INTER MÁ TITUL, MANCINI NOVOU SMLOUVU

23.04.2007, 13:41
Aktuality
Fanoušci Interu Milán měli včera hned dva důvody k oslavám. Jejich tým získal svůj historicky patnáctý mistrovský titul a trenér Roberto Mancini uzavřel s vedením nový dlouholetý kontrakt...

"Ohledně Manciniho není co zapírat, námluvy ohledně nového kontraktu probíhaly již hodně dlouho," prohlásil prezident Interu Massimo Moratti.

Mancini měl na San Siru smlouvu do konce letošního ročníku Serie A, angažmá u Nerazzurri si však pořádně protáhne, Interu se totiž upsal až do léta 2011 a ve smlouvě je navíc zakotvena opce na dalších dvanáct měsíců.

Inter včera dvěma brankami Materazziho porazil Sienu a protože druhý AS Řím prohrál v Bergamu, mohli fotbalisté a fanoušci milánského klubu již pět kol před koncem soutěže začít slavit. A právě příznivcům Mancini tento úspěch věnoval.

"Je to skvělý pocit, tým odehrál vynikající sezónu a slavit pět kol před koncem je opravdu mimořádné. Vyhrát titul bylo důležitou věcí, i když jsme teď trochu unaveni. Jsem velmi šťastný za všechny fanoušky. Scudetto chci věnovat všem Interistům a mojí rodině," prohlásil Mancini.

Inter se sice mistrem Itálie stal již loni, tehdy mu však titul byl připsán po usvědčení Juventusu a AC Milán z účasti v korupční aféře. Oslavy si tak konečně vychutnal i kapitán Javier Zanetti.

"Je to vynikající pocit, na tento moment jsem čekal hodně dlouho. Jsme mistry Itálie a titul jsme si zasloužili," usmívá se argentinský obránce, jehož Mancini v letošní sezóně přeškolil na záložníka.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Adriano se konečně může beztrestně ožrat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele