje... muze tam byt i automaticke prodlouzeni pokud odehraje urcitej pocet zapasu a tak, coz prej neni jasne jak to tam je

Reagovat
Salfovic

Ale letos je u vás třetí sezonu.

Reagovat
Busby babes

no vejs to pisou v tom clanku:

Raphael Varane could become a free agent in the summer with his contract at Manchester United set to expire a year earlier than previously publicised.

tak uvidime no.

Reagovat
fenixLFC

jasne ale 4 roky s opicou na dalsiou znamenaju ze 4. rok je az ta buduca sezona. a z toho clanku co posielas vyssie sa mi zda ze spravili chybu, pretoze athletic pri jeho prichode reportoval taktiez: a deal was struck for £34 million plus add-ons for four years, with the option of a further year. zaroven ale vidim ze dalsie media pisali ze by mohol uz v lete. takze niekde musi byt chyba

Reagovat
Busby babes

tak prave pak v tom prosinci psali: driv se to reportovalo spatne... tak uvidime no.

Reagovat
Maximm9

Ja bych mozna popremyslel o prodeji toho Rashe. To co hraje tuhle sezonu, tak by odehral kdokoliv z vasi akademie.

Je to odchovanec, takze ty penize by byly pro vas obrovske a jeste ten jeho plat minus.

Reagovat
Busby babes

to by nekdo musel nabidnout fakt 100+ a to se imho nestane. nebo by on sam musel tlacit na odchod a to si nemyslim, ze se stane.

A to ze by to same odehral nekdo z akademie je proste blbost. Nema letos formu, to je jasne...

Reagovat
Greaber

Rash a jeho forma, on mi přijde že to má vždycky rok super, rok bída, rok super, rok bída. Tohle by asi úplně na United stačit nemělo.

Reagovat
kilobyte

Když by se to šikovně podalo, tak by PSG mohlo dát těch 100 mega.

Reagovat
martin.b

po kolikáté už se upínáš k létu s nadějí, že se to pročistí a bude líp ?

Reagovat
Likan7

A co jiného navrhuješ? Aspekt SJR je velký a nový..

Reagovat
Busby babes

po kolikate mame nove vedeni? wait a second. poprve za 20 let.

A co jako od fanousku cekas, ze budou delat tvl? to je zas koment...

Reagovat
r.mrazik

jen je bohuzel vec, ze nove vedeni v lete jeste kompletni nebude a ze prestupy na leto uz jsou nejspis z velke casti predjednane uz ted...tedy podle toho,co rikal ETH na te tiskovce

ja se jen modlim,at koupime dobre,protoze dalsiho Mounta, Antonyho, Amrabata a dalsi to fakt uz nechce

Reagovat
Busby babes

tak minimalne Berrada uz bude a i ted uz se ti lide z INEOSu imho podili na tech vecech, minimalne to budou schvalovat/vetovat picoviny. ono tam je hodne grey area. i kdyby treba Ashworth nemohl rok pracovat, tak si myslim, ze najdou zpusob jak s nim konzultovat. Ale videl jsem drby, ze se blizime dokode se Saudama, tak snad to tak bude

Reagovat
r.mrazik

uvidime tedy,co z toho vyplave za jmena...

Reagovat
Salfovic

Manchester City opanoval městské derby s United (3:1), u čehož nechyběl Rodri. Citizens neprohráli 59. soutěžní zápas v řadě, do něhož 27letý záložník nastoupil, to je nový rekord.

Koho nebo čeho rekord ?

Reagovat
Kinky7

Rekord neproher hráče v řadě

Reagovat
Salfovic

Ale hráče PL nebo hráče anglické první ligy ?

Reagovat
Drevar

Všeobecne....svetový

Reagovat
Freedo

To pochybuju

Reagovat
kilobyte

Proč? 59 zápasů je dlouhá šňůra.

Reagovat
Freedo

Tak předpokládám, že se někde na světě najde banánovka, kde bude mít hráč ještě delší šňůru.

Navíc jsem našel, že v 80. letech měla mít Steaua sérii 106 zápasů bez porážky - nenašel by se tam jediný hráč, kterej se sérií 59 a víc?

Reagovat
Salfovic

To budou ale jen ligové zápasy.

V sezoně 1986, kdy vyhrála PMEZ, v něm 2x prohrála

Reagovat
kilobyte

Tak když budeš počítat jen první ligy, tak když někdo neprohrál sezónu, tak se dostal do pohárů a ten by musel vyhrát.

Reagovat
Freedo

To je dobrý argument. Souhlasím s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ale tak třeba v Evropě to možná bude. V horších ligách sice dominantí týmy neprohrají i několik let, ale zase prohrajou v pohárech.

Reagovat
Hachim Mastour

Guardiola mal zas biely nos či prečo ste písali že je nafetovaný?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
LyEX

Chlapec to ťahá to sa musí nechať, hlavne jeho pozíčna všestrannosť na ihrisku je k nezaplateniu, pričom ľuďom dosť uniká jeho výdrž, dokáže 90 minút každy zápas odmakať.

Reagovat
martin.b

Už se těším na léto, až bude Foden někde na wingbacku s primárně defenzivními úkoly

Reagovat
SunFells
Reagovat
Ligter

Reagovat
Wazza228

Nejlepší byl ten třetí, jak ho tam mrsknul.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Azza

Reagovat
ashburtongrove

Za to by snad ten prvni hrac mel dostat kartu ne?

Jako je to smutny co se deje s fotbalem, vlastne s celou nasi spolecnosti, ale to uz jsem malinko odbocil

Reagovat
Seydou Doumbia

červenou ale to by zas rozhodčí nepřežil

Reagovat
kissak

už jsem se lekl, že je to někdo od nás

Reagovat
Čenda

Reagovat
Luc-Luc

Pep si zas něco šlehnul?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele