Guardiolu těší přístup hráčů Manchesteru City, De Bruyne se podle něj brzy vrátí

28.12.2023, 11:51
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Trenér fotbalistů Manchesteru City Pep Guardiola ocenil přístup svých svěřenců po triumfu na klubovém mistrovství světa z minulého týdne. V letadle cestou ze Saúdské Arábie zaslechl rozhovor hráčů, kteří se bavili o středečním ligovém utkání na hřišti Evertonu, což ho velmi potěšilo stejně jako následné vítězství 3:1 nad "Karamelkami" po obratu ve druhé půli. Na klubovém webu rovněž uvedl, že se záložník Kevin De Bruyne po dlouhodobém zranění brzy vrátí na hřiště.

"Citizens" v pátek porazili na klubovém šampionátu v Džiddě brazilský tým Fluminense 3:0 a jako první anglický tým v historii získali v jednom kalendářním roce pět trofejí. Vedle MS klubů ovládli i anglickou ligu, Anglický pohár, Ligu mistrů a Superpohár UEFA.

"Vzpomínám si, že jsem v letadle cestou ze Saúdské Arábie poslouchal hráče, kteří to nevěděli, jak se začali bavit o Evertonu. Jen jsem si řekl: 'Páni, to je můj tým'. Mám pocit, že si pořád za něčím jdou. V této sezoně jsme odehráli spoustu zápasů a lidé tvrdí, že už to nejsme my, přitom jsme prohráli jediné z posledních 16 soutěžních utkání. Nemluvíme dostatečně o tom, jak dobří jsme," řekl Guardiola.

Manchester v duelu 19. kola anglické ligy na stadionu Evertonu po první půli prohrával, po změně stran ale třemi góly obrátil skóre. "Je to obrovské vítězství poté, co jsme se vrátili ze Saúdské Arábie. Mám velkou radost z toho, jak jsme zareagovali. Znovu jsme dokázali, jak výjimečnou máme skupinu hráčů a mentalitu," prohlásil dvaapadesátiletý Španěl, jehož svěřenci ztrácejí ze čtvrtého místa pět bodů na vedoucí Liverpool, mají ale zápas k dobru.

Radost mu zkazilo zranění stopera Johna Stonese, který musel už v závěru první půle ze zápasu odstoupit. "Nevypadá to dobře, odnesl to kotník," uvedl bývalý trenér Barcelony či Bayernu Mnichov.

Už od srpna je mimo hru kvůli zranění stehenního svalu belgický záložník De Bruyne, ale jeho návrat se podle kouče blíží. "Musíme být ale opatrní. Pokud si člověk návrat dobře nenačasuje, může se znovu zranit. Jeho zranění bylo vážné, ale už s námi trénuje. To je velmi pozitivní, brzy se vrátí. Byl bych rád, kdyby nastoupil v sobotu v lize proti Sheffieldu United nebo pak proti Huddersfieldu (ve třetím kole Anglického poháru). Podstatné ale je, aby byl dlouho zdravý a ne jen jeden zápas," podotkl Guardiola.

Šestý soutěžní duel po sobě se také "Citizens" museli obejít bez norského kanonýra Erlinga Haalanda, jehož trápí potíže s kostí v chodidle. "Cítí se lépe, trénuje individuálně, s týmem ještě ne. Snad se vrátí v lednu," řekl Guardiola.

Autor: ČTK

Komentáře (119)

Přidat komentář
Man__United

Benfica are targeting Álvaro Fernández. Contact has already been made with Granada to see if it is possible to break his loan in January, as well as with #mufc to assess the possibility of selling him immediately or this summer. He is valued at £6 million. [@ojogo]

Tohle snad ne, pořád věřím že má na United a jeho prodej by byla chyba a v neposlední řadě by to byla i konkurence pro Juráska v Benfice

Reagovat
cr7sux

už jen to, že má benfica zájem, stačí k tomu, že se prodávat nemá

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu v te Granade, co tak koukam, to taky neni nejaka slava zatim...

Reagovat
Neutron

Mohol kludne zostat ako backup za Shawa, zahral by si dost a Reguilon nemusel vobec chodit.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

There are 2 rules all clubs should follow in transfers:

1. Never buy older players if Real or Bayern are the ones selling

2. Never sell youngsters if Dortmund, Benfica or Ajax are the ones buying

I would add "do extra due diligence and some more due diligence on any player Ajax is willing to sell you" + Bayern is willing to sell you.

BVB chce prej Gore.

Reagovat
Neutron

toto by mali vytlacit a vyvesit na stenu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

tym som sa riadil v FM. ked sa nejaky velky klub zaujimal o mojho mladika ktory bol kopyto tak som hladal kvoli comu ho chcu

Reagovat
ErixMilo

za aké tímy si hral v FMku?

Reagovat
Edgar Davids

FicoLFC

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

Gabriel Moscardo to PSG, here we go! Understand verbal agreement with Corinthians has been reached for €20m fixed fee.

Package also includes €2m add-ons.

Tohle je pěkná cena. Taky jsem viděl vážný zájem Chelsea v průběhu, tak aspoň že se uklidil k PSG, kde nebude tak dráždit.

Reagovat
pesky passer-by

Je to fenomenálný tím, ale miestami už objektívne badať, že im z času na čas dochádza dych. Tohto roku titul mať nebudú. Ale skončia bodovo tesne pod titulovou priečkou. Všetko úslie na jar vpália do LM, PL pôjde na vedľajšiu koľaj.

Reagovat
El Cid z City

No, nevím,nevím, buď budeš bojovat o titul a PL nepůjde na vedlejší kolej nebo o top 4, a zase budeš muset hrát 100%, podle tabulky to tak bohužel vypadá.

Reagovat
pesky passer-by

I s ohľadom na fakt, že im dochádza dych sú schopní len čírou zotrvačnsťou sezónu dohrať do TOP 4, pár bodov pod titulom. A to pri plnom fókusovaní sa na LM.

Proste majú bujný káder a pomerne dobre nahraditeľné posty v prípadoch zranení.

Reagovat
Acquanni

Tvl vždyť s dohrávkou, kterou pravděpodobně vyhrají jsou 2 body od prvního místa Už jsem to psal a stojím si za tim, že City jsou porad favorit na PL

Reagovat
El Cid z City

A já to rozporuju? Buď budeš hrát o titul nebo top4, situace kolem 4-5 fleku ti neumožní vypustit 6 zápasů...

Reagovat
Acquanni

To měla být reakce na peskyho

Reagovat
pesky passer-by

Ide skôr o to, s kým v tej špici sú. Je tam mimoriadny pretlak. Ako píšem vyššie, titul to síce tento rok nebude, ale minú ho len tesne.

Reagovat
Acquanni

Fascinuje mě, jak to píšeš jako hotovou věc. Můžu poprosit čísla do sportky?

Reagovat
Acquanni

Moje chyba. Přišlo mi směšný tady to konstatování peskyho, že jim dochází dech a titul nebude. To by museli být v půlce ligy aspoň 9 bodů od prvního místa bez dohrávky, aby nebyli favoriti. Kór když každoročně mají silnější jaro Třeba si to ještě přečte původní autor, kopírovat to znovu jako reakci nebudu

Reagovat
diastan

Reagovat
pesky passer-by

Vyššie som už napísal všetko. Keď chcú urvať LM, čo má pre nich nepochybne vyššiu cenu ako titul z PL, na ktorý si zvykli ako onehdá Bayern, tak liga proste pôjde bokom. So všetkými dôsledkami.

Reagovat
Acquanni

Mě by zajímalo, kde si Guardiola našel čas jít s tebou na kafe a popovídat ti o svých prioritách a plánech. Žádný top tým v půlce ligy neodpálí ligu, protože je 5 bodů za lídrem se zápasem k dobru Ano je úplně klidně možný, že titul o kousek ztratí, může se stát i to, že budou od titulu 15 bodů. Momentálně jsou ale stále favorit číslo jedna v PL a v LM jsou mezi hlavními favority a kdo tvrdí něco jiného, je prostě mimo

Reagovat
Benzema

Keď im bude dochádzať dych, tak pomôžu rozhodcovia, tak ako včera napríklad, čiže ten titul podľa mna dajú aj tuto sezónu, ale budem rad, ak sa budem mýliť a titul získa Liverpool alebo Arsenal

Reagovat
pesky passer-by

Reagovat
penepi

Však takéto straty boli aj minulé sezóny, úplne v klídku, Pepova mašina sa vždy naplno rozbehne až v druhej polovici sezóny.

Reagovat
pesky passer-by

Dosiahol maximum. Vyhral 5 trofejí, viac sa už nedá. Šanca, že to isté zopakuje aj teraz sa rovná nule. O titul bojovať bude, ale nemá výkon na to, aby ho dominantne opanoval. Ak by ho aj získal, tak s odretými ušami, nie s prehľadom.

Reagovat
Bandita_Harry

Je v tom nejaký rozdiel ? Dostanu potom trofej s odretými ušami ?

Reagovat
Man__United

Mason Greenwood pictured out shopping in Manchester this week with his fiancée Harriet Robson. #MUFC [@SunSport]

https://twitter.com/mufcMPB/status/1740344151298756775?t=ypXV-8sGvFyWCBezA4AoMQ&s=19

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Golasso

Tak snad zboží bylo to jediné, co Harriet ten den koupila.

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

Jdeme si pro nejakou peknou snuru vitezstvi zas

Reagovat
Gunner14

Fuj

Reagovat
iamek

Reagovat
El Cid z City

KDB může znamenat ohromnej rozdíl.. a konečně snad bude i díky jeho návratu bude další volba na lávce..

Reagovat
diastan

Presne tak. Je cas se vratit zpet kde mame byt

Reagovat
Neutron

Champ?

Reagovat
diastan

Doufat muzete chlapci

Reagovat
Gunner14

Pred soudem

Reagovat
Benzema

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

tak sud oni vyhrali

Reagovat
aragorn

Reagovat
Bandita_Harry

Po Newcastle, také tri zápasy

Reagovat
Patt

City mají letos docela smůlu. Kdyby nedostali v nastavení góly proti Christal Palace a Tottenhamu, tak by už po dohrávce vedli. Naopak Arsenal dává góly v nastavení. Podle mě Citi PL zase vyhrají.

Reagovat
Busby babes

André Onana is selected with Cameroon to play in the AFCON.

no, v lednu se splni sen spousty nasich fanousku, Onana nebude v brane.

Reagovat
Neutron

to je taka prva cast pravdy ono totiz zrovna Bayindira ako nahradu si tam vela ludi nepredstavovalo

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak výrazně horší nejspíš nebude, udělá pár hrubek, a hnedka se budem na Onanu všichni těšit a tlak z něj opadne

Reagovat
Busby babes

a zase, proc z toho Onany delas takoveho drevaka... fakt divny.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já nemyslím, že je šílenej dřevák. Jenom dělá fakt zbytečný chyby, nevypadá v bráně ani trochu jistě a když podržel, tak to nebylo moc wonder zákroky, spíš ho ten míč vždycky tak nějak trefil. Ale jako kvalitu určitě má, a pro rozehrávku platnej je, jenom potřebuje fakt vypořádat se s tím tlakem. Navíc mám pocit že některý střely zbytečně vyráží tam, kde by je jiní gólmani chytili/vyrazili lepším směrem, ale to už je můj celkem laickej pohled teda

Reagovat
Wazza228

S tím vyrážením mám stejnej pocit. Vždycky to plácne někam do prostoru, kde to může protihráč dorazit a dát gól.

Reagovat
TheTopFootbaler

Že jo? Mně přijde, že je vždycky akorát rád, že to sotva vyrazí, a nezbývá mu čas na to, to líp vypromejšlet

Reagovat
r.mrazik

zlaty heaton

Reagovat
r.mrazik

a nebo Romero

Reagovat
bbbauch

Romero byl skvelej

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Man__United

Ten Bayindir ale nemusí být tak špatný, podle toho co kde z klubu jsou s jeho pokrokem spokojení

Reagovat
Hlahart

ten jim ten život komplikuje

[Rob Dawson] Andre Onana in talks to delay release ahead of AFCON. Wants to limit time away from Man United as much as possible ahead of Cameroon campaign starting on January 15.

Reagovat
Busby babes

tak 13. hrajem ligu, tak by slo asi jen o ten zapas s tottacem

Reagovat
LyEX

Mne sa páči kde sa City za tie roky vypracovalo, keď ľudia hovoria o tom, že ak vyhrajú titul tento rok, tak to bude len s odretými ušami nie s prehľadom, čiže aj v období kedy značné zranenia a minulá sezóna zanecháva unavený dojem na hráčoch sa všetci bavia spôsobom, že vlastne hrajú zlé, ale možno vyhrajú a teda nie je to pre nich nič moc, pričom pre ostatné tímy je víťazstvo v lige úspech.

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to meleš, pro každý jakýkoli klub je vítězství v pl úspěch a automaticky úspěšná sezóna...

Reagovat
Benzema

Reagovat
fenixLFC

wut?

Reagovat
LyEX

Sa tu všetci tvárite, že čo to píšem, ale veď to je pointa článku, čítali ste ho vôbec? Práve, že všetci si zvykli, že vyhrávajú a proste chcu mať zo City ustavične valec, nestačia terajšie výkony na titul, to je pre štandard City málo

Reagovat
fenixLFC

ja netusim co si tym prispevkom chcel povedat pretoze mi nedava ziaden zmysel

Reagovat
Elliasson

Nejsem fanda City, ale za to, jak pozvedli Premier League, si zaslouží 5 titulů v řadě. Tento bych jim přál už jen kvůli tomu, že tam jsou Gvardiol s Kovaćičem. Pro mě by to byl úžasný příběh, i když vím, že spoustu lidí se mnou nesouhlasí.

Reagovat
SunFells

No ty vole

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Neutron

huh

Reagovat
Gunner14

Uzasny pribeh

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
El Cid z City

Konečně tu je někdo, kdo tomu rozumí.

Reagovat
Elliasson

Neříkám, že rozumím. Ale chápu, že Premier League je tak skvělá liga, že psát o City "oni vyhrávají, protože mají peníze" je nesmysl. Takže děkuji.

PS: Je zajímavé vidět rozdíl reakcí mezi fanoušky jiných týmů a City na komentář.

Reagovat
Benzema

Lebo je to uplna somarina, čo si napísal

Reagovat
Elliasson

V čem?

Reagovat
Benzema

prečítaj si to po sebe ešte raz a pochopíš v čom

Reagovat
Elliasson

Není to možná tím, že mám prostě jen jiný názor?

Reagovat
Benzema

To ti neberiem, ale ta prvá veta je nezmysel

Reagovat
El Cid z City

Já říkám, že rozumíš!

Reagovat
John Obi Mikel

Čím to asi bude, že se to fanouškům City líbí...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bandita_Harry

Ja si zase myslím aj keď som fanusik, že si titul zaslúži Liverpool, za niekoľko tých skvelých rokov, keď to bolo tesné a nevyšlo to. Príde mi jeden covidovy titul proste malo, ale zároveň ďakujem Bohu že sa to neskontumovalo Vyhrať takto keď nás každý podceňuje by bolo krásne.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5086749/2023/12/28/ratcliffe-glazers-manchester-united-fans/?source=emp_shared_article

On social media, open polls strongly favoured the Qatari option. In real life, behind paywalls such as those of The Athletic, with the United We Stand fanzine and the vast Scandinavian supporters’ club, opinion was strongly in favour of INEOS.

btw tohle se hrozne projevuje i tady. nejvic asi je to videt na situaci okolo Greenwooda.

Reagovat
r.mrazik

Greenwood zpakty

Reagovat
Busby babes

vy fatk vubec nesledujete, jak to vnimaji v anglii

Reagovat
r.mrazik

je mi to u zadku, jak to berou anglicani...stejne to neovlivnim

Reagovat
Herbmeister

Ty zase sleduješ až moc Anglii. United je globální klub s fanouškovskou základnou po celé planetě. Nevím, proč by Angličtí fanoušci nebo ti, co si platí nějaké weby, byli lepší fanoušci než ti ostatní. To je chyba i United, že docela opomíná fanoušky mimo Anglii. Kromě teda úplně pitomých letních turné.

Já Greenwoda zpět nechci. Ze začátku jsem chtěl Ratcliffe, ale jak postupně během roku šel Glazerům na ruku, tak mu nevěřím nic. Zajistil jejich setrvání bůhví kolik let, tak se bude muset sakra snažit, aby si zasloužil moji důvěru zpět.

Reagovat
Busby babes

protoze to, jak je to vnimane v Anglii je pro anglickej klub nejzasadnejsi. myslis, ze nam lidi prestanou fandit protoze prodame Greenwooda? to bych si uplne nemyslel.

btw tohle, sel Glazerum na ruku... je docela smesny pro me. A co by sis jako predstavoval, ze prodavajici stranu posle do prdele?

Reagovat
Benzema

A myslíš si, že im prestanú fandiť, ak si ho nechajú?

Reagovat
Busby babes

myslim, ze v anglii by udelali stejnej bordel jako udelali v lete, kdyz donutili klub ho poslat pryc.

Reagovat
Benzema

Poslali ho preč, aby sa to ukludnilo, v lete je späť

Reagovat
Herbmeister

Chtěl koupit celé, pak většinu, pak polovinu a nakonec má čtvrtinu, kdy má právo veta vůči Glazerům po sportovní stránce. Jestli tohle není jít Glazerům na ruku, jen kvůli tomu, aby měl kousek koláče pro sebe, tak nevím.

Tady si všichni myslí, jak to vytáhne po sportovní stránce, ale kdo to bude platit? Glazeři asi ne, když to jen vysávají celou dobu. A ta investice do klubu je potřeba mnohem větší, něž to, co přislíbil na začátek.

Reagovat
Busby babes

jestli ono to nebude tim, ze Glazerove nechteli prodat cele... SJR to pochopil, katarskej twitter ucet ne.

Takze se na to mel vykaslat a proste to nechat byt a nechat to Glazerum cele? Vsak tohle je prvni krok k celkovemu prevzeti klubu.

Me fakt prijde, ze jste tu obcas uplne poblazneni. Glazerove nechteli prodate cele. Co s tim pak jako potencialni zajemce mas jako delat?

"Tady si všichni myslí, jak to vytáhne po sportovní stránce, ale kdo to bude platit?"

Kdyz pominu investici do stadionu, tak zbytek neni treba temer zadna investice od majitele, klub vydelava obri penize sam o sobe. Jen je primarne treba je lepe utracet. + teda uz ted do toho SJR da ze svyho 300 milionu liber, coz je presne o 300 milionu liber vic, nez kdy dali Glazeri.

Jako tuhle kritiku fakt vubec nechapu. Treba to budou ridit stejne blbe jako Glazeri, tak fajn, pak je pojdme kritizovat, ale on jako prvni krok do toho naleje obri penize a fans United: tvl, to je uplne napicu...

Reagovat
Herbmeister

Glazeri hlavně potřebovali peníze. Oni už neměli jak utáhnout klub - zvyšoval se dluh, stadion potřebuje urgentně rekonstrukci. Kdyby byl zájemce jen full, tak prodají full. Přijde Ratcliffe, že chce za každou cenu in. A teď Glazeri čekají, jak to bude dál. Když to bude Ok, tak se nikam pakovat nepůjdou. To, že má Ratcliffe přednostní právo na odkup, neznamená, že to odkoupí. Teď na full buyout neměl, tak proč by měl mít za rok a půl.

To, že klub vydělává komerční mega prachy ale není součást sportovní stránky jako takové. Takže tam Ratcliffe nebude mít moc a bude jen záležet na boardu, jaké rozpočty budou.

To není kritika Ratcliffe jako takového, ten má, to co chtěl. Toto je kritika spíše místního smýšlení, že Ratcliffe je spasitel. Tady vůbec nic není potvrzení, a lidi z něho dělají mesiáše pomalu. Bude lepší než Glazeri, protože kdokoli by byl lepší než Glazeri. Otázka je, jestli oprava škod bude tempem, kterým budeme stíhat ujetý vlak nebo nám bude ujíždět ještě víc. Je to mnohem komplikovanější situace, než si lidi myslí, protože Glazeri mu budou házet klacky pod nohy s penězma, vždyť je všichni známe.

Reagovat
Busby babes

ale on byl zajemce jen full, ale Glazeri nechteli prodat full.

Proc by nemel mit na full buyout? kdyz ho puvodmne chtel... jenze znova, nevim, jestli to pisu cinsky nebo co, ale GLAZERI PRODAT NECHTELI.

To, ze klub vydelava obri prachy na komercnim poli mu umoznuje utracet penize na tom sportovnim poli. a v boardu bude mit Ratcliffe svoje lidi. uz ted si prosadil to, ze pristi tri roky nebudou zadne dividendy, napriklad.

A ano, Ratcliffe predstavuje zmenu, velmi pravdepodobne zmenu k lepsimu, protoze ocividne nechce z klubu tahat prachy. naopak je ochoten penize ze sveho do klubu investovat.

A pak se budu opakovat. Ratcliffe je clovek, co se z niceho vypracoval na jmeni asi 30 miliard liber a poslednich 20 let dela akvizice za vetsi penize nez je tohle. proti nemu stoji banda deti, co po tatovi podedila hodne penez a byznysove jsou docela nymandi. A presto se veri, ze tihle s Ratcliffem vymrdaj?

https://twitter.com/ole_was_right/status/1740043630356627854

jinak tady je dobry vlakno, kde vic rozebira nektere aspekty toho dealu.

Reagovat
iamek

Kezby

Reagovat
SunFells

Sami Mokbel

Tottenham icon Hugo Lloris close to joining Los Angeles FC in a move that would bring the curtain down on his 11 year stay with the club.

Jsem neměl tušení, že je ještě u slepic

Reagovat
Hachim Mastour

Cirkus Tottenham

Reagovat
El Cid z City

Kterej hráč Arsenalu toho za posledních 11 let na všech frontách vyhrál víc?

Reagovat
SunFells

Všichni?

Reagovat
El Cid z City

Kilik máte mistrů světa?

Reagovat
SunFells

Pěkná trofej pro Tottenham. Mbappé se jim smál a přitom jim plnil vitrínu, aniž by o tom někdo tušil, tobě to ovšem kluku neuniklo

Reagovat
Acquanni

Když už si vybral těch 11 let, tak tam máš mistry světa 2014 - Podolski, Mertesacker, Özil. Mustafiho nepočítám, nebyl ještě v Arsenalu.

Reagovat
El Cid z City

11 let je doba Huga v Totáči. Tak přeci lze být v Arsenalu a něco pořádného vyhrát, pěkný!

Reagovat
Acquanni

Já vím, že je tam 11 let, jen se mi líbí, jak sis zvolil z toho udělat nějaké kritérium a zapoměl na to, že mistrovství světa se hrálo i 4 roky před vítězstvím Francie Jinak si za těch 11 let spočítej FA Cupy a pak si běž prohlížet vytrínu Totáče, ale budeš muset hodně dozadu aby si vyrovnal jen ty blbý FA Cupy za posledních 11 let

Reagovat
El Cid z City

Pleteš se. Na mundial v Brazílii jsem samozřejmě nezapoměl, jenom na příslušnost hráčů k Arsenalu..proto jsem se ptal,o FAC jsem tušil,ale nechtělo se mi hledat..kdybych se chtěl vysmát, tak si vyberu pozici fanouška City a nikoli slepic.....Ve vlákně výsměch je, ale někoho úplně jiného..

Reagovat
Acquanni

Nádherná zpátečka

Reagovat
Edgar Davids

No tys to zase pohrbil vytrinou

Reagovat
Acquanni

Ano, Arsenal má prázdnou vytrínu Nepohřbil jsem nic, on vytahoval Tottenham, že fandí City s tím naprosto nesouvisí

Reagovat
Edgar Davids

Nepochopils no, to je tim kdyz si blb chce hrat na inteligenta a pouziva cizi termity

Reagovat
Acquanni

Ještě že ty snídáš šalamounovo lejno i s miskou

Reagovat
avicii

Sa tu hadame komu pomáhajú rozhodcovia a pritom je to City komu toho doprajú najviac

Reagovat
fenixLFC

preto mi pride zbytocne sa dohadovat s fans arsenalu ci budeme mat titul my alebo oni ked ho bude mat aj tak city

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele