KLASNIČ VĚŘÍ V NÁVRAT

09.04.2007, 16:06
Aktuality
Hodně nejistá je i nadále další fotbalová kariéra Ivana Klasniče. Útočník Werderu Brémy se nedávno podrobil transplantaci ledviny a stále není jisté, zda se ještě vrátí do vrcholového fotbalu...

"Jsem optmistický, že se vrátím. V tuto chvíli jde všechno dobře a já jsem šťastný. Spokojeni jsou rovněž lékaři," říká chorvatský útočník.

Klasnič se transplantaci podrobil hned dvakrát. Poprvé šel pod nůž na konci ledna, jeho tělo však nový orgán nepřijalo a tak se začal hledat vhodný dárce. Ten se našel a 27letý fotbalista se v polovině března podrobil druhému a tentokráte již úspěšnému zákroku.

Ani nejistá hráčova budoucnost neodradila Werder od prodloužení vzájemné spolupráce o další rok. Klasnič se fanouškům Werderu opět představil v neděli, kdy před utkáním proti Norimberku přešel hřiště s transparentem, na němž děkoval příznivcům a vedení klubu za podporu.

Klasnič přestoupil do Brém v roce 2001. Za německý klub zatím nastoupil k 135 zápasům, v nichž nastřílel 42 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele