Lukaku odejde z Interu Milán, po sedmi letech se vrací do Chelsea

10.08.2021, 09:12
Aktuality
Romelu Lukaku (© AFP)
Evropský trh začal přinášet hodně zajímavé přesuny a jejich součástí bude i Romelu Lukaku. Belgický útočník změnil názor, opustí Inter Milán a po sedmi letech se znovu stane hráčem Chelsea, kluby jsou domluveny a fotbalista je na cestě do Anglie...

Italský mistr dostane odstupné 97,5 milionu liber, pro samotného fotbalistu je v Londýně připravena pětiletá smlouva s týdenním příjmem 200 tisíc liber. První části zdravotní prohlídky se Lukaku podrobil už na Apeninském poloostrově, dnes ho čeká zbývající část.

Lukaku vyrůstal v Anderlechtu a Chelsea ho poprvé kupovala před deseti lety, tehdy se útočník nedokázal prosadit a po hostováních ve West Bromwichi Albion a Evertonu nakonec do posledně jmenovaného klubu i přestoupil, o tři roky později se stěhoval do Manchesteru United.

Inter Milán hráče získal předloni a udělal vynikající obchod. Lukaku za dva roky nastřílel celkem 64 gólů a výraznou měrou se podílel na loňském návratu klubu na mistrovský trůn.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (331)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele