JANSENA CHCE TAKÉ BARCELONA

23.04.2007, 14:28
Aktuality
Borussia Mönchengladbach je jen krůček od sestupu z německé nejvyšší soutěže a v létě zcela jistě přijde o svou zřejmě největší hvězdu. O reprezentačního obránce Marcella Jansena mají zájem přední německé kluby, k nimž se nyní přidala také Barcelona...

"Barca signalizovala, že má zájem," prohlásil v rozhovoru pro magazín Kicker hráčův zástupce Gerd Vom Bruch, jehož klient se nabídkami na přestup nechce zabývat ve chvíli, kdy jeho zaměstnavatel má šanci na záchranu v bundeslize. "V tuto chvíli s nikým nejednáme."

21letý obránce je jedním z mála světlých bodů v letošní sezóně Borussie. Ta se topí až na samotném dně bundesligové tabulky a záchrana je už pouze utopií. Mönchengladbach má na svém kontě jenom 25 bodů a na patnáctou Arminii Bielefeld ztrácí čtyři kola před koncem soutěže osm bodů.

Jansen může hrát jak na levém kraji obrany, tak i záložní formace a i svou univerzálností si získal důvěru národního trenéra Joachima Löwa. Ten v jeho schopnosti věří a při absenci Arneho Friedricha ho neváhal postavit do základní sestavy v kvalifkačním utkání o postup na ME 2008 proti České republice.

Jansen v Toyota Areně překvapil a opět tak zvýšil zájem ostatních klubů o svou osobu. Vedení Mönchengladbachu, kde má smlouvu ještě na dva roky, si ho cení minimálně na deset milionů eur a před rokem odmítlo nabídku Realu Madrid. Vedle Barcelony 21letého obránce v tuto chvíli sledují přední německé kluby v čele s Bayernem Mnichov a Werderem Brémy.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Caute nasi Ceskí kamaradi.Dokaze hrat v lavo v obrane aj zalohe,alebo na oboch krajoch obrany??

Ako hral proti Vam??

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nalevo myslím..

Reagovat
HOST*PUYOL

Myslel som,ako kvalitne hral...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jeden z nejlepších Němců..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do Werderu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele