Kritizovaný Ebert se soustředí na Valladolid, příští sezonu neřeší

03.04.2013, 16:50
Aktuality
Pod palbu kritiky se dostal záložník španělského Valladolidu Patrick Ebert. Německý fotbalista se nedávno sešel a poobědval se sportovním ředitelem Atlética Madrid Josém Luizem Caminerem, což vzbudilo vlnu spekulací a zároveň bouři nevole u jeho zaměstnavatele...

"O příští sezoně se s nikým nebavím. O víkendu jsme prohráli zápas, pokud se chcete bavit o něm, tak můžeme, nic jiného s vámi řešit nebudu. Jsem hráčem tohoto klubu a odevzdám mu vše, do každého tréninku a zápasu dávám sto procent," říká Ebert.

Caminero se nesešel jenom s Ebertem, ale rovněž s jeho agentem, což se vůbec nelíbí Valladolidu. Ten požaduje omluvu a celou záležitost už předal rovněž právníkům.

Ebert si na sebe upletl bič a terčem kritiky se stal i po nepovedeném zápase s Osasunou, v němž Valladolid prohrál 1:3. Německý fotbalista se na trávník vrátil po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním a podle trenéra Miroslava Djukiće ho po takovém výkonu nemůže v létě chtít nikdo.

"To je názor trenéra, já sám vím, že jsem tam nechal všechno. Každý ví, že to byl můj první zápas po dvou měsících. Lidé by si dle mého názoru zasloužili nějaký respekt, odehrál jsem sedmdesát minut a nechal na hřišti to nejlepší. Možná jsem nemusel hrát tak dlouho, ve druhé půli už jsem byl unavený. Měl jsem se nechat vystřídat dříve, během týdne jsem navíc trenérovi říkal, že by bylo lepší poslat mě na hřiště až v průběhu utkání, ale trenér chtěl, abych hrál od začátku a proti tomu nemohu nic namítat. Ještě budu potřebovat pár týdnů, než se znovu dostanu do formy," prohlásil dále autor pěti letošních ligových branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rogera Eberta mam radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele