Hadžibegić vydržel půl roku, Bosna a Hercegovina znovu bez trenéra

23.06.2023, 16:14
Aktuality

Bosna a Hercegoviny po necelém půlroce ukončila spolupráci s trenérem Farukem Hadžibegićem. Reprezentační tým opustil po dvou porážkách za sebou v zápasech kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. O jeho odchodu informoval bosenský svaz.

"Svaz děkuje Faruku Hadžibegićovi za práci, úsilí a profesionální vztah během jeho působení u reprezentačního týmu Bosny a Hercegoviny a přeje mu hodně úspěchů v jeho další trenérské kariéře," stojí na webu Bosenského fotbalového svazu.

Sarajevský rodák a bývalý jugoslávský reprezentant Hadžibegić se národního týmu ujal letos v lednu po Bulharu Ivajlu Petevovi, kterému skončila smlouva. Bosenskou reprezentaci poprvé krátce vedl už v roce 1999 v počátcích trenérské kariéry.

Mužstvo letos pod jeho vedením prohrálo tři ze čtyř odehraných zápasů. Naposledy v kvalifikaci Eura tým podlehl o víkendu 0:3 Portugalsku a v úterý prohrál 0:2 s Lucemburskem. Ve skupině J je Bosna čtvrtá.

Autor: Jiří Vojík, ČTK / nfsbih.ba

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele