Inter má náhradu za Brozoviće, ze Sassuola přivedl Frattesiho

06.07.2023, 21:48
Aktuality

Inter Milán prodal do Al Nassru Marcela Brozoviće a dnes přivedl náhradu do středu pole. Ze Sassuola přichází Davide Frattesi, jedná se o hostování s povinnou opcí na přestup.

"Budu hrát v jednom týmu s velkými šampiony, od nichž se toho hodně naučím během každého tréninku. Chci si brát pozitivní věci a zabudovávat je do své hry. Bude to pocta a radost," řekl po podpisu kontraktu.

Třiadvacetiletý Frattesi patřil dva roky do základní sestavy Sassuola a během této doby nastřílel i devět branek. Vysloužil si i opakované pozvánky do italské reprezentace, národní dres zatím oblékl šestkrát a dal jeden gól.

Frattesi se s Interem dohodl na pětileté smlouvě a ročně by si měl přijít na 2,8 milionu eur. Celá transakce je zatím vedena jako roční hostování, které bude v trvalý přestup změněno během příštího roku.

Inter v tuto chvíli získal čtvrtou letní posilu, už před Frattesim do Milána dorazili Francesco Acerbi, Kristjan Asslani a Marcus Thuram. Nové smlouvy vedle toho podepsali Hakan Çalhanoğlu s Alessandrem Bastonim.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
I*M

Benvenuto! Těším se na něj. Sice neodběhá tolik co Brozo, ale snad ho nahradí jinak. Už aby ta sezóna začala.

Reagovat
smazaný uživatel

On toho možná odběhá o něco méně, ale ve dvakrát vyšší intenzitě.

Brozo je stejný běžec jako třeba Cristante. Má total metry přes 12 i 13, ale je to vytrvalectví, Frattesi je ve sprintu.

Upířímně tato statistika kombinace průměrné rychlosti a naběhaných metrů mi chybí, řekla by víc. Třeba Cristante je pomalý jak šnek a navzdory těm kilometrům kolikrát stejně není kde má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě jen doplním, že kvalitativně je Brozovič úplně jinde než zmínění.. aby mě tu někdo nebral za slovo.

Reagovat
Rudy

Nemusis zas tak sprintovat, kdyz hrajes chytre a jsi tam, kde je zrovna potreba. Sprinty zni skvele, pokud jsou do utoku. Zoufale hasit sprintem dozadu, to se mi nezamlouva vubec. S Brozem jsem byl opravdu spokojeny, latka byla nastavena

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě - ale to jsem nechtěl naznačit. Těch chytrých běžcu na celé tabulky kilometrů za zápas moc není, Brozo je samozřejmě velice chytrý a zkušený hráč.

Třeba Radja byl milován za jeho intenzitu, ale tak, tím většinou hlásil špatnou poziční hru.

Nicméně pořád je důležitá intenzita, nemusí to byt zrovna sprint. Ale nejdůležitější je samozřejmě celý blok a jeho pohyb.

Reagovat
PISTOLERO

Zatím výborný mercato

Reagovat
Slavia10

Mezitím AC Milán, který vlastně Frattesiho nikdy nechtěl, ani nikdy nechtěl Thurama, nechtěl nikdy Kamadu tak získal svoji vytouženou posilu a cíl číslo jedna Luku Romera z B-týmu Lazia to chápu prodej Tonaliho.

Od Interu fakt zatím skvěle léto, Marotta je prostě bůh

Reagovat
smazaný uživatel

ještě není konec přestupového období, takže si myslím, že někdo zajimavý jistě do AC dojde. Prodali Tonaliho, ale nemůžou si dovolit skončit zase na hraně 4 - 6 místa.

3 - 4 zajímavý hráči dojdou a AC tentro rok mile v serii A překvapí. :) Jinak Inter pěkně posiluje a to je jenom dobře pro udržení nějaké kvality serie A. ... a to říkam jako fanošek AC :)

Reagovat
Largo

Dorazil Loftus-Cheek a do zálohy podle mě přijde i Tijjani Reijnders. Plus jednají o Moratovi a Pulišićovi. Rozjezd mají, pravda, pomalejší, ale určitě někoho kvalitního přivedou.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Moratu fakt nechci. Za mě jenom dříč. Ale příchod Baloguna by byl sen... Mohlo by to být i trošku reálné když Lipsko o něj mělo zájem - ti koupili Opendu a Inter Thurama. Uvidime koho přivedou.

Každopádně ta záloha se jeví hezky. Pulišič i ten Reijnders jsou dost přímočaří a hru by mohli trošku rozhýbat :)

Reagovat
Beči

Morata je doslova nejpodceňovanější útočník vůbec. On sice dokáže spálit nemožné, ale současně měl také všude čísla velmi dobrá a není důvod si myslet, že by nedával góly.

Reagovat
cresposuper

Pri sumach, ktore zanho kluby zaplatili, je skor najprecenovanejsi utocnik.

Reagovat
Kucka

Reagovat
romeo351

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

což je chyba těch týmu, které za něj platí tu dardu on morata je špatný jako 1 utočník, ale až moc dobrý jako lavičkový hráč

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
RadekVonCZE

Openda má s Lipskem jen dohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Morata nedá víc 10-12 gólů, Pulišič bude stejně půl roku mimo, zatím za mě Milán pouští místo v LM, dle mercata. Samozřejmě neříkám hned, že je tam nahradíme my..

Bez Ibry bude slabá kabina a Leao má podepsáno, bude makat? Jsem sám zvědav.

Reagovat
Kluivert9

AC za jeden přestupák hodí do hajzlu vše, co úspěšně roky budovalo.

Reagovat
Kapřík

taky to tak vidím

Reagovat
Rothbard

Romero je kvalitní hráč s velkou budoucností.

Reagovat
Sigma Olomouc

nejsem fanda Interu, ale to je super přestup. Za nějakých 33M€ + směšný plat to je i cenově top. Zatím skvělý přestupák.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Zark

Zatím skvělý bych si představovala asi trochu jinak, než puatit

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Zatím skvělý bych si představoval asi trochu jinak. Skriniar odešel zadarmo a "nejlepšího středního záložníka ligy" prodali jen za 18. Z toho se dalo vytřískat daleko více.

Reagovat
Kucka

Reagovat
BaggioRoberto

Hrace s cenou 60 milionu ztratili zadarmo, to moc super prestupak neni.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

No to víme všichni, já bych ho z fleku prodal hned ze začátku loňského července klidně

Reagovat
Largo

Konec týhle ságy mě mrzí hodně. Tak snad se Pinto opět ukáže a přivede někoho kvalitního.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se jednou vrátí dom, za dva, tři roky třeba zkusí Anglii, mluvil o tom, a pak ho vezmeme na milost

Reagovat
cresposuper

Je to samozrejme kvalitny hrac s velkym potencialom, ale typologicky mi k nam trochu nesedi. Ta lava strana Bastoni-Mkhitarian/Calhanoglu-Dimarco dominovala vdaka technickym a kombinacnym kvalitam; v tom naopak Frattesi moc nevynika, z nasich zaloznikov ma najblizsie k Barellovi. Ocakavan, ze sezonu zacne v zaklade Barella, Calhanoglu a Mkhitarian a Frattesi si postupne bude hladat svoje miesto.

Reagovat
Raffaello

Ve výsledku to může vykrystalizovat v trio Barella, Calhanoglu, Frattesi, ale typologický hráč jako Brozovič tam zkrátka není a pokud Inter nezíská náhradu za něj, bude mít s fungování zálohy problém a to je při jejich rozestavení klíčová pozice. Frattesi navíc v Sassuolu zastával roli jako Barella v Interu, bude to mít složité. Nejsem přesvědčený, že společně zvládnou fungovat. Herně by dával větší smysl do Milána. V Juventusu při setrvání Rabiota pro Frattesiho nebyl prostor, navíc utahují opasky a ještě přijde nějaký prodej a low-cost varianty. A Řím? Místo, kam se měl vrátit? Škoda slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Kdyby se vratit chtel, nepodeoisoval by interu. At si to tam uzije

Reagovat
Rip

Z Interu se stává solidní Italská základna.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Forza_Inter

Čítam že na pravýkraj by mohol prísť Holm za 15M.

On je taký traktor nie? Je to podla vás dobrý deal? Darmian + Dumfries zjavne zatial ostávajú.

Reagovat
cresposuper

Uprimne pochybujem, ze by sme za typka na lavicku zaplatili 15m Bud bude duo Dumfries-Darmian, alebo pride nejaka low cost zaplata.

Reagovat
10

ještě nedávno se u něj psala částka kolem 8m, což je imho mnohem blíž realitě

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
10

tak a teď odejde Barella

Reagovat
cresposuper

Nepisal si to aj minuly rok?

Reagovat
10

nevím o tom...ale je to otázka času

Reagovat
cresposuper

To chce nejaku stavku

Reagovat
10

ty asi nevíš, že tady mám 100% bilanci, co se sázek týče...radši šetři

Reagovat
zurix_new

Klidně se přidám, ale záleží co myslíš tou "otázkou času"

Reagovat
Eichel

Snáď nie, taký hráč by mal zostať v SA. A ani nevyzerá, že by chcel niekam inam, nie?

Reagovat
Kaka14

S Pulisicom z Chelsea sa už dolaďujú posledné dokumenty s AC a Tijani Reijnders z 'AZ Alkmaar je tiež už blízko AC…. Potom sa vraj zameriame na útočníka, kde vraj sa zameriame na niekoho iného ako Moratu a Scamaccu …

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele