Nainggolan se vrací do Cagliari, Inter ho uvolnil na druhé hostování

31.12.2020, 12:56
Aktuality
Radja Nainggolan se stal potřetí během kariéry posilou Cagliari. Dvaatřicetiletý belgický záložník přichází na další hostování z milánského Interu, kluby tento týden doladily podmínky a fotbalista po podstoupení zdravotní prohlídky podepsal kontrakt...

Nainggolan přicházel do Cagliari poprvé před deseti lety z Piacenzy a po angažmá v AS Řím se na Sardinii v sezoně 2019/2020 vrátil. Tou dobou už pařil Interu Milán, kde mu nadále běží smlouva.

"Cagliari Calcio s potěšením oznamuje, že si zajistilo sportovní práva na hráče Radju Nainggolana, který přichází na hostování do konce sezony z Interu Milán," stojí v prohlášení sardinského klubu.

Jednání mezi Cagliari a Interem urychlil zdravotní stav jiného záložníka Marka Roga. Toho čeká hodně dlouhá pauza, fotbalista Cagliari si totiž přetrhl kolenní vazy a po operaci přijde o zbytek sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (63)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

co to je za blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spojené s tím jak Slavia a Jarda hledají investory z arabského poloostrova...

A paradoxně Šejkové hodně investují v Bosně a Hercegovině a mají tam luxusní dovolenkový sídla.. Tak je možné, že při vstupu emíra nebo šejka do Slavie by rádi měli hráče z Bosny ve Slávce, aby si zlepšili PR Něco jako Man City,

Nespravedlivé a zinscenované procesy, tvrdé tresty, proti nimž není odvolání, mučení vězňů – tak popisují realitu v emirátu organizace Amnesty International a Human Rights Watch. Majitel Manchesteru City a jeho rodina, která patří k vládnoucí klice v zemi, bez milosti drtí jakoukoli formu disentu.

Před pár lety bylo zatčeno 94 lidí poté, co volali po větší demokracii a svobodě projevu, a vyjádřili se kriticky na adresu režimu. Především to byli právníci, učitelé a akademičtí pracovníci,. Byli obviněni ze spiknutí za účelem svržení vlády ve Spojených arabských emirátech a posléze jich bylo 69 odsouzeno. Někteří až na deset let.

Ve Spojených arabských emirátech má jen menšina obyvatel hlasovací právo a veškerá rozhodnutí o chodu země jsou v kompetenci rodin, které v emirátech vládnou už po staletí. Kritika vůdců se považuje za zločin.

Přeplácené fotbalové hvězdy vs. mučení vězňů

Podle Amnesty Internetional a Human Rights Watch jsou obžalovaní ve vězeních systematicky mučeni, aby se přiznali k vykonstruovaným zločinům. To je obraz země, která se navenek snaží prezentovat jako moderní a pokroková.

Organizace Human Rights Watch tvrdí, že vlastníci Manchesteru City používají úspěšný klub jako public relation. Vytvářejí obraz dynamického a bohatého státu v Perském zálivu a odvádějí tak pozornost od skutečné tváře Abu Dhabí.

„Abu Dhabí je černou dírou, která pohlcuje základní lidská práva,“ prohlásil Nicholas McGeehan z Human Rights Watch. „Klub z Premier League se používá jen jako značka, jež má vyprat pověst země, která systematicky porušuje lidská práva. Znepokojovat by to mělo i fanoušky klubu.“

Šejk Mansour, který je vicepremiérem Abu Dhabí a má na starosti justici a investiční fondy, utratil od roku 2008 v souvislosti s vlastnictvím klubu už téměř sto miliard korun). Většina peněz šla na nákup předražených fotbalových hvězd a na jejich platy.

Reagovat
cr7sux

*pro zvědavce byl tam džeko s dresem slavie 9

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím proč najednou nefunguje odkaz

Reagovat
Azazelo RD

Jarda je mocnější než Vereška, ta maže jen odkazy, ale Fabec je furt mezi námi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosna a Hercegovina se stává rájem pro turisty z bohatých ropných zemí Perského zálivu. Návštěvníci z arabských monarchií přilétají na dovolenou do Bosny v posledních letech stále častěji

Pouhý týden před otevřením zmíněné vesničky oznámila dubajská firma Buroj Property Development plány na obří investici ve výši 4,3 miliardy eur na stavbu luxusního turistického městečka v okrese Trnovo asi 20 kilometrů od Sarajeva. Manažer společnosti Ismail Ahmed upřesnil, že ve městečku vznikne přes dva tisíce bytových jednotek, hotely, nemocnice i největší nákupní centrum v zemi. Resort leží mezi pohořími Bjelašnica a Igman, která před více než třiceti lety hostila zimní olympijské hry.

Bosna má vodu, lesy, doly a energetický a především turistický potenciál. Naši bratři (ze zemí Zálivu) na to přišli,“ prohlásil Bakir Izetbegovič, muslimský člen politického vedení Bosny.

Největší zahraniční investice v dějinách Bosny

Pro zemi s 3,8 miliony obyvatel, z nichž asi 40 procent tvoří muslimové, půjde o největší zahraniční investici vůbec. Kromě přilákání dalších návštěvníků z Blízkého východu slibují investoři ze Spojených arabských emirátů i významný přínos v boji proti nezaměstnanosti – resort by měl oblasti přinést i deset tisíc pracovních míst.

Reagovat
RadekVonCZE

Ten tu dlouho nevydržel

Reagovat
Fairplay

Jen tak namátkou silvestrovsky, sestava řezníků

Demirel

Ramos - Pepe - Řepka

Vidal - Nainggolan - Medel - Raul Garcia

Dele Alli

Suarez - Costa

Reagovat
Beči

Reagovat
John Obi Mikel

Kde je Felipe Melo a Nigel de Jong

Reagovat
Fairplay

Ve středu zálohy byl přetlak, zvažoval jsem kvůli těmhle přesunout Medela místo Pepeho na stopera, tam hrával za repre tuším a Pepe nebyl kromě prvních pár let takový prase, naopak koncem angažmá v Realu měl snad dokonce sezonu bez žlutý karty, ale zase za to Getafe tam prostě patří

Reagovat
mayday

Van Bommel chybí jednoznačně, to bylo neskutečný prase, ale Mělo i De Jong můžou být taky

Reagovat
John Obi Mikel

Bommel-Jong bylo duo snů.

Reagovat
smazaný uživatel

Scott Brown

Reagovat
JessePinkman
Reagovat
smazaný uživatel

Barton, Keane, Cantona, Gravesen, Kuča?

Reagovat
pistacik11

Roy Keane s prehľadom do zálohy

Reagovat
CHONG

Allan Nyom

Reagovat
Freedo

Krejčí junior?

Reagovat
jv14

Vinnie Jones

Reagovat
Bakary3

Ten byl uplne nekde jinde

Dosoudil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

opomenout hrace jako:. Roy Keane, Vinnie Jones, Claudio Gentile, Paolo Mentero, Tommy Smith, Gennaro Gattuso, Patrick Vieira, Zlatan Ibrahimovic, Duncan Ferguson, Dave Mackey,

za absolutni zkrat Joeyho Burtona bych ho taky nominoval, takoveho Micka Harforda se napr. bal i Vinnie:D pak mas reznika z Bilbaa Andoniho Goikoetxea, nemel by chybet Eric Cantona a mnozi zapominaji na postrach z balkanu Hrista Stoichkova !

Reagovat
smazaný uživatel

neni to samo zcela vypovidajici ale pro predstavu:

#9 – Vinnie Jones (12 career red cards)

#8 – Felipe Melo (14 career red cards)

#7 – Yannick Cahuzac (17 career red cards)

#6 – Pablo Alfaro (18 career red cards)

#5 – Paolo Montero (21 career red cards)

#4 – Alexis Ruano Delgado (22 career red cards)

#3 – Sergio Ramos (26 career red cards)

#2 – Cryil Rool (27 career red cards)

#1– Gerardo Bedoya (46 career red cards)

Reagovat
bayern987

Reagovat
rel7

ještě si zapomněl na Marca Materazziho

Reagovat
Bayern +

Allan v Evertone robí tiež celkom zveriny

Reagovat
Greny

na Silvestra si nevzpomenout na Řeháka

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

KEANE, MELO! Jinak dobrá sestava!

Reagovat
CHONG

Pustit Radju a přivést Vidala

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Radja byl tragédní.

Reagovat
Gimme

Vidal není?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotíme po sezoně, zatím je.

Reagovat
Deki

Radjovi přeju hodně štěstí, je to sympaťák. Na Inter asi nebude vzpomínat v dobrém, zvlášť na ten poslední půlrok, kdy z něj Conte dělal blbce. Tak už to nekdy ale ve fotbale chodí, do Interu přicházel pozdě...

Jinak se opět ukazuje demence vedení. Kdybychom ho v létě prodali za 5 mega, který Cagliari nabízelo, bylo by to dobré pro všechny. My ale máme svou hrdost, no

Reagovat
sinter

gl Radja

Reagovat
h8_sfatto

Radja,Diego,..Cagliari a Parma se musí vrátit na posty,které jim uzurpují Sassuolo a Torino, ale nebude to snadné

Reagovat
h8_sfatto

letos teda tam je Benevento zrovna, asi je štramák fakt naštval

Reagovat
Recoba Inter

Torino? Cagliari návrat na vrchol? ? wtf?

Reagovat
herbage

to samé Perišić, kterého jste mohli prodat v létě za 10 mega do Bayernu, ale bylo vám to málo

Reagovat
Deki

ano, ten samý případ

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se mu nedařilo navázat na ty výkony z AS, Radja v AS a Radja v Interu úplně jiná úroveň.

Reagovat
Recoba Inter

Nesouhlasím s tím co píšeš.

za 1) tím posledním půlrokem jistě myslíš září-prosinec, což není půlrok ale "pouhé" 4 měsíce, kdy se vědělo, že u nás bude zahřívat lavičku, neboť jak píšeš, tak se ho naše vedení rozhodlo do Cagliari koncem léta neuvolnit.

A ať na to má názor každý jaký chce, tak nabízet za hráče, který má hodnotu přes 10 miliónů eur, 5tku po tom co dostanou zadarmo Godina je holá č*rákovina a vedení udělalo dobře, že jim na tu jejich hru nepřistoupilo. Přece když jdeš do obchodu, tak si taky nepožaduješ cenu produktu sám. Ten hráč měl jasně danou cenovku a Cagliari vůbec nehodlalo respektovat, tak se obchod nedělá a tak ho logicky nemohli dostat. Prodáš jednou za levno a ostatní se přidají. Jsi odsouzen k budoucnosti plné prodělu. Přestupovou politiku bych neuprovavoval dle aktuální situace, to si pak může totiž diktovat cenu každý.

2) Jak z něj Conte dělal blbce? Viděl jsem všechny 3 přípravné zápasy v létě, kde dostal prostor + zápas s Fiorentinou a byl tam úplně k ničemu. Absolutně se do Conteho systému nehodí a je v něm ještě horší než Eriksen a to už je co říct.

3) Nejde o hrdost ale o pravidlo obchodu, kdy si zákazník (zde Cagliari) nemůže diktovat cenu za Nainggolana. Stejné to bylo i s Bayernem, který však má svou koncepci a Perisic je pro něj de-facto neperspektivní hráč, který přišel jen jako lepidlo za skrze zranění indisponovaného Saného. Narozdíl od Cagliari, které mělo Nainggolana půjčeného celou minulou sezónu, táhnul je a stejně jim bylo zatěžko jej zaplatit. A to dostali od nás ještě Godina za hubičku.

Chelsea taky řekla, že Mosese neprodá pod 12. Zkoušeli jsme je taky oj*bat? Ne, protože respektujeme cenu protistrany. Špatné je tady jen a pouze Cagliari, na nás bych zde špínu moc neházel. Bayern a Perisic odlišná situace.

Celkově je to jak kdybys chtěl kupovat starý model iPhone, např. 11, s cenovkou 19 000, - ale řekl by sis prodejci, že za to dáš max 14. Příjde ti to v pohodě? Mě teda rozhodně ne, taky by ti prodejce řekl ať počkáš třeba rok-dva. Za tu dobu model ztratí perspektivitu a potenciál skrz jisté atributy a logicky pak za něj můžeš zaplatit méně, tak jako to teď v tomto případu snad udělá i Cagliari. Nainggolan může být naštvaný jen a jen na svůj staronový tým. byť je to dost možná vlivem pandemie, takhle se byznys přece nedělá. Nebo se snad dočkáváme nové doby, kdy zákazník vyhazuje vrchního?

Reagovat
sinter

2.1. večer a ešte slušné promile..zjavne

Reagovat
Recoba Inter

No zjevně i dle počtu promile v krvi umím na rozdíl od dotyčného do 6 napočítat.

Reagovat
sinter

ok tak inak, nesúhlasím s tým čo píšeš.

hodnotíš prípravné zápasy a zápas s fiore... ako striedajúci hráč za 15. min nič neukázal. čo s Gaglia, Vidalom a Brožom, ked má svoj lenivý deň?

Reagovat
Recoba Inter

Děláš jakoby neexistovaly tréninky... Conte není imbecil aby si nedokázal objektivně posoudit, zda-li má pro jeho hru Radja přínos nebo ne. Neříkám, že je Radja lempl, ale daleko větší posilou pro nás bude návrat Vecina po zranění, než jeho kvality a nemá smysl se tady někoho zastávat, bědovat a litovat, je to věcí obchodu. Gagliardini? v pohodě, Vidal o něco horší, ale ještě brzo nad ním lámat hůl. Brozovic je kvalitní hráč, dost možná náš 2. nejlepší v záloze.

Reagovat
Bayern +

Interisti, prečo vlastne odchádza? Chápem, že Conte mu moc neverí, ale zaujímal by ma dôvod.

Papierovo síce máte v kádri 8 streďákov, použiteľní ale zostanú traja, z toho zranený Sensi a Vidal je tak na hrane. To je vážne lepšie nakoniec tam stavať Perisica ako naposledy proti Hellasu?

Reagovat
sinter

perisič a ninja nie sú pre seba konkurencia...

a stači si pozrieť štatistiky na tm kolko zápasov odohral v základe vidal a koľko ninja

Reagovat
JozefJ

Tak ja si myslím , že ho Conte ani vôbec nechcel . Papierovo záloha je široká ale hrajú vždy ty istý .Je lepšie že ide preč aj tak by si pod Contem nezahral a ďalší budú nasledovať , Vecino, Eriksenn , ,Perisic

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, nedaří se mu a v Cagliari se mu počas minulé sezony dařilo, takže tam asi bude spokojenější. Inter má v plánu dotáhnout na jeho post nějaké posily, takže i to je možná důvod proč ho posílají pryč. Conte s ním počítá asi stejně jako s Eriksenem.

Reagovat
Recoba Inter

Je prostě navíc a ostatní to ví, tak nerespektují jeho cenovku a chtějí ho za pakatel. Nehodí se do systému a tudíž není důvod ho stavět, když nepodává optimální výsledky.

Reagovat
Zark

Pelle do juventusu? Tak to jsme zachráněni, už su klidné tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální koncepční posila.

Reagovat
ED91

Reagovat
Rip

Další z mnoha Conteho obětí.

Reagovat
Gimme

Jsem na něho pod Eusebiem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

C'È SOLO L'INTER! Sempre Forza Inter!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_uPP7C_icfQ

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Johny1993

Když byl v AS tak pro mě s De Rossim rozhodně největší dříči na hřišti. Plus uměl vystřelit nádherný pumelice. Nikdy neměl odtamtud odcházet.

Reagovat
Recoba Inter

Přeceňovaný hráč, kterému se povedlo "jen" pár sezón v AS Řím kdy 1 sezónu hrál TOP úroveň. Celkově se mu sluší poděkovat za to, že nám vystřelil proti Empoli ligu mistrů ve 2019, jinak doufám, že se k nám už nevrátí. Byť k němu mám jisté sympatie, o tom, že je velký hráč mě osobně nepřesvědčil. Byť jistou kvalitu má.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele