Hernanesův přestup z Lazia do Interu vázne

29.01.2014, 21:32
Aktuality
Střední záložník byl dlouhou dobu spojován s přestupem do milánského Interu, v poslední době se dokonce mnohá média shodovala na tom, že smlouva bude každou chvíli podepsána. Dnes večer se však zdá, že celý transfer zůstane neuskutečněn. Rošády v podání vedení římského klubu pokračují.

Brazilská hvězda se stala přestupovým cílem mnoha klubů. Závod o její podpis v nedávné době vedl Inter Milán, jenž se potýká s velmi špatnou sezonou. Nový trenér Walter Mazzarri zatím nedokázal vtisknout ambicioznímu celku jasný herní styl a Inter tak v lize nadále negativně překvapuje. Řešení měly přinést investice nového vedení. Jedním z hlavních požadavků trenéra Mazzarriho se stal právě Hernanes a dohoda o přestupu měla být podle mnohých touto dobou již uzavřena. Jednání se ale komplikují a není vůbec jisté, zda budou úspěšně dotažena do konce přestupového období.

Osmadvacetiletý záložník, který se do povědomí fanoušků italské kopané zapsal pod přezdívkou "Profeta", se měl stát součástí zajímavého obchodu na trase Řím - Milán. Dres Biancocelesti měl oblékat mladík Ibrahima Mbaye, který zatím podává výtečné výkony v dresu ligového nováčka Livorna. Ten se ale zatím nedokázal s římským klubem dohodnout na podmínkách smlouvy. Do Říma měla putovat také finanční kompenzace ve výši dvanácti milionů eur. Další překážkou chystaného transferu se stal prezident Claudio Lotito, který skrze média jasně vyjádřil: "Hernanese jsem neprodal a prodat nehodlám. Pokud chce opustit náš tým, musí za námi přijít a říct nám to. Klub jej samozřejmě na přestupovou listinu neumístil," obhajuje Lotito svou pozici před rozezlenými reakcemi fanoušků.

Ve snaze zachovat si tvář nabídl Lotito Hernanesovi prodloužení stávajícího kontraktu na dalších pět let a navýšení roční gáže na 2,2 milionů eur. Dalším problémem celého přestupu jsou zřejmě příliš vysoké finanční požadavky mladíka Mbayeho, které sahají za možnosti Biancocelesti. Svou nespokojenost se stávající situací vyjádřil také hráčův agent. Beppe Accardi v rozhovoru pro internetový portál FCInter1908.it sdělil: "Byl bych velice opatrný s vyjádřeními jako 'uzavřená dohoda'. Je zde ještě mnoho nevyřešených věcí. Zítra se sice sejdu se sportovním ředitelem Lazia Tarem, ale to, že se sejdeme, neznamená, že přestup je hotov. Musím se ptát, proč Inter nesází na své odchovance? Hodně tím riskuje, že přijde o mnoho talentu. Podle mého soudu je Walter Mazzarri neadekvátní trenér pro klub velikosti Interu. Když se vedení ujal Erick Thohir, často sliboval nejrůznější věci. Pod tímto trenérem ale zřejmě nedojde k jejich naplnění," kritizuje Accardi milánský celek.

Dalším náznakem nejasnosti celého případu je fakt, že Hernanes nefiguruje v základní sestavě právě hraného pohárového utkání Lazia s Neapolí. Mezitím se Inter zaměřil na jiné přestupové cíle a dnes odpoledne dojednal příchod obránce Danila D'Ambrosia z FC Turín. A také nákup mladého obránce signalizuje možný odchod Mbayeho, protože se jedná o totožnou herní pozici. Situace zřejmě ještě nemá konečné řešení. Dočkají se oba hráči změny aktuálních dresů?

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, tuttomercatoweb.com

Komentáře (146)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čim a jak jako potvrzuje vzrustajici formu?

Reagovat
Pipo123

Určite hej, proti Udine hral výborne a dal gól, aj protu Juve to bolo lepšie. Petkovič ho nevedel vôbec využiť.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze posledni dobou, tak rok a pul stagnuje. Ceka na prestup, navzajem.si s Laziem nemaji uz co dat. Ale ty jsi tu vzrustajici formu myslel na posledni mesic, to.pak.jo, to souhlas:) jinak ne

Reagovat
lnterista

posledni dobou klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť, do interu se ani zubatej nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na kyho oca im budu tolki zaloznici

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Janovske derby Genoa-Samp planovane na nedelu 12:30 pravdepodobne budu musiet prelozit na pondelok o 20:45 kvoli nejakym trhom v meste kde bude vela ludi.

Tifosi oboch klubov protestuju a v pripade prelozenia na pondelok budu zapas bojkotovat a nepridu nan.

proste Taliansko

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře nenechat si srát na hlavou. Football whitout fans is nothing.

Reagovat
smazaný uživatel

Pride Hernanes i Nani

Reagovat
Deki

pořád tomu nevěřím nechci být zklamaný, až nepřijde nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja jo ale kdyz uz tak si myslim ze pride spis Nani nez Hernanes protoze Lotito je ...

Reagovat
Deki

... správně a u Naniho se taky něco zvrtne, tím jsem si jistej. měli bychom spíše řešit útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam ze ne, no nevim ohledne utocniku se nic nepise ja to tipuju maximalne prichod nejakyho Gilardina

Reagovat
Largo

Ideální scénář pro ofenzívu Interu - Hernanes, Nani, Funes Mori, o kterým se hovoří. Plus D'Ambrosio. I když uznávám, že ten kádr potřebuje daleko víc změn....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi do Monaka

Reagovat
Virtuos

tak to sa Maxi López poteší

Reagovat
Pettirosso

To jako AC privede Essiena, Hondu, Armera...Inter Hernanese, Naniho, D´Ambrosia...AS Radju a my vyhodime Vucinice asi aji s Fabiem za Osvalda?!

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevím, jak to vypadá s Armerem, ale zapomněl jsi na Ramiho a zítra podepisuje taky Taarabt.

Reagovat
olis

SKY: Neapol je uz velmi blizko k zisku Ghoulama, hotovo este nie je, podla Di Marzia to vsak vyzera velmi nadejne, ak sa tento prestup naozaj podari tak Armero s velkou pravdepodobnostou pojde naozaj do AC

Sassuolo ponuklo Cannavarovi zmluvu na dva roky, ten teraz zvazuje ich ponuku

Henrique uz vraj uspesne presiel zdravotnou prehliadkou a zajtra by mal podpisat zmluvu

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten Armero na hostovačku s opcí?

Reagovat
olis

neviem, hostovacka, opcia neviem, druha polovica patri este Udinese

Reagovat
El-Pistolero-68

Aha, na to jsem už zapomněl.

Reagovat
Jajinek

Henrique a Ghoulam

Reagovat
olis

co ja na tom smiesne?

Reagovat
Jajinek

Tak Henrique, co jsem ho sledoval, není moc hráčem, který by Neapol posunul někam jinam než dosavadní náhradníci, které Neapol na tom postu má...no a ten borec ze St. Etienne...to bude risk jak sviňa. Nechápu, proč Neapol cílí zrovna takto a nepřivede nějaká osvědčená jména, nejlépe z Itálie. Rafa z toho staví celkem bramboračku.

Reagovat
olis

Henriqueho nepoznam takze nemozem hodnotit ale viacery novinary pisali ze ako sa vratil do brazilie tak sa zlepsil a teraz je sanca ze by sa mohol chytit, v repre tiez byva povolany aj ked nehrava takmer vobec, nejake malinke plus to je...

co sa tyka Ghoulama tak sa pozri akych hracov tam mame, okrem Zunigu a Reveilereho tam prakticky nikoho dobreho nemame, vcera som sa pytal vo francuzskej sekcii na neho a Domingo ktory ma o tychto hracoch podla mna velmi dobry prehlad na neho podal celkom dobry popis, hlavne nelieta dopredu bezhlavo a dba na obranu, presne takeho hraca som si predstavoval, vraj jeden z troch najlepsich LB v lige tuto aj minulu sezonu, cize ano je to risk to je jasne ale urcite dobry vyber a myslim ze dost velka sanca aby hral dobre, s touto posilou som spokojny ak to klapne, navyse co som si pozerla videa(ano viem ze to sa neda podla toho hodnotit ale predsa nieco) mi to na neho sedi

Reagovat
Alberto Aquilani

ten Ghoulamov popis sedé uplne na Reveilliera(dufam, že sa tak píše)

Reagovat
FuckT

Nie, nie. Ghoulam je technickejsi a lepsi do utoku.

Reagovat
olis

poznas ho?

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa nesmí mít moc pravomoce o příchodech to potom nedopadá mco dobře. Čest vyjímkám

Reagovat
olis

mozes mi povedat ako si nato prisiel? ved vsetky posily okrem Jorginha boli jeho napad, a vsetky sa zatial osvedcili, Jorginho bol Bigonov napad ktory Rafa ocenil a privital, pokial by v tom nemal mat trener slovo tak si to ani nejak neviem predstavit, to mu tam potom sportovy riaditel moze zacat nosit hracov o ktorych on ani nebude mat zaujem a k comu mu budu?

Reagovat
Maritazzi

No jeho liverpoolský přestupy jsou celkem legendární.

Reagovat
olis

mne ale moc jeho liverpoolske prestupy nezaujimaju, Neapol nie je Liverpool, zatial zo vsetkym co priviedol spokojnost takze neni dovod sa obavat

Reagovat
Maritazzi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsou příchody dobré. Ale když si vzpomenu na Liverpool tak to bylo něco ::facepalm

Reagovat
FuckT

Tak Liverpool si asi pamata kazdy, niektore tie ''posily'' podla mna fanusikovia nestravili este doteraz. :D Ale to neznamena, ze to iste sa stane aj u nas. Aj ked je to mozne.

Reagovat
Pettirosso

SportMediaset - Quagliarella rifiuta Lazio e Trabzonspor!

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělal v Interu? bude dále bojovat za lazio

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Matador

no doufal sem že on a ledesma by v laziu mohli hrát i do konce kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci by to bola vyhra vymenit Hernanesa za Mbayeho, kedze Mbaye bude vyborny hrac, ale myslim si aj tak ze nevyjde tento prestup.

Celkom by som bral Naniho, keby zopakoval svoju skvelu sezonu z pred par rokov, tak by to bolo vyborne :)

Cital som ze Icardi by mal ist do Monaka co sa mi vobec nepaci, mal by dostavat skor viacej sanci, tak isto kedze asi ostava Belfodil - skusit im obom dat vacsi hraci priestor, lebo ked sa nerozohraju, tak to bude stale len tragedia - a ako to nevyjde, tak potom ich predat do Kataru za Weissom alebo do ineho nezmyselneho klubu ako Monako, PSG, City co za nich daju obrovske peniaze, aj ked sami nebudu vediet preco.

Guarin dufam ze odide, stale mi je z neho zle, u mna vo fife si uz chlapec neskrtne :) Ranocchia by tiez mohol ist, uvidim ci Galatasaray sa ho nakoniec ujme. D´Ambrosio je uz prakticky nas hrac, vraj chyba uz len oficialne potvrdenie klubom, lebo vcera presiel lekarsku prehliadku a dopadol lepsie ako Nwankwo Kanu.

Uz sa myslim ze nevravim o nikom v suvislosti s nasim klubom. Vucinic je asi tiez pase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mbayeho by som urcite nepredaval, super sa rozohral tuto sezonu, ked to tak pojde dalej bude z neho skvely hrac. mohli by predat Belfodila, guarina, Ranocchiu uz teraz. za tie peniaze by boli Nani a Hernanes a potom utok nani-hernanes-alvarez a pred nimi palacio

Reagovat
smazaný uživatel

a inak Thohir povedal ked prichadzal, ze bude davat sancu mladym,len skoda za mazari to nerespektuje, ale mohol by zacat, nemozu donekonecna kupovat hotovych hracov, a hlavne v takej situacii v akej su.

Reagovat
smazaný uživatel

no z mladych hravaju len Juan a trochu Taider s Kovacicom, inak fakt nikto. Strama daval vicej tych mladych ale tiez to nevyslo. Tiez som za aby hravali, radsej si dva tri roky pockam kym sa rozohraju, ako minat peniaze na nezmyselnych hracov.

Kazdopadne tiez mi to niekedy pride ze Thohir a Walter maju odlisne pohlady na vec.

Reagovat
smazaný uživatel

no mohla by to byt taka vyvazena rovnovaha skusenych a mladych hracov, keby aspon 5 mladych hralo pravidelne v zaklade.

Reagovat
sejber

Ako realne je hostovanie Vucinica v Arsenale?

Reagovat
kuRRri

minimalni x-)

Reagovat
Pinturicchio

OT : Osvaldo by mohl být oznámen již dnes (1,5-2 + 11-15) a vypadá to, že DDL nebude jen v neděli na hřišti, ale i na přestupovém trhu, Juve se údajně vložila do boje o Naniho.

Reagovat
10

kdo je DDL?

Reagovat
Pinturicchio

chjo, DDI samozřejmě.

Reagovat
10

jo, to mě nenapadlo

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně, že se tomu snažím dát takovou eno-nuno formu a pak napíšu tohle, ... ale pořád lepší než kdybych tam měl PPL

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne

Reagovat
Pinturicchio

Ne co? Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Pinturicchio

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože stejně teď nebudeme hrát 4-3-3, rozhodně ne v lize. A aby suploval Tevéze? Proč? Nevěřím, že zrovna Nani je schopný se v Itálii chytit a jsem v tomhle za jedno s Jajinkem. A dodám-li jeden naprosto subjektivní a zcela irelevantní důvod, tak ho nemám rád a v týmu ho nechci. Stejně jako bych nechtěl Messiho nebo Suaréze.

Reagovat
Pinturicchio

4-3-3 se nehraje kvůli absenci hráče, jako je Nani. Druhá věta je subjektivní, názor proti názoru, stejně jako ta třetí, kterou ti neberu, jelikož sympatie jsou subjektivní asi ze všeho (fotbalového) nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pepe je co? Nosič balonů? Tenhle tvůj názor, že když přijde Nani, tak změníme rozestavení na 4-3-3, nesdílím. Tonda s tím hýbat nebude, pokud mu nebude hořet koudel u zadku.

Reagovat
Pinturicchio

Pepe hlavně není hráč Naniho kvalit, navíc je věčně zraněný a nemá smysl měnit systém, když je tam k dispozici jeden hráč na tu pozici pravého křídla, který když vypadne, tak ho není kým nahradit. 4-3-3 s Pepem je horší než 3-5-2, 4-3-3 s posilou kalibru Nani (nebo i další, o kterých se píše) je silnější než 3-5-2, které je dost zranitelné - nezahrajou hráči na krajích a ten systém jde do kopru.

K systému 4-3-3 to směřuje a osobně doufám, že tomu tak i bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle fanouškem opravdu nejsem a asi ani nebudu. Doufám, že Nani zůstane v Manchesteru.

Reagovat
Pinturicchio

OK, v tomhle se neshodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ještě bych dodal, že mně Nani taky není nějak sympatický, ale je to vynikající hráč, který by mohl být za výbornou cenu.

Reagovat
Pettirosso

Sice to není hráč Naniho kvalit, přínos má rozhodně 100x větší, než celej Nani. když už chcem křídlo, tak Berardiho!!

Reagovat
Pinturicchio

Fotbalově? Určitě ne. Navíc já Pepka nikam neposílám.

Reagovat
Pettirosso

dovolím si tvrdit, že i na hřišti má pro nás větší vliv, než by měl Nani.

Reagovat
Pinturicchio

To neposoudíme, každopádně s tím nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, já myslím, že se Inter vložil nám do Naniho. Hele, možná se pletu, ale proč by Nani nemohl hrát normálně v tomto systému 3-5-2 například místo Asamoaha? Vždyť to by byla záloha jako hrom. Lichtsteiner - Pogba - Pirlo - Vidal - Nani...

Reagovat
Pinturicchio

Na to je moc ofenzivní, tam musí být hráč, který tu stranu hřiště obstará prakticky sám, od beka až po útočné křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na Osvalda? Jestli je pravda, že je na léto stanovená výkupní cena 20 milionů, tak to je teda něco... Údajně ale nejsou povinni ho vykoupit...Nicméně Mirko zůstane, takže asi odejde Fabio...Těžko říct, jestli zrovna tady nás pálila pata nejvíc. Viděl jsem pohár v Římě a Giovinco byl naprosto tragickej.

Reagovat
Pinturicchio

Při těch podmínkách jsem za Osvalda rád, těším se na něj , ... v útoku nás pata nepálila, ale to ono vlastně nikde (no, jeden středák schopný nahradit Pogbu a Vidala by se hodil)

Reagovat
Dominator

4-3-3 sa dalo/da hrat uz davno. Ci uz s Vucinicom a Giovincom na kridlach alebo Pepem a pod. Takisto teda dost silno pochybujem, ze sa v tomto smere nieco zmeni.

Co sa tyka porovnania Naniho s Pepem, tak je jasne, ze v Nanim (na rozdiel od Pepeho - i ked je to kvalita) drieme potencial TOP hraca. Neda sa vsak dopredu povedat, ako by sa mu v Taliansku mohlo darit (je to navyse opat dalsi hrac, ktory by v 3-5-2 nehral na svojej primarnej pozicii).

Preco sa nehra 4-3-3 -> v podstate stale iba vyhovorky (z Conteho strany ziadne relevantne argumenty).

Nani - dobry hracik -> netreba to vsak prehanat s optimizmom (Pintu) ani s pesimizmom (Bianco)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho Pata bych v Juventusu nerozdejchal

Reagovat
Pipo123

Valencia už oznámila odchod Postigu do Lazia, dneska má podstúpiť zdravotnú prehliadku. FLoccari už taktiež trénuje v Šašoulu, Hernanes pravdepodobne zostane v Laziu, údajne ich posledná ponuka znela 8 mil e + Icardi

Reagovat
10

podle Mediasetu je možná žaloba Interu ze strany Guarina, který tvrdí, že se před představiteli Interu dohodl s Juventusem...

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, něco takového by nevymysleli ani Monty Python.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě legrace

Reagovat
10

to bude, Fredy údajně odmítá přestoupit jinam, odmítnul už Galatasaray

Reagovat
Pinturicchio

Srdcař, Juventino!

Reagovat
smazaný uživatel

Má jasný cíl a jde si za ním. Vizionář Aby ale nepadl na hubu.

Reagovat
Pipo123

Inter komédia Thorir všade rozkrykuje ako sú jednania v plnom prúde a má záujem o Hernanesa a Lotito nakoniec povie že žiadne jednania neprebiehajú, že sa pýtali na jeho cenu, nič viac.. a ešte Mazzari bude za kokota lebo mu Inter nepriviedol žiadneho hráča

Reagovat
10

Thohir už koupil Messiho, Naniho a Vučiniće, akorát o tom ještě nikdo z hráčů neví

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu nechať si predplatiť obed od Lazia, Barcy, Man U a vás musí byť super pocit, možno sa cíti ako víťaz

Reagovat
10

to je pravda...svoje první mercato zvládá stylově, na druhou stranu se mu nedivím, že se do toho sere, když vidí, jaký hráče dokázal udělat Branca a spol.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

buh vi jak to s tim obedem bylo a jestli to je vubec pravda

Reagovat
DelPiero137

Ja by som nechcel takeho hraca co sa takto sprava (nejde o Inter-Juve). Zrazu po dvoch sezonach v Interi chce prestupit do ineho klubu ako by to bol jeho zivotny sen.

Reagovat
olis

podla Di Marzia je uz Ghoulam v Neapole, yeah snad Zuniga na pravo, Reveilere ako backup, Ghoulam na lavo, Zuniga ako backup, Mesto ako tretia volba na pravo, Maggio stvrta, Reveilere tretie volba na lavo, pekny sny :D

Reagovat
Pipo123

Máte skvelú koncepciu

Reagovat
olis

co je zase za problem?

Reagovat
Pipo123

Nepáči sa mi to, skupujete mladíkov a prekopávaťe všetko čo tam Mazzari vytvoril, pripomína mi to obdobie kedy Rafa trénoval LFC.

Reagovat
olis

kupovanie mladikov sa ako niekomu nemozem nepacit? jasne ze to treba prekopat, ved ked hrame inu formaciu a v tejto novej sa nikto okrem Zunigu a Mesta poriadne nechytil tak musime tam priviest posily, ved to je hrozne co tam predvadzaju ostatny hraci

Reagovat
FuckT

??? Tu su ludia nejaki zaspati... Toto vsetko, co ty opisujes sa uz davno stalo pred zaciatkom tejto sezony a teraz sa to uz len doladuje. Nechapem toto zmyslanie, co ste cakali? Ze Benitez pride a zacne posielat smsky Mazzarimu, nech ho nauci, ako ma trenovat?

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

D'Ambrosio ufficiale

Reagovat
Votas

Reagovat
Pinturicchio

- D'Ambrosio oficiálně v Interu

- Postiga oficiálně v Laziu

- BVB má zájem o Islu

- Juve hledá posily i do obrany (Vidic, Ranocchia)

- Thohir by měl být v Římě a jednat s Lottitem o Hernanesovi

- Inter stále čeká na odpověd MU ohledně Naniho

- Taarbat už je v Itálii, míří na lékařskou prohlídku

- Parma potvrdila zájem o Biabianyho, jednají s Číňany a některými italskými týmy (Juve, AC)

Reagovat
smazaný uživatel

Lottito o ničem neví a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat
Pinturicchio

Je to update, ale nepřekvapilo by, kdyby to bylo jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lottito si dava extremne poziadavaky za Hernanesa, Inter uz z dealu dal prec Mbayeho. Podla mna sa to nezrealizuje.

Reagovat
Pinturicchio

Před pár dny řekl, že za tuším 17 milionů může mít Inter jeho levou nohu , ... je to extrémista.

Reagovat
smazaný uživatel

ano presne to ma pobavilo :)

Reagovat
panca

co je zac ten taarabt? Jaka pozice?

Reagovat
Pinturicchio

Prý AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt bude dobra posila

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha k čemu Vidič? S obránci v Juve není problém, kor na stoperu, kde jsou krom tý silný trojky Barzagli, Bonucci, Chiellini i Ogbonna a Cáceres. Poháry už se nehrají, zbývá liga a Vidiče je škoda na laviččce, navíc si ho osobně neumím vůbec představit v trojčlenný obranný řadě. Pokud by Conte konečně přešel na 4-3-3, tak už by šlo vůbec o luxus, mít na dvě pozice pět nadprůměrných hráčů.

Reagovat
Pinturicchio

Stopeři jsou jediné místo v sestavě, které nepotřebuje posílit a to ani v případě, že by Conte zůstal u 3-5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně pohrát si s představou, že bude stoperská dvojice Barzagli-Vidič, proč ne. Myslím, že by to byla fantazie, ale je to zbytečný. Když už někoho z Manchesteru, tak Naniho.

Reagovat
Pinturicchio

Na papíře to vypadá geniálně , ... s Nanim souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel by odejít někdo z dvojice Leo, Giorgo. K Vidičovi Naniho a levýho beka. 4-3-3, Buffon, Cáceres, Barzagli, Vidič, ? - Pirlo, Vidal, Pogba - Nani, Llorente, Tévez. To by bylo aby se s takovým týmem nevyhrála Liga mistrů

Reagovat
Pinturicchio

Já bych nalevo bral Coentraa, který chce prý odejít z Realu.

Reagovat
Il Architetto

Asa a Coe, hmm.

Reagovat
DelPiero137

Stoperi praveze su problem!

- Barza jediny spolahlivy stoper, bohuzial sa blizi k "dochodku". Rychlostne to uz lepsie nebude

- Leo sice mal 1, mozno 2 dobre sezony pod Contem ale jeho karinalne hrubky v tazkych zapasoch nas stali vela (Copp s AS, LM : Gala, Real v Kodani). Je pekne ze sa mu za 20 zapasov podari asistencia dlhym pasom od vlastnej 16-ky ale v dolezitych zapasoch je nespolahlivy (hlavne v LM). Plus to jeho nezodpovedne vyvazanie lopty ked ako posledny hrac s nou sprintuje dopredu, strati ju a vali sa protiutok (AS, Real).

- Chielo je sice tvrdas ale podobne ako Leo je nespolahlivy. Cez neho islo tiez zopar zbytocnych golov ktorym mohol zabranit, castjesie vypadky formy (Barza je stabil na 95% zapasov). Navyse ten jeho grecko/rimsky styl branenia je nafacku. Modlit sa aby sudi nepiskol penaltu lebo Giorgio si opat niekoho pridrzal vo vapne.

Podla statistik mame dobru obranu ale v meritku SA kde nas malo muzstiev dokaze preverit. Na kombinacnu hru velmi zle reaguje cela obrana. To sa neda porovnat so "starou obranou" nie len v Juve. Nebyt Barzi tak je kvalita Lea s Giorgiom viac viditelna. Chlapci su dobri ale nie na TOP urovni (LM, v silne konkurencii v lige).

Reagovat
Dominator

Zase sa riesia problemy tam kde nie su (stoperi, utocnici, Guarin)...

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt bude dobra posila

Reagovat
Alberto Aquilani

dobreee, kto to je ?

Reagovat
olis

vsak Ghoulam

Reagovat
Alberto Aquilani

mohlo ma napadnúť, že ten francúz bude moslim

Reagovat
olis

on nie je francuz, ma ich pas ale pokial viem reprezentuje Alzirsko

Reagovat
smazaný uživatel

to otevřeli dveře od wc?

Reagovat
lnterista

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

vy nemate doma wc ked sa tak pytas? asi nevies ako vyzeraju dvere od wc

Reagovat
10

jak vyzeraju dvere od wc?

Reagovat
olis

takze ani ty to nevies? fuj to co za prasce sem chodia

Reagovat
10

včechny dveře od hajzlu vypadají stejně? ne každej má dřevěný dvířka s vyřezaným srdíčkem...

Reagovat
olis

uzasne, zase si nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Neapoli maj je kadiboudy, ne?

Reagovat
M11

Reagovat
Mihal
Reagovat
Milan.B

jn, tiez by som plakal keby som musel ist do interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

tak keby mal ísť do ac tak radšej dá podlahu a trafí prvý stĺp...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj vtipy

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak ale dres Interu to cele zneguje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele