Kouče Jaissleho vystřídal u rakouského mistra ze Salcburku Struber

31.07.2023, 18:21
Aktuality
Gerhard Struber (© AFP)

Rakouský mistr Salcburk po nečekaném odchodu Matthiase Jaissleho angažoval na trenérský post svého bývalého záložníka Gerharda Strubera. Šestačtyřicetiletý Rakušan nahradil Jaissleho po jeho propuštění kvůli angažmá v Saúdské Arábii pouhý den před začátkem ligové sezony. Smlouvu dnes podle klubového webu podepsal na dva roky.

Struber v rodné zemi trénoval Liefering a Wolfsberg, v Anglii druholigový tým Barnsley. Naposledy vedl do května partnerský klub New York Red Bull. V prvním kole ligové sezony byli dočasně na lavičce desetinásobného domácího šampiona v Altachu Florens Koch a Alexander Hauser.

I pod jejich šéfováním zvládlo mužstvo vstup do nového ročníku vítězně. "Jsme rádi, že jsme tak rychle přišli s vynikajícím trenérským řešením,” ulevil si Stephan Reiter, generální ředitel Die Roten Bullen. "S Gerhardem, který získal mnoho zkušeností na národní i mezinárodní úrovni, chceme pokračovat po úspěšné salcburské cestě a v naší ideologii.”

Autor: ČTK, Patrik Sandev / redbullsalzburg.at

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rudnevs

Myslim, ze to bolo uplne jasne uz od odchodu Jaissleho, ze kto tam zasadne. Inac, teda RB bude v prvom kole pohara hrat proti Austrii Salzburg. To bude pikantne.

Reagovat
Elliasson

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele