Negredo: Odveta rozhodne o naší sezoně

27.02.2013, 09:03
Aktuality
V Seville panuje před dnešní odvetou semifinále Španělského poháru maximální soustředění. Andaluskému týmu se v lize nedaří a pohár tak nejspíš zůstává jedinou branou do Evropy. Útočník Álvaro Negredo věří, že Sevilla dokáže postoupit do finále.

"Pro nás je to zápas sezony," uvědomuje si Negredo. "V lize to není ono, nedaří se nám stabilizovat výkony, přes pohár se můžeme dostat do Evropy."

První semifinále na půdě Atlétika Madrid prohrála Sevilla 1:2, takže před odvetou je vše otevřené. "Moc dobře víme, co je v sázce. Nezajímá nás nic jiného, než jak podat proti Atlétiku dobrý výkon. Snažíme se ale zůstat v klidu," dodává Negredo.

Včera se stal prvním finalistou Španělského poháru Real Madrid, který vyřadil Barcelonu. A protože se Bílý balet s největší pravděpodobností probojuje do Ligy mistrů, pro Sevillu by už pouhá finálová účast znamenala postup do Evropské ligy.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana-net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A jak to je kdyby postoupilo Atlético? To by byly ve finále dva týmy které půjdou do ligy mistrů z umístění v lize, takže by šel do evropské ligy ještě 7. tým v lize? Nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

A nešel by tam spíše poražený semifinalista (Sevilla)?

Reagovat
es tut mir leid

kdyby tam šel semifinalista, tak by tady Negredo neprohlašoval, jak je to pro ně klíčovej zápas sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

jo šel by do EL 7.tým z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Israha

Mají na to postoupit a osobně jim dávám i větší šanci než Atléticu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele