Marin chce pokračovat v Seville, bude čekat na rozhodnutí Chelsea

15.01.2014, 09:22
Aktuality
Marko Marin by si rád protáhl své působení v Seville. 24letý německý záložník ve španělském klubu letos hostuje z Chelsea a sám si uvědomuje, že rozhodující slovo v této otázce bude mít právě londýnský klub...

"Sevilla chce, abych zůstal, ale o tom nerozhodne jenom ona. Já sám bych tu rád pokračoval, protože se mi zde líbí, bude záležet na Chelsea," prohlásil.

Marin přišel na Stamford Bridge před rokem a půl z Werderu a v loňské sezoně si zahrál jenom v šesti ligových zápasech. V Primera División se zatím v dresu Sevilly objevil devětkrát, více startů mu nepovolilo zranění stehenního svalu, kvůli němuž byl mimo hru tři měsíce.

"Ve Španělsku to miluji. Klub, spoluhráči, fanoušci, všechno je perfektní. A milují mě i lidé. Ještě budu potřebovat dva nebo tři týdny, než budu v ideální kondici. Všechno tady je skvělé, pravděpodobně i lepší než v Anglii, přestože jsem si své působení v Chelsea užil, dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (590)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele