Návrat Guardioly do Barcelony? Zdroj z okolí klubu zájem o trenéra potvrzuje

29.01., 17:17
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Návrat nejlepšího trenéra v historii Barcelony Pepa Guardioly (53) není jen neuskutečnitelným snem. Naopak, tato situace by mohla být brzy reálnou. Sám Španěl před rokem připustil, že by se do Barcelony rád vrátil, a podle zdrojů španělské redakce Livesport Zpráv by to tak skutečně mohlo být.

Oznámení aktuálního trenéra katalánského mužstva Xaviho o tom, že na konci této sezony opustí Barcelonu, způsobilo na Camp Nou pořádné pozdvižení. Ihned se začalo spekulovat o náhradě a o tom, kdo by mohl dát zapomenout na špatné výsledky.

Ze všech jmen možných náhradníků ční jedno výše než ostatní a ještě nedávno bylo považováno spíše za nesplnitelný sen než za realitu. Proto mu také média nevěnovala tolik pozornosti. Jde o Pepa Guardiolu, trenéra Manchesteru City a legendy Blaugranas, který pomohl svému milovanému klubu získat 14 trofejí během čtyř sezon.

Jak však zjistil Livesport, blízký zdroj z okolí Joana Laporty tvrdí, že prezident týmu je ohledně Guardiolova návratu optimistický. Ve skutečnosti je označován za vážného kandidáta, který by měl od sezony 2024/25 vést obrodu Barcelony.

"Pokud budu trénovat tady (Manchester City) nebo i kdekoli jinde a dostanu možnost jít do Barcelony, tak půjdu do Barcelony, je to můj klub," řekl Guardiola přesně před rokem, když byl dotázán na možnost druhého působení v roli trenéra slavného španělského klubu.

Ale jsou tu překážky

Přestože jsou jednotlivé strany ochotny jednat, je třeba vzít v úvahu, že Guardiola prodloužil smlouvu s Manchesterem City až do roku 2025 a jeho současný plat (více než 22 milionů eur za sezonu) je pro ekonomicky vyčerpanou Barcelonu neúnosný.

Navíc u City katalánskému trenérovi nehodlají možný odchod z Manchesteru před koncem kontraktu usnadnit. Proto si budeme muset počkat, kolik si za případnou dohodu řeknou.

V lize je tým druhý. (©Livesport)

Narušené vztahy s Xavim

Livesport se také dozvěděl, že vztahy mezi Xavim a Laportou nikdy nebyly dobré, ale lídr klubu pochopil, že by podpis týmové legendy (po bouřlivém období, které zažil s Ronaldem Koemanem) mohl členy klubu uklidnit a i trochu nadchnout.

Strategie zafungovala a klub získal ligový titul (2022/23) a španělský Superpohár (2023). Bohužel bývalý hráč nedokázal dát týmu jasnou identitu a konec jeho angažmá není příjemný.

Laporta a Xavi po zvolení druhého jmenovaného trenérem. (©FC Barcelona)

Xaviho vztah s prezidentem je zcela narušený, dokonce ještě více než v době jeho příchodu. Oznámení jeho odchodu na konci sezony je jen poslední kapitolou kompromisu z rozumu, který se vůbec nevydařil.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Miguel Baeza

Komentáře (117)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
Mönchengladbach

Tak dlouho budou probíhat spekulace a fantazie o Kloppovi s Guardiolou, až ohlásí Artetu.

Reagovat
2miguel1

Každeho jedneho z tych troch by som bral

Reagovat
Seydou Doumbia

A co Nagelsmana, Flíčka, Zebru, Amorima, Consensaa?

Reagovat
herbage

Reagovat
Xavi

Z tebe se stal taky dobrej dezolat.

Reagovat
herbage

Taky bych bral Mbappého nebo Haalanda do Arsenalu, ale šance jsou přesně nulové. Že k vám přijde někdo z trojky Guardiola, Klopp, Arteta se také blíží limitně nule, ale když tomu věříte, tak vám to brát nebudu

Reagovat
Xavi

On nikde nepíše, že půjde do Barcelony. On jenom říká, že by ho bral. Neumíš číst?

Reagovat
herbage

Právě že umím číst. Jen od fotbalového fóra bych čekal trochu úroveň, tedy že pisatelé mají nějaké zajímavé informace a chtějí ostatní uživatele něčím obohatit. Ok, tak si tu pište ty vaše infantilní sny bez reálného podkladu a sklouzne to tu na úroveň blogu 12leté holky která píše o tom, jak děsně miluje Justina Biebra a jak spolu jednou budou mít svatbu

Reagovat
Moshe Dajan

Mno...to co říkáš není moc daleko ani od snů o tom, že je Arteta nějaký supertrenér.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
masly008

Arteta bude teď někdy podepisovat novou smlouvu.

A on je bask ne katalánec. Ho tam nic táhnout nemusí.

Reagovat
Xavi

Třeba to, že Barcelona je víš než Arsenal.

Reagovat
masly008

Tak záleží jak se to vezme.

Artetovi dovedli hráče které chtěl a všichni jsou věkově těsně před vrcholem.

Překopal celý tým a teď když se blíží vrcholu půjde někde kde to bude muset dělat znovu a kde nemá žádnou jistotu že ho další prezident nevykopne.

To že byla Barca výše je pravda, ale nevidím že by se tam tlačili top fotbalisti nebo trenéři jak bylo zvykem.

Takže je možné že už dlouho výše barca nebude.

Reagovat
Xavi

Má to tam pěkně rozjeté, to souhlas.

Jenom mně to nepřijde nějak úplně mimo, že by šel do Barcelony nebo že by ho to tam netáhlo. Zvlášť pro Španěla je Barcelona určitě výš než Arsenal.

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal boss Mikel Arteta says reports linking him with succeeding Xavi as Barcelona manager are "totally untrue".

"Who, me? No. That is totally fake news.

What you read, I'm really upset about it. I couldn't believe it. It has no sources."

Reagovat
herbage

Ty tady něco piš o dezolátech, analfabete s gramatikou na úrovni "Fialo octup".

Reagovat
Xavi

Proč s tím na mě reagujes?

Reagovat
herbage

Možná abys měl přímo od Artety černé na bílém, že na nějakou Barcelonu momentálně z vysoka sere. Pojďme si shrnout fakta. Arteta se vypracoval jako asistent u Guardioly, pracovals s těma nejlepšíma a podílel se na tvorbě toho největšího světového válce, kde měl na starost hlavně individuální rozvoj hráčů. Po čase naskytla příležitost, jak jít ke kormidlu Arsenalu a sám Pep mu řekl, ať jde, že na to má. Během posledních 4 let přesvědčil o své vizi postupně vedení klubu včetně majitele, hráče i fanoušky. Přímo se podílel na osvojení nové kultury od tréninku, přístupu hráčů, propojení klubu s fanoušky až po výzdobu klubových prostor a Emirates stadium. Přes těžké začátky a finanční omezení, kdy chodili hráči jako Willian, David Luiz, Cédric nebo Pablo Marí se dostal do pozice, kdy si ukáže na hráče jako Declan Rice a klub mu ho přivede. V podstatě si celý kádr během 4 let vybudoval, vesměs se jedná o hráče ve věko kolem 24 let, má v ně bezmeznou důvěru, všude říká, jak klub miluje, jak se těší na každý trénink a když má konečně sklízet ovoce, tak mu cvakne a řekne si dost. Barcelona, to musím mít. Neumí se chovat k legendám, za 3 týdny mě mohou vyhodit, místo Rice mi přivedou Oriola Romeua za 3 mega euro, na vlastní hráče si najímají novináře, aby je očernili v tisku a hrajou ligu, která nikoho nezajímá a kterou Tebas dovedl do stavu, že 18 klubů jsou úplní žebráci, kluby mají věkové průměry 28 let a realita je taková, že krom Realu tam nikdo nemá vizi, jak hnout věci k lepšímu. Ok, věci se maj tak, že nová superliga se jmenuje PL a kdo něco znamená, jde trénovat tam. Guardiola i Klopp se na ten váš bordel taky zvysoka vyserou. Nevidím jediný důvod, proč by top trenéři měli k vám chodit, leda by měli nějaký mesiášský komplex dávat věci do pořádku, což rozhodně Klopp, Guardiola ani Arteta nemají, resp. nebudou chtít ten koloběh opakovat, když už to všechno jednou jinde vybudovali

Reagovat
Well

Shrnuješ to hezky, ale ta výzdoba.

Reagovat
herbage

Detaily jsou důležité, člověku utkví v paměti. Celkově tím klub hodně pozvednul, protože okolí Emirates prokouklo, přibyly sochy před stadionem, v trénikovém centru jsou fotky legend, dokonce se vyzdobuje znakem Arsenaku i šatna hostí na výjezdech, aby si hráči přišli jako doma. Za mě hrozně fajn. Za Real mi taky utkvělo video z poločasové přestávk finále Ligy mistrů, jak má Zidane motivační proslov k hráčům a mimoděk odkopnul bordel na zemi, který zakrýval logo Real Madrid. To ukazuje na velikost osobnosti. Právé tohlo odděluje ty nejúspěšnější od průměru

Reagovat
Moshe Dajan

Shrnuješ to hezky jak výzdobu, ale nesedí ti ten konec. Velcí trenéři právě naopak opakovaně budují věci odznova a právě tím dokazují svoji velikost.

Reagovat
herbage

Tahle debata už to jednou byla, ale nebudu ji opakovat. Ano, Mourinho vyhrál LM s Portem, ale to nedělá z Guardioly horšího trenéra, protože trénoval ty nejlepší kluby světa. Ty trénoval právě proto, že je tak dobrej. Ale aby mohl být tak dobrej, potřebuje k tomu podmínky a ty mu dají v současnosti jen v Mancity, proto je tam tak spokojenej a nikam se nehrne. Až tam bude končit, tak podobně jako Klopp, protože toho bude mít dost a bude chtít z kola ven. Současná Barcelona je přesný opak toho jít z kola ven. V zásadě horší podmínky pro práci a větší tlak, to nikdo nechce. Zatím všichni top trenéří šli postupně za lepším, pokud nebyli vyhozeni, do horšího nikdo dobrovolně nechce

Reagovat
Moshe Dajan

A zapomněls na ten největší Artetův zápis a úspěch - druhé místo v lize.

Reagovat
masly008

zatím to je FA Cup

Reagovat
Bakary3

To není špatný...

Barca by se v tý samý lize líp opravdu neumístila.

Reagovat
masly008

Reagovat
Xavi

Mně šlo o jednu jedinou věc. 2miguel1 tady jen normálně napsal, že by ty trenéry bral a ty se mu směješ a držíš se za hlavu. On nepsal nic o tom, že je to kdovíjak reálné a že se to stane.

Reagovat
bbbauch

To ho jenom triggnul ten Arteta, jsou na nej moc citlivi

Reagovat
Bakary3

No, jako... V čem?

Že dokázali v jedny sezoně využít hrozný formy realu a udělali titul?

Jinak jsou momentálně výš v čem?

Ani hráčsky, ani ekonomicky, výhled nic moc.

Reagovat
Xavi

Si děláš srandu? Barcelona, že není výš než

Arsenal?

Hrozné formy Realu, který byl v semifinále LM?

I hráčský, i ekonomicky, historicky, úplně ve všem je Barcelona výš, tím tuplem pro Španela.

Reagovat
Well

Ekonomicky je to docela odvážné tvrzení.

Reagovat
Xavi

Barcelona má pořád vyšší příjmy, pořád je to silnější značka než Arsenal, i když má finanční problémy.

Reagovat
Well

Záleží jak se na to díváš, sílu sice máte vyšší, ale stabilita je v řiti, otázka co bereš pod pojmem ekonomicky výš.

Reagovat
Xavi

Jasně no, to máš pravdu, záleží na úhlu pohledu, je to k diskusi.

Reagovat
Xavi

Spíš mně šlo o sílu značky.

Reagovat
Well

Tak tam není o čem, dlouhodobe top 5: Real, Barca, Utd., Bayern a Pool no.

Reagovat
Moshe Dajan

Juventus, AC nebo Inter jsou silnější značky než Liverpool. Nebo spíš prestižnější. Zas je otázka, co si kdo pod těmi pojmy představuje

Reagovat
Well

Jo ten Juve může být, já mám Pool tak vysoko skrz ekonomickou sílu PL a jejích fanouskovskou základnu. Kdyby to byl třeba tým z jiné země, tak je tam asi neřadím.

Reagovat
masly008

. ty mílány jsou spíše historie.

Reagovat
Bandita_Harry

V čom je prestížnejsi Inter než Liverpool ?

Reagovat
Bakary3

Nedělám si srandu.

Doba se mění.

Barca je pořád větší značka, o tom nepochybuju, díky tomu to může být pořád pro spoustu hráčů vysněná destinace.

Ale jinak, horší liga, pod špatným vedením, tedy pro hráče jeho osobní i klubový růst s otazníkem.

Prachy může nabídnout Arsenal i lepší.

Takže, kromě značky, co Barca nabízí navíc?

Reagovat
MoonKnight

Mě kolikrát fascinuje komentáře o financích a Arsenalu jakoby Kroenke je hodně, hodně, hodně bohatý člověk a to že to začal ukazovat až poslední dva roky je věc druhá. Samozřejmě když Arsenal a Barceloně budou chtít jednoho hráče a půjde na finance, tak Kroenke nebude mít sebemenší problém Barcu přeplatit.

Reagovat
monkej

Pri všetkej úcte, Arsenal sa čo do veľkosti klubu na Barcu nechytá.

Reagovat
masly008

Při vší uctě se barca co se týče vedení a blízké budoucnosti na Arsenal nechytá.

Jde o to, ře při tom porovnávání je třeba brát aspekt toho manažera a to je to co ho kde čeká.

Samozřejmě je obecně Barca větší klub, ale teď v tuto chvíli si myslím ( a myslí si to i Arteta evidentně) může Arsenal Artetovi nabídnou více.

Stabilitu, důvěru a i finance.A hlavně je to jeho tým který si vytvořil a teď se dostává do fáze kdy z toho může těžit.

Reagovat
Bakary3

cti znovu a lépe

Nemluvím o velikosti značky. Což je asi jediný, co teď Barca může nabídnout oproti Arsenalu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

historicky určitě, ale hráčsky a ekonomicky rozhodně není Barcelona výš. Nemluvě o kvalitě ligy. A jde sice o Španěla, který ale půlku života strávil v Anglii

Reagovat
Xavi

Kvalitě ligy? Stačí se třeba podívat na letošní LM. Peníze nejsou vše.

Reagovat
mistr129

Co máš na mysli v LM? Že osmý tým ligy prostě jednou posral skupinu a desátý tým se nedostal ze skupiny smrti?

O té kvalitě snad nemusí být diskuze, to je jako hádat se jestli je lepší LaLiga nebo Eredivisie

Reagovat
Well

Pěkná hyperbola.

Reagovat
mistr129

No obojí je nesmysl, ačkoliv rozdíl mezi PL a LL je samozřejmě menší než mezi LL a Eredivisie.

Ale to nic nemění na absurdnosti posuzování podle jedné sezony v základních skupinách LM, to by například znamenalo, že loni byla portugalská liga lepší než španělská a belgická vyšla nastejno

Reagovat
Well

Od úpadku Barcy je PL rozhodně silnější, jediný tým, co dokáže konkurovat z LL je Real. Pak samozřejmě v evropské lize hraje dobře Sevilla nebo Villareal. Letos snad ty Socky něco předvedou, protože to chce změnu, víceméně se točí ty stejné týmy.

Reagovat
mistr129

Jo, já určitě nechci zpochybňovat, že první polovinu minulého desetiletí jasně dominovala LaLiga, ačkoliv spodek tabulky byl asi i tehdy lepší v PL, tak zkrátka trojice Real, Barca, Atlético měla lepší výsledky než kdokoliv z PL a do toho se ještě prezentovala dobře Sevilla.

Teď jak píšeš, jediný co za něco stojí je Real, a to taky není na dřívější úrovni.

Reagovat
Well

Bohužel je to tak, že zatímco PL šla nahoru, tak španělské týmy kromě toho Realu šly výrazně dolů. Ono to bylo pozorovatelné už déle, ale ten začátek druhé poloviny ještě nějak zachraňoval Real. Pak i ten Real trošku na chvili ustoupil, ale už se začal zase vracet. Bayern taky neměl úplně nejlepší období a Itálie měla celkově krizí. Teď už se to začíná zase trošku zlepšovat, že PL začíná trošku ztrácet, zatímco jiné týmy dotahuji, tak třeba bude zase zajímavá LM, kde udělá někdo překvapení.

Reagovat
Xavi

Čtyři španělské týmy na prvním místě. Z PL dva na posledním místě. Pořád se tady ohanite nějakým big 4, big 6 a najednou když je Manchester s Newcastlem na 8. respektive 10 místě, tak to neplatí? Takže jenom jak se to zrovna hodí? Že není pochyb o kvalitě? To teda je. A i kdyby PL byla nejlepší, tak ten rozdíl není tak obrovský jak tady tlačíte do každého příspěvku.

Reagovat
mistr129

Nevím kdo se ohani nějakým big 4 a big 6, která už nějaký cas neexistuje, a hlavně Newcastle nikdy nebyl součástí.

Jak píšu, loni byl v osmifinále jeden španělsky a dva portugalské kluby. Vypovídá to něco o její kvalitě?

Reagovat
Front hell

Nebo se můžeme podívat na minulý rok,kdy ze skupin postoupil jen Real. Nebo se můžeme podívat na finalisty posledních 5 let. je roztomilé jak si vyberete jen to co se hodí. Roky byla laliga kvalitnější,ale v posledních letech to přebírá PL. Možná se s tím na čase smířit.

Reagovat
Xavi

Aktuálnější je podívat se na tento ročník.

Reagovat
Front hell

Aktualnější nebo se to spíše lépe hodí

Reagovat
Bandita_Harry

Áno PL ma už iba dva tímy v LM, ale keďže finále hrajú tiež dva tímy tak ich viac ani netreba

Reagovat
Xavi

Arsenal byl teď x let úplně k smíchu. Kdy naposledy vyhrál titul? Jste jednou byli druzí a už jste lepší destinace než Barcelona? Děláš si srandu?

Reagovat
letitfly

Vím

Reagovat
wyqinac

nevim

Reagovat
Juan Román Riquelme

No offence, nekdy byla a mozna i zase bude…nicmene, nyni to je jen tvuj hodne vlhky sen, doporucuju vymenit spodky

Reagovat
rominhoFCB

"jeho současný plat (více než 22 milionů eur za sezonu) je pro ekonomicky vyčerpanou Barcelonu neúnosný"

Ved Guardiola je "zaruka" uspechu. S nim by prisli fandovia, sponzori a teda aj peniaze. Rychlo by sa zaplatil.

Reagovat
Salfovic

Jo, na dresech.

Reagovat
rominhoFCB

Vzdy som chcel vidiet Coutinha v drese Barcelony pod vedenim Pepka.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
oli9

pokud je Pep charakter tak se vyplatí sám

Reagovat
sergi

Ale to neni výkupka, to je plat a teda je to myslené, že toľko by mu barca dať nevedela. Ale súhasím, že ak je charakter, asi by nepýtal plnú palbu od barce. A to si ani nemyslím, podľa mňa by si ubral z požiadavok.

Reagovat
kilobyte

Těžko můžou přijít nový sponzoři, když máte smlouvy se současnými. A ty fandové budou chodit kam, když se Camp Nou má otevřít nejdříve v prosinci?

Reagovat
rominhoFCB

Som pred casom dostal paradnu original zimnu capicu s logom Barcelony.

Reagovat
kilobyte

?

Reagovat
rominhoFCB

Napisal som "prisli", ale nemyslel som tym, ze pridu na stadion. Proste ze zacnu fandit Barcelone. V Azii, Juznej Amerike, atd.. S uspechom vzdy prichadzaju novi fandovia, hlavne ked ide o taky tradicny klub ako Barcelona, ktory by pod vedenim Guardiolu hral ucinny a okulahodiaci futbal. No a tyto fandovia ked si kupia original capicu s logom Barcelony za cca 35 euro alebo iny suvenir, tak to moze byt pekna sumicka.

Myslim, ze urcite sa najde priestor aj pre nejake sponzorske zmluvy.

A este doplnim moju reakciu vyssie na Salfovica, tak Barcelona posledne roky utratila vela penazi na prestupy, ktore sa nevydarili, a nakoniec sa museli kupovat miesto nich dalsi hraci, ktori stali dalsie nemale peniaze, z ktorych sa niektori zase nevydarili. S Pepkom u kormidla budeme lepsie schopni vyuzivat potencial hracov, usetrime na prestupovych ciastkach.

Reagovat
kilobyte

Tradiční kluby už právě ty fanoušky mají a nedá se očekávat, že by se ten počet nějak výrazně zvednul. Jasně když by začali hrát dobře, tak nový přibudou, ale že by to zaplatilo Guardiolu?

Protože Guardiola je známý tím, že pracuje s kádrem, který dostane a nepotřebuje k tomu drahé hráče, které si vybere?

Reagovat
rominhoFCB

Asi si budes mysliet, ze mi dosli argumenty, ale ty mas podla mna tak obmedzene myslenie, ze to radsej necham tak. Zbytocne vysvetlovat.

Reagovat
kilobyte

Tak tohle je dost ubohé. Taky bych ti tady mohl vmést do ksichtu, že evidentně vůbec nevíš nic o ekonomice, ale místo toho jsem ti předložit argumenty. Klidně si mysli, že mám omezený myšlení a užij si úspěchy Barcelony v následujících letech. Protože vaše vedení má evidentně neomezené myšlení stejně jako ty.

Reagovat
Bakary3

Hmm, to jsem o někom četl...

Jo o Lewovi vlastně.

Reagovat
rominhoFCB

A vies kolko ludi sa prave kvoli Lewandowskemu tesilo na novu sezonu po tych predchadzajucich ?

Reagovat
Bakary3

Tak snad se teď s ním těšíte i na ty nadcházející

Reagovat
rominhoFCB

Lewandowski nam vystrielal titul v minulej sezone, z coho boli nejake peniaze. Taktiez bol jednou z hlavnych atrakcii, kvoli ktorej fandovia chodili na stadion a som presvedceny, ze sa predali i nejake dresy s jeho menovkou. Myslim, ze trenovat to od zaciatku Guardiola, tak cely projekt bude priam dokonaly.

Reagovat
Bakary3

Ja na toho lewu mám od začátku jiný názor.

Od Barcy to bylo klasický krátkozraký řešení.

Titul ok, a kolik peněz za to získali ? Nějaký drobky v poměru k tomu, jak byl drahej a kolik bere.

Dál ho Barca už neprodá, výkonnostně půjde a jde dolů, co teď s ním.

Já osobně bych na jejich místě přivedl ikdyby za stejný peníze útočníka s perspektivou, a nebral by jako on.

Ikdyby z toho neměl být titul jako s ním, což nikdo neví.

A tedy, nemyslím si, že by Lewa natáhl lidi do hlediště, to není zábavný hráč , na které jsou v barce lidí zvyklí.

Reagovat
rominhoFCB

Niezeby som nesuhlasil, ale bol na prestupovom trhu nejaky vhodnejsi hrac, ktory mal predpoklad tahat Barcelonu k titulom alebo byt silnym marketingovym prvkom v klube? Videl som to na fandoch Barcelony, ze prave vdaka Lewandowskemu dostali novu nadej a chut po rokoch nezdaru.

Reagovat
Bakary3

Já teď asi nebudu sypat jména z voleje.. ale obecně, šel bych jinou cestou, od toho už je sportovní úsek aby někoho našli

Reagovat
Janek 7

A za rok pujde Jurgen do Realu a znovu bude bojovat proti Pepkovi. :D. Nebo myslite, ze je mozne, ze se nekdy Jurgen vrati do Liverpoolu trenovat? Treba si da 2 roky voraz a kdyz to novemu trenerovi v Poolu nepujde, ze by ho to mohlo znovu nakopnout a tahnout zpet na Anfield?

Reagovat
Benzema

Všetko z toho je možné

Reagovat
kilobyte

Jen co odejde Guardiola, tak se vrátí.

Reagovat
sergi

A potom sa vráti Pepek. trollit ho

Reagovat
Janek 7

Presne :D tvl, fandim Poolu 25let a nedovedu si vazne Pool bez Kloopa ted predstavit. Bude to divny

Reagovat
kilobyte

A teď si vem, jak jsme se cítili my fanoušci United, když končil Ferguson.

Reagovat
Janek 7

To si nedovedu predstavit. :D to musel byt totalni sok. Jeste po jeho odchodu, jak dlouho uz to nefunguje. Doufam, ze to takhle nedopadne u nas a kdyz by to rok dva tak bylo, tak doufam, ze se Jurgen vrati

Reagovat
Seydou Doumbia

V Liverpoolu nemáte egoistické rádoby hvězdy, přeplacené hvězdy a pokemony a průměraky. Live asi určitě půjde trochu dolů, ale nebude to takový propad jako u MU.

Reagovat
Well

Fergie time.

Reagovat
vceradnesazitra

Doufám, že si Barca vezme další půjčku aby mohla dát nesmyslnou smlouvu Mourkovi a ten je pak potopí ještě víc.

Reagovat
Strakosha

Ten zdroj z okolí Laporty je pochopitelně Marek Vít

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Bakary3

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Moshe Dajan

Nějaká páka se najde.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
lajka30

Z Eurofotbalu se stal bulvár alá Deník Sport.

Reagovat
pesky passer-by

Ak by sa tam vrátil, bol by to veruže veľký comeback. Snáď tam zakotví.

Reagovat
Mateo16

Miguel Gutiérrez’s return is being studied, just like the other players who Real Madrid still own rights to. A decision will be made in the spring.

Yan Couto’s option is gaining more momentum at Real Madrid. The club is liking him more every week. His market value is €10M but Manchester City hope to get more money if he does not renew

2 dobre spekulacie na dnes

Reagovat
Gazdo

Otazka je co od Couta ocakavate. Lebo ak ze by aj branil tak aby ste neboli prekvapeni

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1751525040879763802

ty pico 20 mega za Fekira Spolu za 3 hracov dodstane Betis 47,5 mega , hracov ktorych by pustili zadarmo alebo na hostovanie , neuveritelne

Reagovat
blaugrana

Pepo poď! Skonči zarovno Jurgenom a prenechajte to ďalším.

Reagovat
Visca el barca

Pojď synu

Reagovat
Tomanatura

Ten clanek psal vrabejka, nebo ten typek z anglicke sekce, ne?

Reagovat
Mercury

Filip Saiver

Reagovat
Talker

Tohle je těžký. Citizens bez Guardioly by byli fajn, ale stejně tak je fajn, že je Barcelona ve sračkách.

Reagovat
blaugrana

Ti to pripomína Chelsea.

Reagovat
Seydou Doumbia

Někdo musí zachovat kvalitu v PL.

Reagovat
Moshe Dajan

A nejvíc fajn jsou ropáci s deseti noname dredaři za 500 mega na 10. místě

Reagovat
Kinky7

Dneska na tiskovce řekl že nikam nejde

Reagovat
blaugrana

Xavi zasa par tyzdnov dozadu tvrdil, ze Barca hra o tri trofeje. Sa toho narozprava.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele